Annonser från BloggPartner

Ansiktet - X

Denna låt och video har blivit känd på youtube framförallt för att de är så många kändisar med i den. Kan ni känna igen några? ;) Själv tycker jag att låten är rätt go!

En kort visit

Idag träffade jag Isa och hennes utbytesstudent, Victoriaa. Vi va hemma hos mig och åt glass och snacka mest. Blev bara en kort visit, men det var kul! :D
Isa och Victoriaa när de var i Spanien.
Isa, hoppas det var okej att jag la ut denna bilden på er här, hade ju ingen från idag.. :( Hoppas att du inte hade planerat in just denna bild i ditt inlägg sen osv ;) hehe. Puss på dig min sockerstrut, haha!
S♣

Idag är vi alla norrmän

Säger som Carl Bildt; Idag är vi alla norrmän. Det är så obegripligt det som hänt, och man uppmanar nu världen att visa heder genom att tända ljus idag. Jag har själv några vänner i Norge och känner med Norge. Sorgens dygn.
Idag är vi alla norrmän♥
Fortfarande så overkligt. ♥

Brons till Sverige

Jag och Emma har precis bevittnat nu när Sverige har vunnit VM-brons. FATTA?!?!?! Vm-brons!! :D Grattis tjejer! Fan va grymt! JARRRRRRRRRÅÅÅÅÅÅÅ! :D Ni är så grymma tjejer! :D Åh gläääääädje!!

I kväll får jag uppleva slutet!

HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS PART 2. Hört att den ska vara jättebra! min biodejt är Emma!! Vi ska först ladda upp med Harry Potter 7 del 1 och senare (21-bion) så ska vi se Harry Potter 7 del 2! Ska bli grymt kul! Jag har verkligen höga förväntningar, eftersom att sagt att den är jättebra. Det är ju också slutet på en väääääldigt framgångsrik film och bokserie, så det är klart man har höga krav och förväntningar på den. Så klart så väljer vi att se den i 3D. Ska bli fett kul! :D
S♣

Hallongrottor

Nu kommer de som känner mig skratta åt mig, men ja, det är SANT, jag har bakat. JAG! Hör och häpna. De blev riktigt goda också. Mina hallongrottor. Mums!
S♣

Känd från Yoghurtpaketet

Idag är det 450 år sedan denna byggnad, Vasilijkatedralen, invigdes i Ryssland. Det måste nog vara Rysslands mest kända byggnad, i alla fall för oss i Sverige, där den är bekant från yoghurtpaketen, (eller var det filmjölken..?). I vilket fall som helst så är det ju asballt att den är 450 år! Läs mer om den [här]

Klipp klipp

Ny frisyr nu :D satt dock i 5-6 timmar för att få den fixad och halva dagen försvann... men men nöjd är jag ändå för jag har köpt ett par nya skor!! Bilder på skorna kommer senare.

A♥


Ett besök på stadens torg

Hejsan!
Gjorde ett besök på stan i dag och hittade detta:
solglasögon 59 :-, bälte 129 :-, linne 129 :-, allt från gina, där hela Sverige köper likadana kläder, men skit samma! ;)

Personligt meddelande till Isa: Hoppas flygresan går toppen och att du får sitta bredvid någon social person! Hoppas ni får bra väder och allt sånt där, ha det jättebra i Marbella nu!
S♣

Lite skön eller vad??!

Riktig killhumor men jag måste erkänna att jag bara älskar den!♥
S♣

In Taiwan

Är nu äntligen framme i Taiwan, landet jag älskar mest!!!!
Här kommer några bilder från igår då ja var i Thailand.

Flyget mot Taiwan från Bangkok

Imorgon blir det att åka till frisören, så nu är det dags att säga hejdå till mitt lockiga hår!!!!

A♥


Saknar er snuttisar!

Just nu sitter jag och kollar på Sverige-USA i damfotbolls-VM. Jag kom på att jag inte träffat mina snuttisar från klassen på hela sommaren. :( Inte så kul, så ifall någon av er läser det, så säger jag: Vi får träffas snart! Älskar våra filmer, bjuder på en av dem här, skönaste tjejerna!
S♣

Allsången i kväll!

I kväll är det bland andra Ulrik Munther, The Moniker, Håkan Hellström och Siw Malmkvist som är med! Tror det blir ett mycket bra program!
Ulrik är så söt ju!
S♣
Update: kvällen var ju guld! Bästa på länge, munther är bäst. Sveriges svar på bieber.

Bye Sweden... Hey Asia!!!

Trött efter igår, min syrra gifte :D men men nu är det dags att packa, för imorgon sticker jag till asien!!!! Flygresan ser ut så här: Flyger från Sverige till Thailand ----> Taiwan (Taipei) ----> Thailand ----> Australien (Sydney) ----> Singapore ----> Thailand ----> Sverige. Ska hinna med detta under en månad!!!

Här är några bilder från bröllopet igår :)


Chinese wedding på morgonen



A♥

¡Adios amigos y amigas!

Nu när jag väl är igång att blogga måste jag meddela att på lördag drar jag iväg till Spanien! Ska bo två veckor i Marbella (södra Spanien) hos en spanjorska jag aldrig träffat och hennes familj och sedan följer hon med mig hem till Sverige. Spännande! Hoppas på mycket kul, men är nöjd om jag får sol och chans att öva min spanska - vilket jag garanterat kommer få.
På fredag direkt efter jobbet drar jag iväg. Ska flyga helt själv - hjälp haha.
Är gladare än vad jag ser ut på bilden... hihi
♥I

Drinkglas och skönsång

Fick min present av S idag! Väldigt fina glas som man kan ha lite allt möjligt i - drinkar, glass eller godis till exempel. Dom ska användas framöver. Vi gjorde faktiskt glass idag! Hallonglass med riktiga hallon och vaniljstång i, mums...
Fick även en fin sång framträdd av S haha. Blev mycket glad över den hihi! Skriven av både A och S. Melodin är den till "Om sanningen ska fram" med Eric Amarillo. Tack sötisar!
♥I

You just crossed my mind - again


Isas present

I har hållit ut i två veckor efter sin födelsedag. Men idag eller i morgon så kommer hon äntligen att få denna skönhet. Hoppas hon gillar stora, hårda, guldiga paket! ;)
Ville få henne ännu mer sugen på att veta vad det är, och vad för annan överraskning jag och Amy håller inne med. Därav detta inlägg i bloggen. ;)
Personligt meddelande till dig då Isa:
Hope you'll like it!
S♣

Letters to Juliet

Det senaste dygnet har jag upptäckt en ny favoritfilm! Letters to Juliet. Verkligen en jättesöt film, men samtidigt känns den trovärdig för en drömmare som mig, haha! Rekommenderar den verkligen och man blir bara supersugen på att åka till Verona. Lyckost Isa som varit där!! Jag säger bara såhär: SE DEN!
fem av fem solrosor!
S♣

Skönaste Tweeten!





Annonser från BloggPartner

www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!



Annonser från BloggPartner