Annonser från BloggPartner

Eyeshadow

Köpte en ny ögonskugga från Make up store :) dock brukar jag nästan aldrig använda ögonskugga men ska kanske börja med det ^^

A♥


Ein bisschen orolig

Hejhopp!
Jag fick ett mail idag från Coop, där jag sökte sommarjobb och helgjobb. Tyvärr hade jag inte fått tjänst som sommarjobbare, och jag börjar bli lite orolig nu att det inte kommer bli något jobb i sommar! Jag vill så gärna ha ett, men men.. Får helt enkelt vänta och se. Men om jag har tur så kontaktar Coop mig i höst sen angående helgjobb! :)
Än så länge kan jag vara relativit lugn. Senast i slutet av maj har en del ställen jag sökt "redovisning" på vilka som fått anställningarna, så det är det jag hoppas på nu!
Annars får jag väl helt enkelt göra något annat i sommar. Tagga kusten tjejer!? ;)
S♣

Smashbox

Ännu en ny skönhetsprodukt! Köpte idag en primer från smashbox. De flesta kanske inte vet vad en primer är men just det sorten jag köpte --> (Photo finish color correcting (grön)) den är för att använda innan man smetar på foundation. Denna primern hjälper till att jämna ut hudtonen på de röda partier på ansiktet, samt innehåller den A och E-vitaminer och gör så att din smink håller längre :) en riktig bra sminkprodukt! Rekommenderas verkligen!

A♥


12 dagar kvar - Neubrandenburg

Kom nyss hem från NB-mötet. Fick veta en massa "intressant" fakta, som att Håkan har varit ute och rest så mycket i sin dag, så då kunde man fråga honom om man ville spela in en film i Edens Lustgård tillexempel, för det hade han ett jättebra exempel på. Vilken slump att denna fantastiska plats låg precis vid NB då?! - Svar; nej.
Sen kan man hålla kontakten via Ebay... hm... Nja..?? Facebook var det nog va? Aja, gratis macka fick man i alla fall och festis, gött det!
Det värda jag fick veta var:
♣ Ha två ex av ditt pass
Snart är det alltså dags! Party in Berlin + ESC! Wihooo! Bald fahren wir :D
S♣

Västerhöjdslåten

Bara på någon vecka har västerhöjdslåten spridits snabbt och är omtalad på skolan. Ni som går på västerhöjd, och av någon konstig anledning inte har hört den så kommer den här: (grymt nice ju!)
S♣

BareMinerals

En ny skönhetsprodukt! Tänkte testa att använda puder istället för foundation :D Köpte märket BareMinerals, fick även med en cd om hur man använder den xD

 

A♥




Gran Hotel Costa Meloneras Resort ****+

Absolut en av de bästa resorna jag gjort! Grymt hotell, grymt folk, god mat, fint väder, ja, vad mer kan man begära? Här kommer den utlovade bildbomben, det blev rätt många bilder tillslut...
Vårt grymma hotell!
En av typ 5 restauranger inne på hotellområdet.
Vattenfall i poolen ;)
Hehe, ready to party! ;)
Fanns ju rätt mycket man kunde göra, för min del blev det mest vattenpolo, fotboll och volleyboll :)
Fint väder var det också!
Hört att folk gillat denna bilden, så den fick vara med ;)
Hotellet inifrån gården.
En av poolerna, den som är mest känd på hotellet, som ser ut att sluta i Atlanten.
Hotellet från framsidan.
Food! och hotellet i bakgrunden.
Haha!
Lite underhållning hör ju till :)
Hotellfrukost ♥ Fin bild med solen i ögonen och allt sådär på morgonen..
Pooooool :D
Baren var delvis i poolen
Alltid lika seriös på alla bilder!
Konstiga bilder hör till!
Poolparty!
Bingotime!
Efterrätt! (det kunde man ju verkligen inte se själv...)
Det fanns en modell av hela hotellet utanför en av frukostmatsalarna, asgrymt!
En del var hurtiga och rörde på fläsket redan klockan 10 på morgonen ;)
Asgrym resa som sagt och längtar tillbaka, även om Sverige svarade med rätt bra väder när vi kom tillbaka ;). Dock får man inte en lika grym frukost här, ingen bäddar sängen åt en osv osv. Jag var faktiskt rätt hurtig och sprang på mornarna, tills den dagen då jag brände fötterna i sanden när jag spelade volleyboll ;)
Gran Canaria♥
S♣

Hundraåringen

Fick ett tips av en god vän jag träffade på Gran Canaria som verkligen var king på språk att man skulle läsa mycket. Det var nyckeln till att utveckla sitt språk fortast. Jag har aldrig varit något fan av böcker, men han gjorde att jag ville ge det här med läsning en ny chans. Eftersom att jag åker till Neubrandenburg om cirkus 2 veckor så tänkte jag att där kommer jag öva min tyska, och delvis engelska skulle jag tro, så valde jag att börja med en svensk bok som har blivit mycket hyllad här i Sverige.
Boken heter...
"Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann".
Jag har hittills inte kommit så långt, drygt 100 sidor, men man blev verkligen fast direkt och humorn är av ett eget slag. ;) Tipsar verkligen om denna bok!
S♣

Kunglig låt!

