Annonser från BloggPartner

Dumma Schwarzkopf...

Färgade min brorsas hår idag för att försöka få tillbaka hans ursprungsfärg. Han har egentligen ljust hår (typ askblont) men i vintras färgade han det mörkt = konstig utväxt.
Håret i julas:
Håret för någon månad sedan:
Paparazzi-I tar bästa bilderna ;)
Jag har tidigare testat att blondera hans hår, men det bet inte på färgningen. Denna gång köpte vi ljus färg, men det blev knappt någon skillnad :(
De enda alternativen nu är att fixa det hos frisören, bleka som in i helvete (med risk för gult resultat) eller att snagga sig. Med tanke på sin ekonomi överväger min bror det senare alternativet - alltså klippa håret så mycket att bara utväxten, det ljusa håret, är kvar (noooo!).
Båda gångerna vi färgade och blekte använde vi Schwarzkopfsprodukter, så det märket gillar jag inte så mycket längre. Schwarzkopf betyder förresten svarthuvud på tyska... Vad är det för något namn liksom?
♥I

Kommentarer
Postat av: the reaper

Haha, det är ju inte direkt färgen det är fel på... Du kan ju inte få håret ljusare bara för att det är en ljus färg. Det finns ingen väteperoxid i det. Om du vet vad det är. Du kan ju pröva att bleka så det blir riktigt ljust och sen lägga på färgen... Bara ett jävligt bra förslag.

2010-04-06 @ 20:46:46
Postat av: i

the reaper: det är väteperoxid i ljus färg också

2010-04-10 @ 11:02:55


Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara information?

Mail? (bara vi som ser)

Vad heter din blogg?

Din kommentar?

Trackback
Gratisbio - Gratis shopping [Reward]


Annonser från BloggPartner

www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!

Vinn 25.000 kr att shoppa för!

Annonser från BloggPartner