Annonser från BloggPartner

Boston

Har varit här sen den 27 juli. Tids skillnaden är 6h bakåt, så när klockan är 12:00 i Sverige, är klockan 6:00 i Boston.
Lite bilder från dagarna...

Hotellet: Boston Park Plaza Hotel & Towers



A♥

Vem är du?

Gjorde precis ett jätteintressant personlighetstest på Illustrerad Vetenskaps hemsida. Det är ett gammalt sätt att dela in folk i nio olika personlighetstyper som ny forskning har förnyat (eller något sådant...) och för mig stämde det läskigt bra!
Värt att göra för skojs skull och för att se vilka egenskaper du kan utveckla eller förbättra: KLICKA HÄR Länken kanske inte syns så bra men den finns där i alla fall

På hemsidan kan du också testa din IQ, allmänkunskap och minne men det pallade inte jag
♥I

Concrete jungle where dreams are made of

Pengarna är växlade, visa fixat, väskorna packade och jag nyduschad. Idag drar jag, min moder och min broder till Stockholm för att imorgon flyga till New York. Gissa om jag ser fram emot det!
Jag tycker att allt ska bli spännande - till och med att flyga...
Datorn är inte med så jag kommer inte uppdatera överdrivet mycket, men antagligen kommer jag använda internetcafé plus på hotellet får man kanske låna.
Nu ska jag spendera en vecka med att turista mig, ta massa bilder och shoppa i New York. Sedan kanske jag träffar A där också och i så fall blir det väldigt roligt! Dessutom har jag fått i uppdrag av Jasmin att ta reda på om amerikanarna är så dumma som de verkar ibland - haha. Hoppas ni som stannar hemma har det fint sålänge!
♥I

Google Translate

För er som kanske har missat vår senaste finess på bloggen så ska jag berätta för er. Det är nämligen så att nu kan du byta språk på bloggen, så att du läser på kanske ditt modersmål, eller varför inte fräsha upp minnet och öva på ditt B-språk! ;) Det kanske inte syns så tydligt var översättningen är, men den är över vår profilbild, i marginalen ;) Många andra bloggar har ju översättningsfunktion, så vi ville ju inte vara sämre. Haha!
Det var allt!
Tjofräs!

Adium

Hej!
Igår fick jag ett tips om ett program som heter Adium. Det är ett chattprogram och när man har använt det i en timma eller något så tycker man (tyckte jag i alla fall) Att det är jättebra! Förut så chattade jag på msn, men det dampar ju hela tiden, man loggas ut och hej och hå... Sen fick jag ju det här tipset, *kärlek* inte ett enda lagg ens! Det är toppen!
Så för er som har Mac, testa! Det är mycket bättre än msn :) Plus att jag tror att windows datorer också kan använda programmet, jag kommer inte ihåg vad det stod.
I vilket fall som helst är det ett bra program, så testa själva och kanske till och med tipsa andra! ;)

Naaaw :)

Efter att jag hade kommit hem från farmor så plingade det på dörren O.o! Två söta gullungar stod där och sa Grattis :D Naaaw så söta de är, de hade bakat en "tårta" till mig :) Tack så mycket Isafin^^

A♥

Göteborg med Josse


♥I

Heldag med Hanna Bohlin!

Nu är jag hemma efter en helt underbar dag med Hanna Bohlin! :) Här kommer lite bilder från dagen:
busigt att ta kort på varandra ;)
My och Hanna ♥
underbara tvillingar dom dära ;)

Förresten:
  1. Grattis till A som fyller år idag!
  2. Ni har väl inte glömt att titta in på veckans blogg?

Veckans blogg!

Vinnaren och denna veckas blogg blev efter omröstningen....
http://beccaamandas.blogg.se
Bra jobb hittills med er blogg och fortsätt som ni gör! :)

Facebook! 500'000'000+

Visste ni att det nu är över 500 000 000 människor registrerade på Facebook. Alltså över en halv miljard(!) Vem hade kunnat tro att Facebook, en vanlig hemsida, kunde bli så stor?
Plus att grundaren för Facebook borde sitta inne med rätt mycket cash nu ;)
Det är ju i och för sig inte garanterat att det är en halv miljard människor registrerade som lever. Facebook får ju inte ett mail om att någon har dött och tar bort denne persons konto. Det dör ju trots allt rätt mycket folk per dag, så den som skulle ha hand om den delen av facebook skulle nog nästan jobba övertid ;) Dessutom finns det ju folk som har mer än ett konto, eller skapat ett nytt för att känna "nu börjar jag mitt nya liv" och det vet ju inte facebook om att det är samma person, utan facebook räknar nog den som ett enskilt.
Men ändå! en halv miljard. en tolftedel av jordens befolkning i så fall! Det är ju helt sjukt mycket!
Ibland önskar man ju att man själv skulle skapa en hemsida/företag som skulle bli känt över hela världen och sätta många miljoner i omsättning ;) Man kan ju alltid drömma...

