Annonser från BloggPartner

Ny Dator

Ny dator! Köpte en HP DV6-6032eo, kan säga att denna datorn är väldigt bra och och fin.

Processor: Intel Core i5-2410M 2.3GHz
Minne: 8GB DDR3, max. 8GB
Hårddisk: 1000GB S-ATA (5400rpm)
Grafik: AMD Radeon HD6490M 1GB GDDR5
Skärm: 15.6" LED Brightview (1366x768)
ODD: DVD-brännare DL lightscribe
Övrigt: HDMI, WLAN-n, Gbit LAN, 4xUSB, Bluetooth, 5i1-kortläsare, webbkamera med ljud
Färg: White Linen
Vikt: 2.91 kg
Batteri: 6-cells batteri

Mycket nöjd med mitt köp dessutom var det ju 20% på siba idag :)

A♥


Sång om Jack Sparrow

Ni vet Lonely Island? Två komiker/skådespelare som gjorde I Just Had Sex tillsammans med Akon. De har gjort en annan låt där Michael Bolton (the king of soft rock) starrar. Jag tycker den är bra men framför allt sjukt kul!
Lonely Island försöker göra en sexig partylåt men Michael vill jättegärna sjunga om Jack Sparrow och Pirates of the Carribean... haha underbar
"Yeah that was kind of weird but we're back in the club..." hahah
♥I

Datorkunskap

Precis avklarat det sista Matte A provet och nu är det datorkunskap, men jag och Amy är klara och vet inte riktigt vad vi ska göra nu, med andra ord, ganska segt!

R.i.P Killar

Ibland är livet långt ifrån rättvist. Vi vill visa vårt stöd till alla nära och kära till de två killar som i natt avled efter en bilolycka. Båda skulle i år ta studenten, bara några veckor kvar. Vila i frid!

Neubrandenburg!

Så himla roligt som vi hade under dessa dagar! Nu får vi vänta ända till september innan de kommer hit, men det gör inte så mycket, då får man ju längta lite! :) Här kommer lite bilder från vår vistelse i Neubrandenbrug (ligger i gamla DDR)
Jag och Johanna, min utbytesstudent. ♥
Vi Var en dag i Berlin också, som jag hade längtat dit! Vädret var dessutom på topp!
Deras skola.
Lånat bilder från Sofia Hultman, Ellen Arnholm och Cecilia Furhoff. Wuderschön!

Nikon!

Köpte en ny digitalkamera idag nämligen Nikon Coolpix S3100!

A♥


A Dansar Yapp! YaPP!!

Minns ni när vi skrev om lära känna oss inlägget, min var i alla fall del 3 av 3
Jag skrev att jag gillar dans jättemycket men hade slutat med det, fast jag dansade själv hemma, tänkte visa ett klipp på mig när jag dansa :). Det var inte meningen att denna videon skulle upp på bloggen men ibland så måste man ju bjuda på sig själv... Tror dock inte att denna dansen kommer blir klar, har tyvärr inte tillräckligt med tid att komma på danssteg. Men vi får se :) om hela dansen blir färdigt ska jag självklart lägga upp den på bloggen!

Några tecken på att det inte var meningen att den skulle hamna på bloggen:
1:a jag skuttar fram till kameran xD
2:a Jag ser sur ut
3:e Dansa fel (men det är ju ingen som vet, fast nu har jag ju sagt det!) >.<

A♥


På färjan!

Nu sitter vi på färjan, halvvägs till vårt mål! Wihoo! :D
S♣

Äntligen avfärd!

Nu sitter vi på tåget på väg till Tyskland och Neubrandenburg! Är lite smått nervös men samtidigt är det jätteroligt att äntligen få åka iväg. Vi har ju snackat om den här resan på tyskalektionerna i över ett halvår, så det känns smått overkligt att det äntligen är dags.
På onsdag åker vi till Berlin för en heldag i huvudstaden. Själv har jag aldrig varit där, men velat åka dit en längre tid, så det ska bli grymt kul! Jag hoppas även att det är lite festligheter då också, eftersom att vi är nere under Eurovision-veckan! Vi kommer vara framme vid åttatiden ikväll, så resan är utsträckt under ganska lång tid, men då kan man ju passa på att lära känna alla andra folk som åker med. :)
Japp, det var allt för nu! Ifall jag hinner med kanske jag slänger in något inlägg eller så från Johanna och mig. Johanna är min utbytesstudent, alltså den jag ska bo hos.
S♣

Johan Wendt är grym!

Ni som läst bloggen från början minns kanske när vi la upp våran dåvarande musiklärares låt här på bloggen. (kolla i arkiv på januari 2010) Han heter just Johan Wendt och jag har inte sett till honom sen jag slutade nian. Så, igår på talang så uppenbarade han sig på Talang! Jag var jätteförvånad av att se honom på Tv men samtidigt var det hur kul som helst! Dessutom gick han vidare! Sjukt kul! Du är grym, så om ni ska rösta på något i Talang, så rösta på Johan Wendt!
S♣

Kläder + A = ♥

Hittade en jättebra klädsida som jag tänkte tipsa :D nämligen NovaQueen får faktiskt köpa något där någon gång. Hittade mycket fina stuff som tillexempel denna klänningen ♥

A♥


Reinfeldt på skolan

Idag var självaste Statsministern på besök i vår skola! Fatta hur grymt det är eller? Just våran skola, på natur och inte samhäll, så himla kul! ;) Det var i alla fall ett himla liv i skolan och fett med poliser från SÄPO. Riktigt kul att han tog sig tid med alla som ville ta bilder osv! Skön typ ju!
S♥

Grym!


Tragiskt

Fy vad hemskt det är! Även om jag inte kände dig så hoppas jag att du har det bra i himlen nu.
R.I.P♥

MAJ

Nu är snart sommaren här!
MAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ NU!!! :D :D :D





Annonser från BloggPartner

www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!



Annonser från BloggPartner