Annonser från BloggPartner

Sommarfin

Hej!
Nu har bloggen blivit sommarfin tack vare A :D Istället för grön så är den nu härligt sommarblå som ni ser. Härligt med jordgubbar också, istället för äpplen :) Gillar headern också, så va säger ni om den nya designen? ;)
Igår/i natt så avgjordes som de flesta vet ESC. Till min stora glädje van Lena, 19, från Tyskland med låten Satellite. Riktigt go låt :D
Man fick även veta igår att Sverige kom 11 i semifinalen, det var 10 som gick vidare. Hur mycket det skilde mellan Sverige och Cypern var endast 5 röster. (några säger att det var 4, några säger 5).
En anledning till varför det stod att "norrmännen fuskade så att Sverige inte kom till finalen" var att de inte hade talat om att det inte gick att rösta om man hade Telenor, vilket, enligt media, var till Sveriges nackdel.
Givetvis tycker jag också att det är lite surt att det bara skilde 5 röster, lite som att komma fyra på målfoto när man springer 100 m. Sverige hade ju ändå i stort sett kommit sist i finalen, för vinsten förtjänade Lena :D
Hon är så himla söt i intervjun. ;) Fy på dig din lilla snusk Ryback, du är för gammal för henne? ;) Haha, nej men man blir glad över att få se henne sjunga eller när hon pratar med media, så jag vill bara säga GRATTIS :D
Deutschland über alles? ;)
slutet: Jag vet inte var jag ska vara nu men, ja... ;) så söt :D Happy! :D

"Love, my aim is straight and true
Cupid’s arrow is just for you
I even painted my toe nails for you
I did it just the other day"

Zlutet för jorden

Så kommer världen antagligen gå under:
Haha!
♥I

Kexchocklad FTW

Idag har jag dagsverkat mig på Gobert's (en godisgrossist/godislager kan man säga). Tack vare mitt arbete drog jag in 500 kronor och en kartong kexchoklad! Pengarna går till en skola i Afghanistan (vår skola har ett välgörenhetssamarbete med Svenska Afghanistankommittén) så det känns väldigt bra. Dessutom var chokladen en väldigt härlig bonus. Ville bara dela med mig av denna lycka samt en låt som spelats hela dagen i min hjärna. Mycket passande i dessa tider:
Här Kommer Sommaren - Texas Sunseekers
Har egentligen låten på iTunes - på Spotify låter den lite konstigt för han läspar i refrängen, men najs ändå



Uppdatering:
Titta också vad jag vann på Liseberg förra året! :D
♥I

Finns det liv i universum?

Äntligen är fysikredovisningen avklard! Jag och I gjorde en kort film istället för powerpoint redovisning. Om ni nu orkar kan ni alltid ta en titt på videon ;)
Filmen handlar om Finns det liv i universum...
Vi vill också tacka Camilla för filmningen :D
A♥

Valhall dansuppvisning

Gud vilken dålig kvalitet youtube gör klippet till :o Men i alla fall, man ser ju nästan danser? bortse från alal huvuden och så och att ljudet försvinner när jag zoomade, shit asså, det är verkligen inte min dag idag ;)

Dansuppvisning i Valhall

Hej!
I dag har jag varit på dansuppvisning, dock är inte filmen klar att läggas in på bloggen så den kommer in här i morgon. Det är en film på en grupps uppträdande ( min gamla grupp) inte bästa kvaliteten men det duger. Efter att det klippet filmades så dog min kamera, typsikt samsung ;) Men, men, ni ser nog typ lite i alla fall :) Hoppas inte ljudet försvann som det gjorde en annan gång bara ;)
Men nus ka jag sova, god natt! :D