I♥Shoes

Tänke visa lite saker som jag har köpt i Taiwan :)






Som sagt jag älskar skor :D , skulle kunna köpa fler par om det fick plats i resväskan ;)
men men jag lägger upp andra saker jag har köpt en annan dag :)

Låten är så himla bra!

A♥

Letters to Juliet

Den här filmen har premiär idag. Jag har blivit lite sugen på att se den när jag har sett  trailern på reklamen. Vad säger ni? Tycker ni att Letters to Juliet verkar bra? :)

Hur man print screenar på Mac

Äntligen! Nu har jag äntligen tagit mig tid att ta reda på hur man print screenar på min underbara dator! :)
Det gör att veckans blogg vinnaren kommer visas i form av den bloggens header! Känner mig stolt!
För er som har Mac och vill veta hur ni gör så ska jag berätta!
Bild från ett gammalt tangentbord, men det är ju samma princip för de nya också (de nya har 4 knappar längst ner till vänster om "mellanslag") Jag tog första bästa googlebild :o ;)
Du trycker alltså ner "shift" "cmd" (den närmast mellanslag) och trean :) Då print screenar man hela skärmen som man sedan enkelt kan beskära i iPhoto! :)

Modell

För er som brukar kolla på top model, så brukar ju modellerna få göra en reklamvideo. Efter som Selma är en "true model" (som man ser på bilden ovan) Och en bloggare, så ska ju givetvis hon också få göra en film. Men denna filmen handlar om hennes blogg? Eller icke existerande blogg? Vad vet jag! Om ni undrar varför kameran skakar så är det för att jag försöker hålla mig så att jag inte börjar skratta åt den tokiga lilla flickan! ;)
GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ VECKANS BLOGG :D UTSES OM 19 TIMMAR

Finallisterna!

Hej! Här är finallisterna i veckans blogg! :) Jag vet inte hur man printscreenar på en Mac så därför kunde jag inte få tag i headern från dessa bloggar... istället tog jag en bild från varje blogg som får representera bloggen!
Kandidat nummer....
1. http://denisebjrk.blogg.se
Handlar om Denise som bor i Örebro. I hennes blogg läser man om allt möjligt. Hon är född 94 och är bland annat förlovad med sin pojkvän som hon varit ihop med i två år, i morgon är deras tvåårsdag faktiskt!

2. http://beccaamandas.blogg.se/
Två bloggnykomlingar, bloggar tillsammans, som redan är inne på mest aktiva listan! Två riktiga bästisar som delar sin vardag i mycket bilder med sina läsare.

3. http://sandraevaldsson.se/
modeblogg av en tjej som bloggat riktigt länge! Hon har mycket härliga modebilder på sin blogg! Enda sedan december 2006 har hon haft sin modeblogg :)

4. http://sannie.blogg.se/
Sannie har riktig talang då hon fotar, tecknar och gör olika serier. Riktigt bra bilder och fin blogg! Hon kommer från Falkenberg och är 19 år.

5. http://manobo.blogg.se/
Malin, som driver den här bloggen har nishen foto. Hon har många fina härliga kort. Hon har bloggat sedan oktober 2009.

Ni kan klicka på bilderna för att komma till bloggarna. Nu är det dags för er att rösta på eran favoritblogg! Ni kan rösta fram till och med fredag, alltså imorgon kväll kl. 20.00! :) Ni får inte rösta på er själva (om ni är någon av finallisterna), annars är det fritt fram att rösta hur många gånger ni vill :) Lycka till!♥

Bilder från stan!

Idag var jag på stan med Selma och det resulterade i en massa bilder! Här har ni några smakprov! :)








Glöm inte att anmäla er till veckans blogg! finallister utses ikväll!



