Annonser från BloggPartner

Lopesan Costa Meloneras

Hejsan!
Ni som följt bloggen kanske vet att jag var där i våras också? Sjukt bra hotell tycker jag, och ansikten som Orlando Bloom, Shakira och Messi har bott just på det hotellet fick jag veta! Lite nice sådär! Bilderna beskriver min jul på varmare breddgrader
KLAAS HUNTELAAR!!!!

Jag var Sköldpaddan hahaha..Innan filmen tagit slut..

Jaaaa! Idag fick jag öppna några julklappar, fast att det bara är den 19onde, haha! Fick bla. ett par nya vita converse från staterna, min mor har klagat på mina trasiga, smutsiga med hål i i några somrar nu känns det som, haha! Dessutom fick jag det här bästa albumet! Innan filmen tagit slut av Maguns Uggla, så jäkla bra. Signerat och allt, jag är lycklig!
S♣

I'm sexy and I know it

Från vårat (Amy och Saras) engelskaarbete, som gick ut på att göra en parodi av ett svenskt tvprogram. Detta ingick i bortklippta scener där man ser bla. Gunde, Carl-Jan och Voldemort!


En oseriös film i väntan på Magnus Uggla

Hejsan!
Jag glömde lägga upp filmen som jag och Alexandra gjorde när vi gick runt på Jul på Liseberg i väntan på att JulLotta skulle börja. Så därför tänkte jag göra det nu.
Ha en fortsatt trevlig dag!

LUCKA 10


LUCKA 9


LUCKA 8


LUCKA 7


LUCKA 6


Jul på Liseberg

Hejsan!
Igår var jag och min vän Alexandra på Jul på Liseberg. Fett roligt! Höjdpunkten var förstås att få träffa Magnus Uggla, vilket vi också fick göra, Tjohoo!

LUCKA 5


LUCKA 4


LUCKA 3


LUCKA 2


LUCKA 1

Annonser från BloggPartner

www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!Annonser från BloggPartner