Lite bilder

Hej!
Idag hade jag inte mycket för mig, vaknade med ont i huvudet och i magen, Nej inte det ni tänker på, det bara råkade bli så just idag, det har inget med det som ni tror att göra ;)
Aja, sen när jag mådde lite bättre så blev jag sugen på att hitta på något, resultatet blev lite bilder, som jag tänkte dela med er :) Ni får stå ut med att bilderna är på mig? ;)
Det är bara några få som är redigerade, en av dem är denna, men de flesta är helt oredigerade, faktiskt! :D
Happ, happ, det var några smakprov av vad jag tog idag :) Bloggen är ju så snygg nu med bilder på mig och allt ;) Eller inte :) Nej men det var väl lite skoj, när jag annars inte brukar ta så mycket bilder :) Hoppas ni är nöjdare med kvaliteten den här gången, det är ju inte mobilkamera :o ;) Skämt och sido, jag är nöjd med mina bilder och den härliga dagen (vädret syftade jag på, inte mitt ont i huvudet saken) Men, men, Nu kanske jag ska läsa lite fysik/kemi, så chao på er alla potatisar! :D

Vattenkrig!

Hej!
En liten varning typ:
Ha inte på er vita kläder på nästa tisdag om du går på Helenaskolan, för då (den 25:e maj) kommer det vara vattenkrig mellan Vasa och Helena. Inte så kul att bli träffad av en vattenballong när man har vita kläder, som man ofta har på sommaren ;) Även om du inte är med och kastar så brukar du bli inblandad, jag lovar, så varför ta risken? Jag ska inte ta någon risk i alla fall och därmed undvika vitt ;) Haha!
Ha en fortsatt trevlig torsdag!
(OBS! Inte min bild, länk till bildkälla finns om du klickar på bilden)

Top nine korean boys

Fysiklektionen har jag och A spenderat till att välja ut olika sångare från Korea :D. Så nu har vi listat de nio sötaste asianboysen för er skull!
9. Choi Minho (medlem från: SHINee)

8. Lee DOng Hae (medlem från Super Junior)

7. Key (medlem från: SHINee)

6. Onew (medlem från SHINee)

5. Rain

4. Gi Kwang (medlem från BEAST)

3. Tae Yang (medlem från Big Bang)

2. Seungri (medlem från Big Bang)

And number one: G Dragon (medlem från Big Bang)

Aaaaw :D
♥IA

Hon kan inte bli tämjd, fatta!

Miley Cyrus har blivit en riktig tuffing? Hon vill inte vara Hannah Montana längre, och snart kanske vi glömmer hennes tidigare karaktär. Men hon kommer ju aldrig bli någon Rihanna eller Lady Gaga, även fast denna video är ett försök åt det hållet:
Tycker själv videon är ganska misslyckad och låten är inte ens bra. Gillar dock att den är genomtänkt och lite coola effekter, men annars töntig. Vad tycker ni - har Miley Cyrus lyckats tuffa till sig?
♥I

One hundred roses

Dåligt uppdatering, vi vet :) Har väl inte så mycket att skriva så tänkte berätta lite om gårdagen. Igår satt jag och I och skrev klart fysikredovisningen, sedan fick vi en idé om att göra en annorlunda redovisning, som tur fick vi hjälp av Camilla. Men för att orka att göra det vi tänkte bestämde vi att gå till kvantum och köpa glass :D Ibörjan kände jag verkligen inte för att äta, men efter ett tag mådde jag bättre av glassen och precis då kom en spindel och tog min glass :( och där var den dagen förstörd.

Lite kul jag och I hade senare :)
Han på bilden kanske blir I
framtida......


En härlig låt! + väldigt sött text skrivet av Sooyoon Kim <3


Well, if you were to be my girl,
Um, I could wait for you in the rain
With no umbrellas in my hands
I could just wait
I don't care if this is not the right time
'Cause I can't hide how I feel inside anymore
I've been waiting for you
And with this moment you'll be mine
I'll get you with my

One hundred roses
I caught you out of one hundred million ladies
I don't wanna be like any other guys out there
I wish I was special to you
My love Be my baby
I'll never let you slip away

Then I'll wave my hand with a smile on my face
When I see you miles away from me blushing
Oh how cute
You look so much more beautiful than my

I've never thought that I could be
Ridiculously in love with you
I just cant get you out of my head
My love, be my baby
I'll never let you slip away


A♥

Dancing

Ibland så kan man undra hur människorna i fägelset kan ha det, men det verkar som att de fångarna i Filipinerna har det ganska gött :D Den som lär ut dansen måste vara modig, eftersom att personerna där har antingen mördat någon eller knarkat. Fast jag tycker att det är ganska coolt att alla dansar nästa samtidigt, väldigt svårt faktis!
Här kommer två klipp som de har gjort!
1. Sorry Sorry - Super junior
2 Thriller - MJ
Ganska kul att alla har likadana skor + kläder.