Fokus på axlarna

I höst verkar det som markerade axlar av olika slag kommer bli väldigt populärt om man tittar runt på olika stora kedjors kollektion. Jag har framför allt hittat mycket på H&M, men också på BikBok och Gina. Jag tror själv att det kommer bli populärt, men jag är tveksam på om det är något som kommer klä mig ;)

Bilderna är från Gina, BikBok och H&M, som sagt ;)

Även jeans i alla former tror jag kommer hålla i sig nu när det är många som har till exempel jeansjackor, men det har varit så himla varmt så man bara går i linne. Då blir det ju att man använder de långärmade plaggen på sensommaren eller hösten då det börjar bli lite kyligare. Själv tycker jag jeans är jättesnyggt!

Så vad säger ni om höstens trender? ;)


Veckans blogg!

Nu tänkte vi dra igång en tävling! Och det är nämligen veckans blogg! Så skriv en kommentar att ni är med så kommer vi utsé finallisterna, som ni kan rösta på, i morgon kväll :) Så sätt igång att tipsa andra och framför allt, anmäl dig själv! Det enda ni behöver göra är att skriva "jag är med".
Lycka till! ♥
.
VECKANS BLOGG!
Det går inte att anmäla sig längre!! tävling avslutad!

Fin i alla fall

Titta så fint jag, A och Jasmin bakade häromdagen! Kladdkaka med Smarties och Marabou choklad... mmm
Tyvärr var den inte så god. Den var inte färdiggräddad så blev mer som chokladpudding plus att chokladen var Marabou Vinter → den smakade jul.
Bättre lycka nästa gång!
Förresten har jag bakat sjukt mycket denna vecka, för på ålderdomshemmet bakar vi fika till gamlingarna varje dag. Jäkla gött alltså
♥I

Det var tider det

Inlägget av S nedan fick mig att bläddra bland bilder på datorn och då hittade jag mig och S inför sjuans skolavslutning. Sedan tittade jag på bilder från innan nians avslutning. Jag tycker det är grym skillnad på hur vi ser ut, även om man ser att det är vi. Prickigt är ett säkert kort i varje fall ;)
2008:
2010:
Hittade tyvärr ingen seriös bild så haha...
♥I

Juli 2009

Jag tittade runt lite på gamla bilder på min dator och fann då ett antal bilder från juli 2009, alltså tagna för exakt ett år sedan på mig och I. Är det bara jag, eller har vi förändrats ganska mycket utseendemässigt sen dess?
2009
2010


Jag tycker i alla fall att vi ser ganska små ut där om man säger så ;) Jag ska se ifall jag hittar fler bilder som är gamla bilder ;) när vi snackar gamla bilder då är dom inte bara en vecka gamla, utan då är dom verkligen gamla ;)

Härligt väder idag igen!

Det känns skönt att jag, som varit stor större delen av juli, också kan njuta av värmen i Sverige i år. Det ska jag fira med en sommarbild!
Sprite med is ute i värmen är inte helt fel ;)



Det blev visst mer än en sommarbild ;)
(300e inlägget för övrigt)

Roliga t-shirts!

Jag vill bara tipsa er läsare om en bra sida för er som gillar roliga tryck på t-shirtar. Den heter http://www.davidandgoliathtees.com/ och här är några exempel från
damt-shirtarna;

Hemma!

Halloj!
Nu är jag hemma igen från Lidköping. Var där och på Kållandsö i stort sett hela dagen idag. :) Jag har även kollat in vart Katedralskolan i Skara ligger (var i Skara) och var De La Gardie-gymnasiet ligger i Lidköping. Så nu vet jag det ;) Det var egentligen inte något speciellt, ville bara veta var de båda gymnasierna låg för skoj skull ;)
Puss på den fina bilden av vårt äppelträd :* ♥

Porslin

Hej!
Nu bär det av till Lidköping på miniutflykt med mor och far för att inhandla lite nytt porslin. Efter det får jag väl se vad dagen har att erbjuda :) Ha det bra så länge! ♥

Denna bjuder jag på!

Inget speciellt. Bara för att jag gillar videos ;) Plus att jag är lite trött, vilket märks på den grymt avancerade videon ;) Har hört att bloggläsare gillar videoinlägg så varför inte ännu en? ;) Så seriöst! :D
Jag tror det märks att jag nyss har sett Bridget Jones' dagbok, snott lite moves såg jag i efterhand ;)
Puss och kram! ♥

BILDBOMB

I brist på andra inlägg idag så tänkte jag skriva ett lite kreativt inlägg i bildform ;) Bloggen måste ju uppdateras, så här får ni en bildbomb! :D

Namnsdag!

