Annonser från BloggPartner

Tankar och fakta om häng

Att ha byxorna nerhasade så kalsongerna/boxersarna syns är ett "mode" som ganska många unga över hela världen har. Trenden startade i amerikanska fängelser där man får inte ha bälten och skärp (för att inte kunna skada sig själv eller någon annan). Folk tyckte då att det såg coolt ut när byxorna hängde och samtidigt visade man att man var lite farlig om man hade häng. Senare började många hip-hop artister använda häng på 90-talet vilket ledde till att det blev ännu populärare.
I New York har det nu startats en kampanj mot häng på byxorna. "Vi kan bättre! Stoppa hänget!" står det på stora reklamskyltar i staden. För några år sedan blev det faktiskt lag i Florida som förbjöd hängbyxor, men den upphävdes ganska snart.
Jag tycker att folk ska få klä sig hur dom vill, det är ju en rättighet vi har! Sedan kanske det inte är så jävla snyggt när byxorna hänger i knävecken, men det är upp till varje människa att se hur den vill. Personligen tycker jag att lite häng kan vara snyggt men bara äckligt när man ser hela kalsongerna... På vissa killar är det snyggt med hängslen, men då måste man nästan ha en sådan stil. Jag tycker dock inte det är snyggt att ha byxorna i armvecken.
♥I

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara information?

Mail? (bara vi som ser)

Vad heter din blogg?

Din kommentar?

Trackback
Gratisbio - Gratis shopping [Reward]


Annonser från BloggPartner

www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!

Vinn 25.000 kr att shoppa för!

Annonser från BloggPartner