Har du hört låten "Sweat" med Snoop Dogg? Visst är den bra?
Låtens dirty version heter "Wet", men den gjordes sedan om till en clean one - alltså "Sweat". Om du tittar på skivfodralet ser du att titeln är ifylld så att man kan utläsa WET ur SWEAT.

Låten gjordes till prins Williams svensexa (du vet han brittiska prinsen som ska gifta sig). Häftigt eller vad! Eller kanske ska säga kungligt, hihi.
Men tyvärr rätt lame musikvideo måste jag säga...
♥I

Idol 2011 - film

Vi hade visst glömt att publicera denna i bloggen! Bättre lite sent än aldrig ;)
S♣

Cocoo

Nytt armband från cocoo!
Ange rabattkoden easter så får du 15% rabatt. Erbjudandet gäller fram till 10 maj 2011 så passa på :D

A♥


Gran Canaria 2011

Precis som förra året så åkte vi till Gran Canaria på påsklovet i år igen! (därför jag inte bloggat på hela veckan) Helt enormt lyckad resa måste jag säga och ja träffade en himmelens massa glada, roliga och trevliga personer, som jag sorgligt nog förmodligen aldrig kommer att träffa igen. Veckan var i alla fall underbar och vill åka dit igen så snabbt som möjligt!
Jag kommer lägga in bilder från resan nu i veckan, så håll ut lite till så kommer de upp en massa!
Nu är det inte heller långt kvar tills jag åker på nästa resa, 9 maj åker jag nämligen till Tyskland på utbyte! Vi har liksom varit förberedda för det i över ett halvår nu och snart ska det alltså bli av! Grymt taggad!
S♣

Premiär på Liseberg

Tagga premiär på Liseberg imorgon med några :) dock ser jag inte fram emot allt köande men men detta kommer bli kul. Det är även premiär för den nya attraktionen Atmos fear. Den är 146 meter över havet och är även Europas högsta fritt fall. För att åka högst upp till toppen tar ca 100 sekunder och nedresan tar strax över 3 sekunder med 110km/h.


A♥

Tagga Lovet!

Äntligen fredag, dock mår man inte toppen efter att ha köat några timmar ute till idol, men men längesedan vi la upp något om naglar :), har tyvärr inte haft tid att fixa dem innan.

Ska även försöka att designa om bloggen under lovet så ha utkik! :D

A♥


I is back!

Okej, nu ska jag blogga för första gången på ett långt tag. Det blir ett litet slarvigt inlägg innan jag sticker på träning...
Italien var underbart och i tisdags åkte italienarna hem från Sverige. Jag saknar alla jättejättemycket!
Att göra ett utbyte med ett annat land är verkligen en upplevelse. Man får massa nya kompisar, lär sig om en annan kultur och gör en massa roliga saker. Några stora skillnader i Italien mot Sverige var:
♥ den italienska skolan (bland annat hade de i princip samma klassrum till alla lektioner och ingen matsal)
♥ att italienarna knappt äter frukost (man fick svälta sig fram till lunch hemma som var vid två), men äter desto mer på kvällen. Jättegod mat!
♥ att man gick ut på kvällarna till typ pubar, även vardagar. i Italien får man dricka alkohol vid 16 (men vi hittade ändå på roliga saker här i Sverige - som fika, laserdome, fest, äventyrsbad och bara hänga)
♥ språket, såklart. Jag lärde mig ganska mycket italienska - mest fula ord dock hihi
Det var lite mysko att bo hos en annan familj i början, men man vänjer sig snabbt, även om man inte kunde slappna av helt.
Nu har jag försökt sammanfatta mitt Veronautbyte lite kort, men jag rekommenderar verkligen alla att åka på något liknande. Det var bästa resan jag någonsin gjort och tiden italienarna var här var också underbar (om än lite stressig).
Sista kvällen var så jäkla mysig! Svenskarna och italienarna satt runt en eld. Vi grillade marsmallows, spelade gitarr, sjöng och pratade (och lite annat blinkblink)...
Nu väntar påsklov med godis och välbehövd vila, ciao!
♥I

För ett år sen var man ett år yngre

Gud vad söta och små vi var! Man förändras verkligen mer än man tror på ett år! ;)

Äta bör man annars dör man

Tänkte bara visa hur mycket mackor vi tog med till idolkön!
Hehe, de var ju en del - 20 mackor!