Säg grattis för idag har S namnsdag, eller Sara som man också kan kalla mig ;)
Min namnsdag inleder för övrigt fruntimmersveckan, där bara tjejer har namnsdag. Feministvecka kanske..?
Hur som helst, det var allt jag hade att komma med för stunden, så säg grattis! :D

Busig bild från en busig tjej ;)

Glada!

Följ vår blogg med bloglovin
Hej!
Jag skulle bara säga att jag blir så glad att statistiken ökar, det är kul med varje enstaka person, enligt mig :) Sen tycker vi att det är jättekul att ni har frågor om vår blogg. Det känns kul att kunna tipsa er och dela med oss av det till er. Så undrar ni något så är det bara att fråga så ska vi försöka svara på det :)
Puss och kram!
Munkytjejerna♥ I ordningen S, I & A
finfina bilder från spexfotot! :)

Bara lite kul

"Oh, Everybody asked, 
How you got a girl like that. 
But you should have known, 
That nothing last forever."


Mer bilder

Jag vet jag älskar Tobbe trollkarl! Det är därför den har suttit uppe i alla år *not* ;)
För övrigt så gillar jag bilden :)
finfint ;)
Och tillsist min gamla säng som jag numera slipper. :) Precis lagt ut på annons så man kan få lite cash för den ;) Jag är grymt glad att jag har en vanlig säng numera! ;)
Vad säger man? ;)

Klart!

Nu är mitt rum helt klart! Känns helt underbart!
Jag tycker själv att det ser bättre ut i verkligheten ;) Mitt skrivbord är tillexempel mycket större än vad det ser ut på bilden, men jag gillar bilderna ändå och självklart hela rummet. Känner mig plötsligt något friskare, örat gör inte alls lika ont men halsen känns inte helt frisk än. Det blir nog bättre snart.
I vilket fall som helst så ska jag få en ny tv för de som undrar varför jag inte har någon tv. Vi slängde min gamla burk och det ska in med en ny, så man kan säga att rummet inte är helt klart, men nästan då ;)

Miss Kicki

Saknar Taiwan väldigt mycket :(... Hemma i Sverige igen och om några dagar blir det flyg till Boston, vill verkligen inte dit, men måste...
Ska i alla fall titta på den här filmen väldigt snart :D


Bry mig inte riktigt vad filmen handlar om, men tittar på den på grund av att det är en svenskt och taiwanesiskt "film" xD
Saknar jag taiwan så mycket :O
A♥

Spexfotot!

Hej!
Vi har glömt att lägga ut spexfotot från vår klass! Det blir inte bästa kvalité när man inte har scannat fotot men man ser ju ungefär trotsallt ändå ;)
röd - munky
blå - vindruvor ;)

Möblerna börjar komma på plats!

Hejsanhoppsan!
Igår köpte jag inte bara en säng utan jag fick också ett sängbord och en byrå också. :)
Sakerna börjar komma på plats nu och jag kan visa lite bilder:
Min milanobyrå
Min Carpe Diem-säng :)♥
Och mitt sängbord från märket New York
Allt är köpt på Mio, ifall någon skulle ha intresse av det :)
Det är bra bit kvar innan det blir helt färdigt men det börjar närma sig :) Jag sov ju i sängen i natt så ;) Haha!

Bilder till Konstverk!

Rätt nice bilder för att vara gjorda på 5 minuter va?
Jag blev tipsad om en jättebra hemsida där man ritar och bilderna förvandlas till konstverk. Riktigt nice.
LÄNK
Jag såg på startsidan idag förresten om ett inlägg om en tjej som var 5 år och gravid. Några månader tidigare skrev I om det i vår blogg. Inte för att skryta, men vi skrev om det lite tidigare än den andra bloggen. Bara för att vi är bäst såklart ;)

Nu ska jag sova bättre!

Snart ska jag iväg och köpa en ny säng. jag håller även på att byta rum, till ett större, ni får väl se bilder när det blir klart :)
Igår fick jag en film som jag velat ha rätt länge, The Proposal. Jag såg den på bio förra året med Selma, och har velar ha den på DvD sen dess, men det har aldrig blivit av att köpa den. Men igår fick jag den i sjukpresent av mor min ;) Jag går fortfarande på penicillin men snart är jag fit for fight igen! :)
En av de bästa filmerna jag har sett :)

Vienna/Wien

Sitter nu i Wien och väntar på flyget till Göteborg! GUD VAD JAG SAKNAR TAIWAN REDAN :'(
Vi har haft det toppen där och kommer aldrig glömma denna sommaren!
2 timmar innan boarding, tur att jag har datorn här, vad skulle vi annars göra i 4 timmar.
Snart börjar det gamla livet igen....