A♥

Så snällt :D

Så snällt av mamma som köpte ett par pumps till mig, överraskad blev jag. (A) och det var den jag ville ha.

Vi hade även spexfoto i skolan idag...


A♥

Skön snubbe!

Förlåt men man kan ju inte undgå från att skratta när man ser detta. Jag har inte så mycket mer att tillägga förutom att han är ju jäkligt go! (inte go som i dum i huvudet utan go som i skön snubbe typ ;))
"tack snälla Bert!"

Göteborg :D

Idag har det varit shopping för mig o J i Göteborg. Dagen började väldig segt + att vädret var inte det bästa, men vi piggade upp oss med lite smoothie :D. Sedan var det dags för att fortsätta shoppa runt. Hittade massvis med snygga kläder, skor och accessoarer.
Bilder från idag

 











Lunchen blev...Godaste Sushi i Göteborg ;)

 











Lite kul måste man ha!

Saker jag kom hem med
Skjorta från Rut m.fl 199:-

Halsband (röda glasögon) från JC 49:-
Halsband (cupcakes) från BikBok 99:-

Linne från Monki 149:-
(Fram)             (Bak)

Hittade även väldigt snygg klänning från MQ och ett par skor från DinSko
klänningen är mycket snyggare i värkligheten + att det finns en svart rosett på ryggen, men köpte tyvärr inte! Liksom när ska jag ha dem på mig?

Bjuder på en koreansk låt ;)


A♥

I brist på batteri

Hej!
Min kamera vill fortfarande inte fungera ordentligt så därför blev även dessa bilder med mobilkamera... Tror att ni ska kunna ana vad som är på bilderna ändå :)
Detta är mina skor till skolavslutningen. Känns rätt gött att vara klar med allt inför skolavslutningen. Inte för att det är en så stor grej egentligen, men det känns som det bara för att det är tradition. Våran skolavslutning kommer dessvärre bara hålla på en halvtimma, känns ju inte jättekul när 10 minuter av den avslutningen går till Bertils tal och liknande. Så därför blir det inte någon skolkör, inget skolband och inte heller någon dansgrupp, eftersom att det inte finns någon tid till det... Tråkigt...
Förresten så förlorade favoriterna SHF finalen så det blev inget SM-guld... Fan då!

Uppleva igen?

Om 5 minuter är det matchstart! tagga för ett nytt SM-guld! De har redan vunnit serien och om det ska bli en riktigt vinst så ska man ju vinna SM-slutspelet också. SM-guld, SM-guld SM-guuuuld! Sm-guld Sm-guld SM-guu-uld!!!! Det finns inget annat! så jag hoppas rebellerna med flera hejar fram vårt lag till SMGUUUUUUULD!
Okej, nu ska jag bege mig till tvsoffan!
Tjoo!

christina aguilera- im not myselft tonight

Christinas nya video. Låten är väl okej och jag kommer inte bli förvånad om den spelas tusen gånger på radion framöver. Ville visa den aningen udda videon, och så här ser den alltså ut.

Så gooo!

Smokie - living next door to Alice
Så jäkla go rytm i låten. Enkel text vilket gör den till en go allsång. Älskar'n! men det är väl bara jag, men det står jag för ;)
Tänkte slänga in ett inlägg idag, så det blir ju lite halvt random, men det gillas. I morgon är resten av munkygänget lediga medan jag ska upp till skolan kl. 08.00 för att skriva NP uppsamlingshit som absolut inte gick att skriva någon annan dag än just den torsdagen då just vi va lediga, enligt rektorn. För det ska tydligen vara en speciell svenskalärare, men jag menar på att de spelar ingen roll vilken lärare det är eftersom att man ändå gör provet för säg själv så... Jag fattar inte varför? Bara det är en lärare som vaktar, men vem det är spelar ju ingen roll. Just den här svenskaläraren som vi ska ha kan just bara på torsdagsmorgonen. Och förra veckan när jag skrev ett annat prov så hade jag massa tid över men då fick man inte skriva två NP samma dag.. Typ DAMP! ;) Nej, men ärligt, trött på denna konstiga skola blir man ju... När det är ledig dag ska alla få vara lediga!
Men ha så kul alla ni som är lediga i morgon och ja hoppas att ni ger mig en tanke och känner sorg för att jag måste vara i skolan ;)

Sjukt bra kvalité!

