Annonser från BloggPartner

Vadstena tur och retur

Hejsan!
Har inlett höstlovet med att åka på konfaläger med mina små konfirmander, har varit jätteroligt! har själv aldrig varit i Vadstena, så det var kul att få komma dit, väldigt mysig stad, väldigt speciell stad måste jag ändå säga!
Snodde lite bilder ifrån konfirmanderna, eftersom jag själv inte tog några bilder och för att de tog grymma bilder.
Såklart skulle Alex driva med mig och redigera in Leonards huvud innan hon la upp den på facebook, haha! Hon är väl allt för söt den tjejen!

Ställ gärna frågor!

Ställ gärna frågor till oss genom Bloggresponse via ikonen i marginalen till vänster!

Resultat!

Jag la aldrig upp en bild på hur håret blev, märkte jag. Därför tänkte jag bara slänga in ett snabbt inlägg med resultatet!

Ny hårfärg!

Hejsan!
Sitter nu med hårfärg i håret, ska bli spännande att se hur resultatet blir! Från blond till..?

Oktober!

Hejsan alla!
Idag var jag och tog sista sprutan mot livmoderhalscancer. Känns skönt att det var sista, gillar verkligen inte att ta sprutor. Jag sa till henne att jag var ganska spänd i muskeln idag, eftersom jag hade tränat nyligen. Då fick jag ligga ner och ta sprutan, vilken är ett jättebra tips till alla er som ska ta sprutor, LIGG NER. Det gjorde faktiskt inte alls ont då. Lägg handen på magen också för då slappar man av helt i armen, man lär sig något nytt varje dag ;).
bjuder på en allmänt död bild ;)

BAck!

Längesen jag bloggade här :O Men jag ska inleda det med en ny bloggdesign som kommer upp när jag är klar :D Ska nu precis börja på det!

Ser nu faktikst inte ut så här längre :O Har rött hår och mycket kortare! Kommer komma upp en bild på mig någon gång så håll utkik!

A♥


Alla krossade hjärtans dag

Den 12 november är det Alla krossade hjärtans dag. Jag tycker att just du också ska delta. Säg någon över 16 som inte fått sitt hjärta krossat..? En fin gest av skaparna av denna dagen!

600-dagars!

600 dagar kvar till studenten!! Sjukt kul!!

Kvällsmat!

mumma!

Helgen snart över

Snart även denna helgen till ända.. Synd!
Bjuder på en film som visar vad vi bjuds på i skolan! (från fredagens lunch)

Vår video - fest hos mange in english


Gör mig till din man

Nu har Magnus Uggla släppt en ny singel; Gör mig till din man. Typsik Uggla-låt, och jag som vuxit upp med Ugglamusik tycker att den är relativt bra och tycker att det är skönt att han kommer med lita nya låtar.
Annonser från BloggPartner

www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!Annonser från BloggPartner