A♥

Dunderhumor

Två exempel av dunderhumors filmer ;) Det finns massor, b.la. om dataspel, kissie förstorar läpparna, parodi på sjunde inseglet m.m.
Ta en titt! Det blir roligare när man har sett några filmer, för i börjar tänkte i alla fall jag: Vad f*n är detta? Samtidigt som man garvar ;)
Hehe!
Dom är grymma på att göra film i alla fall! :D

Ny mobil?

Hejsanhoppsan lillebror!
Jag funderar på att köpa en ny mobil, eller ja, det har funnits i tanken ett bra tag nu! Min mobil har passerat bäst före-datum, och har närmare 3 år på nacken... Så det är dags för en ny nu när jag har sommarjobbat tänkte jag ;)
Just nu är jag mest inne på Xperia X10 mini pro, fast jag vet inte än. Jag vet inte om jag vill ha touch eller inte... Det är svårt, det finns så otroligt många nu! ;)
Men som sagt jag vet inte än, men om ni har någon bra åsikt som kan guida mig genom mobildjungeln så kan ni gärna kommentera :D

Ring Ding Dong

Bara två dagar kvar i Taiwan! Gud vad jag kommer sakna.... Idag försökte vi shoppa klart allt, men tyvärr så blev det inte så, man får väl fortsätta imorgon. Idag har vi käkat lunch på xxxxx kommer ej ihåg vad den hette :O men den låg i Ximending i alla fall. Rätt kul restaurang! Man satt på gungor xD.


Sen blev det Starbucks också ;)




Den sämsta låten jag har hört + att varje gång vi lyssnar på den, kan vi ej sluta skratta xD
A♥

Godmorgon!

Ska strax cykla iväg till jobbet (jag börjar halv åtta...). Alla ni som har jobbat, ska jobba eller jobbar på ert sommarlov: Jag vet hur ni känner er! Det är inte kul att jobba när alla andra är lediga.
Fast känns ju bra att tjäna pengar och det är en bra erfarenhet. Alla på mitt jobb är jätteschyssta och de gamla är riktigt söta.
Här är förresten en film för dig som gillar Scary Movie och Twilight (eller funkar om du hatar Twilight med):
Typ samma humor som Scary Movie = rolig men lite over the top ibland. Ingen film att se på bio direkt, men ska nog hyra när den kommer ut.
♥I

Modern Toilet

Haha lunch på Sushi Express idag med xD men men inte bara! Idag blev det en runda på Ximending och därefter Tonghua night market, kom hem med present till I, Linda och Richard :) Senare blev det Modern Toilet xD vi var bara tvungna att gå in där.

Bilden ser ju riktigt najs ut xD



Det var tur att servitören sa att det räckte med att beställa en! Om ni undrar vad det är är det glass xD



och så såg glassen ut efter ett tag. Mår faktis illa av att se den.

Jag har shorts på mig faktis!
A♥

Ingen hemlighet...

Jag vet och anser att man ska låta folk vara och göra som de vill. Men jag stör mig som in i helvete på Kissie när hon försöker få alla att tro att hon är anorexiasmal, när hon egentligen är helt normal.
Visst är hon mycket snyggare på den oretuscherade bilden?
Bild från msn.se:
Bild från Kissies blogg:
♥I

På ryska

Detta är alltså en reklamfilm från Ryssland, som är syftat på chips.
Det jag kom att tänka på var att den var ganska lång, så det borde betyda att dom har väldigt få reklamer under sina reklampauser eller också är deras reklampauser väääligt långa.
Det var ju lite kul ändå ;) Men vad säger man?
Kommer det från Ryssland så kommer det från Ryssland ;)

Motvind

Just nu har jag verkligen ingen tur...
Var hos mr. doktor idag och fick veta att jag har öroninflammation och inte får bada. (y)
För övrigt så slår Sverige värmerekord och i veckan har jag inte kunnat göra mycket mer än att ligga i soffan och sova typ... Känns kul! Det blir ju inte bättre av att jag kommer dra i mig 150 tabletter på 10 dagar... Sånt man får leva med.
Jag läste faktiskt i expressen att de som upplever svåra motgångar i livet är de som är lyckligast. Man måste veta hur det känns när det gör riktigt ont för att kunna känna lyckan och inte ta den för given. Så det piggar ju upp lite :)
Nu är jag i alla fall tillräckligt frisk för att kunna sitta vid datan igen, mohahaha ;)
Förhoppningsvis blir jag frisk i veckan så jag kan börja träffa folk igen och börja lite med träningen igen, bada får jag ändå inte, även om jag blir frisk snabbt.
Det var allt!
Ha det skönt på stranden, vid sjön, vid havet, vid poolen, i solen alla vanliga Svenssons!
Själv ska jag försöka få tillbaka medvinden igen! ;)