Här är min outfit (typ) till spexfotot! Spännande att få se i förväg va? ;)
Ja som ni ser är det väldigt dålig kvalté - både på kortet och på kläderna. :) Smart va? Måste ju göra så att det blir lite sammanhängande ;)
Fotot blir taget på måndag, och för er som inte ser(vet) vad just jag ska vara så ska jag vara slav. Just de, ni hörde rätt! :D
För övigt har det blivit riktigt härligt sommarväder! helt utan regn! Det är säkert! Det kom SNÖ... Jippie! *happyface* :D .__.
Det är ett tecken gott folk ;) så ta vara på era två sista år i livet ;)

Örebro ligger i Närke

Hellu Munkyläsare!
Idag, för er som inte vet det, är det avgörande semifinalen i damhandbollen i munkytown, så jag hoppas att många rödklädda kommer och kollar. Måste ju verkligen vinna idag, så jag tänkte göra lite reklam för matchen, eftersom att det blir roligare ju mer folk det blir :)
Själv ska man sälja lotter innan matchen också, arbete som måste göras... Men så är det :) Om dom vinner ikväll (när dom vinner ikväll) så blir det typ deras 5e raka SM-final eller något sådant, om inte 6e?
Hur som helst.......
Idag har jag, Issa, Josse, Matilda och (Amanda) köpt "slavdräkter" till sepexfotot, så det känns gött att det mesta är fixat nu :) Amanda står inom parentes eftersom att hon bara var med som sällskap, trevligt ;) sen så köpte vi även en till lilla Karin som inte vågade cykla med oss ;)
Och issa:
jag hoppas att du har googlat på var Örebro och insett att det faktiskt ligger i Närke och inte någon annanstans än Närke. Om inte så....
Förlåt om det är lite otydligt älskling :) <333

Taekwon-do

Idag har A och I varit och kollat på Taekwon-do EM från ca 13.00 till 20.00 Riktig roligt var det ;)
Här kommer lite bilder från dagen!


Kul med alla människor från olika länder, men också läskigt att bli stalkad ;). För I's del blir det jobb på arenan imorgon från klockan åtta(!!), men hon är ju schysst och ställer upp för klubben såklart.
Förresten är det riktigt najs att Europamästerskapet i taekwon-do anordnas i Sverige, och i lilla Munkytown dessutom. Kul att mästerskapen var igår också - alla tävlande fick sig säkert en chock av alla fulla ungdomar på kvällen!
A♥I

Valborg

Hoppas ni hade det trevligt igår :) Vi hade ledigt hela dagen så det var gött!
Själv spenderade jag dygnet med Issa, grymt kul, även om inte vädret höll upp hela kvällen.
Så nu är man ju lite trött och så, men det är smällar man får ta ;)
vi hade tänkt att dra ut i kväll igen, men sen blev det inte så... Kanske var lika bra det, inte vet jag, men det hade varit kul, även om man egentligen inte orkar ;)
Men, men........
Maj nu :D Happyface för nästa månad är en sommarmånad! Och i den månaden är ju skolavslutningen och sista natten med gänget osv, längtar!
Det gäller att inte tappa nu på slutet i skolan, vilket jag nästan gör. Nu ska jag egentligen sitta och skriva SO till exempel, som skulle vart inne igår, men jag bloggar istället -> inte okej! ;)
Men men, får la ta och göra lite nu då, mycket snack och lite verkstad som det heter stämmer ganska bra in på mig just nu.
Måste äga att detta var nog vårt mest intressanta inlägg genom munkys historia, men man ville ju uppdatera lite från maj såklart!
Ja den blev sne, okej? :) Issa är trött på att vänta på bussen ;)




Annonser från BloggPartner

www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!



Annonser från BloggPartner