IDOL 2011

SA♥

I Göteborg

Lite bilder från dagens tur i Göteborg, mer bilder från IDOL kommer imorgon!

I morgon väntar flera tinmmars köande för ett kort möte med juryn! Ska bli spännande, Lycka till Sara och Sofia!

A♥


Kemilabb med Maaaaartin

Cooolish! Snart blir det Göteborg!!!!! :D
S♣

Nya ansikten på sedlarna!

De nya sedlarna har nu presenterats! De kommer att komma in i systemet omkring 2014/2015 som tidigast.
De nya sedlarna är...
1000-kronorssedeln - Dag Hammarskjöld
500-kronorssedeln - Birgit Nilsson
200-kronorssedeln - Ingmar Bergman
100-kronorssedeln - Greta Garbo
50-kronorssedeln - Evert Taube
20-kronorssedeln - Astrid Lindgren
Som jag har väntat på att Astrid skulle få bli hyllad på detta sätt! Att hon inte fått nobelpris känns väldigt konstigt, eftersom minst sagt vääääldigt många barn i hela världen vet vem hon är! Men nu kommer hon förmodligen på 20-kronorssedeln vilket kommer bli grymt!
Läs hela artikeln [HÄR]
S♣

Träningspass efter donken

Hemma igen efter ännu ett träningspass! Idag blev det nämligen en lunch på Mc Donald's så då kände jag att jag ville ut och springa! Vill ju inte att sluttestet ska bli sämre än det första jag gjorde, inte sant? ;) Idag blev det i alla fall 2,5 km löpning + intervall och efter det även styrka. Så jag känner mig helnöjd med dagens träning! Nu är det tillbaka till studierna och drunkna i biologiboken och förbereda mig för provet på fredag!
(bild från arkivet eftersom att de krånglar för mig när jag ska lägga upp bilder här på bloggen :( Det är en bild från åttan eller nian! :O)
s♣

Musiktips till idol

Tack för alla tips på låtar ni gett mig!
Fick en underbar låt skickad idag till min spotify, nämligen denna. Så sjukt bra! Är dock ingen höjdare på gitarr, tror det skulle låta konstigt utan, men ska testa att sjunag den lite nu innan fredag så får vi se. Tack så mycket för låten i alla fall Linnea in my class!
För er som inte har spotify så tänkte jag lägga upp ett youtube-klipp också :)
Jättebra låt som genast läggs till i min spotifylista "Goingar". 
Var nyss ute och gjorde mitt löptest, jag hann inte med det igår nämligen.
Motvind + uppför + okej kondition = halvdant reslutat... Menenligt tabellen vi hade så fick jag i alla fall VG, så nu blir det att träna upp konditionen under 8 veckor och få MVG vecka 21, så är det bara, punkt slut!
S♣

Tagga löprunda och idol på fredag!

Nu har jag precis varit och fått min spruta (som jag skulle fått i morse, men det krångla). Nu ska jag alldeles strax bege mig ut för en löprunda! So long!
Vi har börjat planera inför fredag också, om ni har missat det så är det ju då vi drar till Göteborg och IDOL! Ska bli så sjukt roligt! Förnedringstv here we come!
S♣

8 veckor av hård träning!

Idag börjar vår träningsperiod på 8 veckor. Idag blir det att speinga 2,5 km på tid och sedan under 8 veckor ska man träna för att sedan springa testet igen och se hur mycket man har utvecklats. Lite som du vet vad du äter, och såklert så kommer vi gå in seriöst för uppdraget! Så nu blir det ut i spåret och köra! Here we go!
Tuffa vi är!
SA♥

Vad ska man sjunga?

Som ni vet så ska jag och Amy ner till Göteborg på fredag och att söka till idol på lördag, kommer bli grymt kul! Dock behöver jag förslag på låtar man kan sjunga, har verkligen ingen aning om vad jag ska sjunga så tipsa gärna! :D
Vad ska dessa filurer få höra mig sjunga..?
S♣

BLOGGPAUS

Tillfällig bloggpaus




Annonser från BloggPartner

www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!



Annonser från BloggPartner