Thumps up

Jag gör ofta tummen upp. Jag tycker det är passande att göra upp-tumme i många situationer och det är lite roligt sådär. Försökte hitta varifrån gesten kommer, men det är lite oklart. Dels kan den komma från antika Rom, men också från USA under andra världskriget då den användes av piloter som var klara att lyfta.
I västvärlden har gesten en positiv mening, men i Mellanöstern kan en tumme upp tolkas ungefär som "stoppa upp den här". Den är även en ful gest i delar av Västafrika, Sydamerika, Ryssland, Australien, Sardinien och Grekland.
Jag tycker tummen upp är jättebra och användbar. Tror jag började använda den ordentligt efter Björn Gustavssons Benjamin: fyra av fem toasters...
♥I
Fuck, det ska tydligen börja åska snart. Läskigt!

Lite random inlägg (:

Jag har inget fungerande internet hos min pappa just nu, så får passa på att skriva ett litet inlägg nu (är hos min mamma en kortis).
Igår bakade jag äppelpaj som jag fotade, och tänkte att jag äntligen skulle lägga upp lite i kategorin baka. Tyvärr finns bilderna inte på datorn här så det suger ju. Den var jättegod i alla fall! :) Recept finns här: http://www.smulpaj.se/appelpaj
Världens enklaste. Sedan hade jag i typ en halv dl kokosslingor i själva smuldegen och även lite vaniljsocker och potatismjöl över äpplena.
Wiii!
Självutlösaren for the win!
♥I
PS. Ni tittar på EqualsThree/RayWilliamJohnson va? Om inte är det dags, han är askul: http://www.youtube.com/user/raywilliamjohnson?blend=1&ob=4

Yakiniku Restaurant

Lunchen idag blev på Yakiniku Restaurant med syrran, kusinen, Circel och Soldier. Därefter var det dags för att leta efter converse. Gick typ runt hela Gongguan och hittade inte ett ända par som var snygga, får väl gå till Raohe night market senare...


Om man kysser i 10 sek, så får man en gratis tallrik med mat  xD

och här sitter våran xD Det står: A lot of kisses from sweden, Vi älskar Taiwan och Sverige Älskar Taiwan.
Om någon nu ska dit så sitter våran bild mitt emot kassan ;).
Restaurangen ligger vid Luxy.
En bild från när vi var i Gongguan.

A♥

Ximending

Jaaa, vad ska man säga klockan slår strax 7 och jag vaknade nyss.
Dagarna börjar närma sig mot slutet och jag saknar redan Sverige, undra hur det här skulle gå om jag nu valde att plugga här(OCAC) i år istället för en slapp semester....
Igår blev det shopping shopping som vanligt, men själv den här gången! Tror nog att jag får börja sluta shoppa, snart får inte allt plats i resväskan och jag har massvis med saker och ting kvar, som jag ej har köpt....
Bilder från Ximending





Kanske börjar bli lite uttjatad men ännu en lunch hos Sushi Express! xD Kommer verkligen sakna stället när jag är hemma i Sverige igen, men jag lär nog komma tillbax nästa år maybe ;)
Sushin på bilden smakar lite weird tycker jag, men det var värt att testa ändå :)
Om några timmar vaknar syrran och kusinen och då är det dags att käka lunch med Soldier... 


A♥

Din Tai Fung / IKEA

Igår åt vi lunch på Din Tai Fung och det mest kända maten där var Xiaolongbao, självklart åt vi det. Sedan var det dags för shopping som vanligt.....

Xiaolongbao

var så himla trött den dagen, så skippade sminket xD


Idag!
Jag och min kusin saknade SVERIGE så mycket så vi bestämde oss att åka till IKEA!

Vi kände oss hemma där!


Gud vad man saknade kötbullarna! En ganska konstig kombination var det xD
Efter lunchen gick vi runt i IKEA och kunde inte sluta att skratt åt skyltarna.

"möblernas namn". Jaa vad ska man säga om det  xD


Och till sist köpte vi hem äppelkaka och vaniljsås :)
Dagen är inte slut än :O
Efter att vi hade åkt MRT hem och lämnade alla saker och ting, var det dags för shopping i Ximending coh där tog vi en pause på Starbucks.


Efter allt så kom jag hem med kläder,skor,godis och bday present till Richard och imorn blir det leta till I och Linda :D

Sushi godis till pappa xD
A♥

Synsk bläckfisk

Har ni hört om VM-bläckfisken? Jag visste inte vad det var förrän igår. I alla fall är det en bläckfisk som tippat alla Tysklands matcher i fotbolls-VM och haft rätt. I EM 2008 hade bläckfisken, som kallas Paul, alla rätt förutom finalen. Eftersom att Spanien vann igår, och att det var precis det han hade förutspått, är tyskarna väldigt arga på sin synska bläckfisk. De tycker att man ska göra calamares av honom... Dock har han en tysk match kvar att tippa på och det är bronsmatchen Tyskland-Uruguay. Om Paul sedan orkar kommer han också att tippa på finalen mellan Spanien och Holland, enligt hans skötare.
Hur gör denna fantastiska bläckfisk för att spå då? Jo, han väljer att äta mellan två matskålar med de båda ländernas flagga. Väljer han matskålen med till exempel Tyskland betyder det att Tyskland vinner den matchen.
Hm...
Jag är rätt jätteskeptisk mot sådant här, men det är ändå coolt att han har haft rätt hittills! Även om det antagligen bara är slumpen.
Snart ska jag pallra mig iväg och möta Linnea och hennes spanjor, muy divertido.
¡Adios amigos!
♥I

VMs toppmöte

Vem vinner biljetten till finalen? Blir det Tyskland eller Spanien?
ikväll avgörs det!
Blir det Klose från Tyskland som sätter det avgörande målet?
Eller blir det Spaniens skyttekung David Villa?
Jag tror att det kommer bli en intressant match med en hög kvalité på fotbollen. Jag tror att Tyskland kommer vinna, framförallt om det blir straffar. Mitt tips är alltså 1 X 2 Allt kan ändå hända ;)
Det känns som att jag är den enda svennen som hejar på Tyskland, men det står jag för! :)
Allt är bäddat för en spännande final med hög klass! Jag tänker sitta klistrad (typ) framför TVn och SVT kl.20.30
Själv har man också varit sjuk idag, typ lite feber bl.a. Så det har inte blivit så mycket förutom att längta till matchernas match i VM 2010! :)
(inte mina pics!)

Var blir du född i nästa liv?

man kan gå in på Livetslotteri.se som är en sida när man får snurra på livets lotteri. Jag själv skulle bli född i Turkiet i nästa liv, vilket är hyfsad tur ändå. Att bli född i Sverige är bara 0.08% så tänk vilken tur vi alla här i Sverige har! Jag tycker att det är ett bra sätt att visa hur lyckligt lottade vi är, väldigt bra gjort av rädda barnen! Det får en att tänka efter, att vara tacksam för hur bra man har det.
Hatten av för deras arbete!
Jag skulle bli född i Turkiet, var skulle du?
LIVETSLOTTERI


En kille dog under twilight eclipse!

http://www.news.com.au/breaking-news/man-dies-during-twilight-eclipse-in-new-zealand/story-e6frfku0-1225888147224
Det är ju helknäppt :o

Ödet, tur eller skicklighet?

Ibland har folk sådan sjuk tur!
Videon består av massa klipp på folk som har väääldigt mycket tur eller ibland grymma skills. Jag drog efter andan flera gånger när jag såg den. Coolt att sådant faktiskt inte bara händer i filmer!
(Jag tycker förresten också man ska ägna en tanke åt folk som inte haft lika tur - syftar framför allt på de klippen där människorna precis klarar sig från en säker död...)
♥I

Baby let me Love ya Love ya Love ya

Dagen började med ett dopp i våran pool, sedan var det dags att åka MRT till Shilin night market, kan lova att det var jättevarmt även om solen ej var uppe.

Shilin night market

Dagens middag SUSHI som vanligt!



Låten spelas minst 4 gånger per dag här..... Ibörjan tyckte jag att låten var dålig, men men eftersom den spelades så många gånger blir den bara bättre och bättre :D
A♥

Första "dagens planer" inlägget ;)

Hej!
Detta kanske blir ett tråkigt inlägg, men jag tänkte berätta vad jag har för planer en solig dag som denna!
  • Först så ska jag ut och springa i det härliga vädret!
  • Sen ska jag träffa mr. X ;)
  • Sen blir det att ringa till jobbet och fråga om permission
  • Sen ska jag skicka in lappen så jag kan få lönen
  • Sen så ska jag till Karstorp och träffa vänner och ett nytt ansikte i form av en spanjor, det blir härligt! ;)

Skön pôjk på Chatrolette

På internet finns hur många äckliga och konstiga männsikor som helst, men man kan också hitta riktigt roliga typer.
Här nedan är en åttaårig pojke som roar sig på Chatroulette, där det egentligen är 16-års gräns. Shit, vad kaxig han är alltså. Jäkla snorunge...
Hahaha!
♥I
PS. Imorgon är första dagen på mitt sommarjobb på ålderdomshemmet - dumdumdum! Synd att det är så fint väder, för jag får inte ha kortbyxor eller kjol på mig...

Startsidan

Har ni känt såhär någon gång
Ni har tänkt på en jättebra sak att skriva om på just din blogg.
Sen när du ska logga in lite senare så upptäcker du att det är någon annan som hamnat på framsidan, med just det som du tänkt skriva om. Det kunde ju lika gärna varit du. Så har det blivit flera gånger för mig. Senaste gången var att jag tänkte skriva om fotbolls VMs snyggaste killar, men vad får jag då se? Jo att det är någon annan som precis har skrivit om det.
Det är ju kul att veta då att man har ju i alla fall bra och intressanta tankar man tänkt skriva om, men man blir liksom försenad. Jag tänkte på det igår kväll efter sista matchen, men då orkade jag helt enkelt inte sätta på datorn, och då är det redan försent... Så, nästa gång så får jag göra det direkt! :D
Nu ska jag snart åka och titta på finalen i skadevicup f16 :D
Puss och adjö! ;)

Solförmörkelse

Igår såg jag Eclipse med några kompisar. Enligt mig var den bättre än New Moon, men svårt att säga om den var bättre än Twilight. Den här filmen var i alla fall roligare och man kunde även skratta när den skulle vara seriös, vilket är bra. Ingen deppig film alltså. Fast speciellt spännande kan jag inte påstå att jag tyckte att den var. Det var en massa pauser emellan allt de sa och därför blev den lite segare, men den var ändå lagom lång tyckte jag (drygt två timmar).
Mer positivt var att jag (i princip) förstod handlingen, utan att ha läst böckerna och att Jacob (Taylor Lautner) var snyggare i den här filmen än i de båda tidigare. Edward (Robert Pattinson) var dock snyggast i första filmen.
Eclipse får fyra av fem Munkysar

Förresten var det underbart väder igår! Kändes verkligen som utomlands - både på dagen och på kvällen. Mer sånt, tack!
♥I

Bloggnamnet

Har alla munkyläsare ett bra sommarlov? Själv har mitt precis börjat då jag hade sista dagen på jobbet idag :)
Jag har löst gåtan om hur man ska göra ett bloggnamn som kan bli stort. ;)
Först räknar vi upp de stora bloggarna:
Kissie, Blondinbella, Paow, Dessie, Foki, Kenza, Tyra...
Om ni inte fattat än så är det så att alla dessa namn är relativt korta, (är tjejer) och börjar på en Konsonant.
Kissie, Blondinbella, Paow, Dessie, Foki, Kenza, Tyra.
Om vi tittar på våran situation utgått från dessa fakta så kan man lätt se:
  1. Munky är ett kort bloggnamn och lätt att komma ihåg och stava till
  2. Munky börjar på M och är alltså en konsonant
  3. Vi är töser ;)
Så allting enligt dessa fakta talar för munky.blogg.se
Tror ni att det ligger något i det?
Det tror jag! (även om jag inte tror att munky kommer bli en av de största, för er som ska starta en blogg och vill ha en stor blogg så utgå från dessa fakta då :) och självklart mycket uppdateringar gillas! :)
grymt söt bild tycker jag! ;)

Glass!

Idag har vi varit i Gongguan och som lunch blev det hot pot, det roligaste var efterrätten man fick "göra" glassen själv.
Senare på dagen åkte vi taxi till Raohe night market, såg massvis med snygga kläder där, men värmen gjorde så att vi ej orkade köpa något.
Lunchen

Bläckfisken som sedan hamnade i min mage xD, var bara tvungen att testa :P

Gongguan night market

Chua bing (typ som glass)


Mums glass...

A♥




Annonser från BloggPartner

www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!



Annonser från BloggPartner