Annonser från BloggPartner

Anagina show

Kolla in första avsnittet av anagina show! [LÄNK]
Så jäkla bra upplagt!
En av gästerna är Alexandra Kissie Nilsson. Hon känns väldigt mycket som sig själv (känns det som) och inte som rollen Kissie, så det var faktiskt väldigt kul att se. Hon behöver liksom inte uppträda som kissie på samma sätt i den här showen, som i till exempel i Bella&Tyra show... Hon verkar faktiskt vara en väldigt skön typ! Så kolla in länken vet ja!
Väldigt bekväm humor i programmet, som inte blir jobbigt! :)
S♣

Spela för välgörenhet!

Jag har blivit tipsad på olika håll om att spela spelet som samlar in pengar till välgörenhet. När ag fick höra talas om det så trodde jag att det skulle vara lite roligt spel, men kanske någon rolig bana, men det var istället en intressant frågesport som ger en en tankeställare.
[LÄNK]
S♣

Vad är nu detta?!

Ni vet säkert vem Geir Rönning är. Om inte så är det den äldsta i idol hittills, och han är fortfarande kvar i tävlingen. De andra deltagarna har enligt pressen klagat på att det är fuskit att Geir har så mycket erfarenhet och får vara med. Då tänkte väl jag mest att han får väl vara med även om han är "gammal"? De flesta gamla är erfarna.
Så av en slump idag så sökte jag på Geirs namn på youtube. Vad får jag se?
- Jo han är stor i, som jag har uppfattat det, Finland (även Norge?). Inte nog med det, han har även tävlat för Finland i ESC (eurovision song contest)! Han har liksom uppträtt jättemycket, och så är han med i idol där man typ ska lära sig hur man ska göra. Så jag blev faktiskt väldigt överraskad. Trots detta är han fortfarande en av mina favoriter, även om han gjorde det mindre bra i fredags...
Ta en titt på det här:
Från idol:
S♣

Förra fredagen

Redan fredag igen! Förra fredagen var jag och I i Borås för att käka sushi på Eest. :D

Först belv det en liten fika innan vi drog oss mot Borås :)

ÄNTLIGEN FRAMME!


Efter maten var det dags att vänta på tåget hem mot Skövde



A♥


Shopping

Hej!
Idag efter skolan gick jag en liten tur på stan. Då hittade jag två små tröjor på gina tricot:
militärgrön tröja - gina tricot - 129 :-
äppelröd tröja - gina tricot - 199 :-
Det blev en aning suddiga bilder för jag tog med min coola mobilkamera ;) Haha!
S♣

Höstig mobilstrumpa

Igår på träningen så fick jag en liten present av en i laget. Presenten var en mobilstrumpa. Matilda, som hon heter, har själv en röd sådan och då sa jag att den var fin och då snappade hon väl upp tanken att göra en till mig eftersom att inte jag hade någon. Jag tror inte det är någon i laget som har missat att jag undviker att få klister på mobilen genom att lägga den i en tumvante. Så jag blev i alla fall jätteglad när jag fick den! Den är verkligen hur fint gjord som helst, så perfekt virkad liksom, hon är jätteduktig.
(lite dålig skärpa..)
Inte nog med det så valde hon ju också väldigt fina färger. Det påminner mig om en gosig stickad hösttröja som man bara sitter och myser i till tända ljus. ;) Haha! jag är i vilket fall som helst helnöjd med att jag har en unik och fin mobilstrumpa!
S♣

Måste fånga fler!

Idag var jag och A lite nostalgiska och tittade på en jättebra film ;)
Pokémonfilmen - Mewtwo mot Mew!
Det var värsta härligt att sätta på VHS (inte bästa bilden direkt) och få barndomsminnen tillbaka. Den var rolig faktiskt, och vi lärde oss också något viktigt idag:
Det är inte styrkan som avgör vem som är den bästa pokémon, utan hjärtat!
♥I

Chokladkoden

Jag fick ett tips om att gå in på[ chokladkoden] och så får man göra ett marabou-test och så får man ett resultat. Skrämmande likt faktiskt! JAg råder er till att göra det!
När man gjort det får man en länk till en spotifylista. Även den är skrämmande, för det visade sig att hälften av låtarna hade jag på min lista och de flesta andra låtarna tyckte jag var bra. Gör testet så får ni alltså musiktips också ;)
S♣

18 oktober då och nu

Idag, 18 oktober för 43 år sedan, närmare bestämt 1967, så hade en älskad film världspremiär. En av de bästa måste man ju medge, för att vara en disneyfilm. Vilken är det då? JO, DJUNGELBOKEN :)
Grattis till en film som folk än idag tar en titt på då och då ;)
Först ett klipp från det engelska originalet:
Sedan en ganska rolig parodi på ett annat klipp ur filmen:;)
S♣

Nytt äventyr

Idag satt jag helt lugnt i mitt vardagsrum och åt en mycket välsmakande frukost. Då ringer telefonen och det är Issa. Hon berättar att det är äventyr NU!. Shit! snabbt i med det sista, byta om och upp till berget fort som bara den! Väl uppe får jag snabbt instruktioner om just min station och kanske bara någon minut efter har jag första gruppen på plats. Allt gick dock bra, utan förberedelser. Jag tog inte kort på själva grupperna, i fall att någon inte skulle vilja vara med på internet, så jag tog lite kort på omgivningen...
Ögonbindlarna vid min station ;)
S♣

Semlemannen

Titta vem jag träffade på förra helgen när jag var i Tibro:
Själv skulle jag till Sporthallen för att titta på S när hon spelade handbollsmatch och kunde inte hjälpa till. Jag var själv väldigt lost nämligen hehe
♥I

Way to go!

Jag är så stolt över min mamma. För några månader sen kom hon ut med sin första bok! Den är en kortroman, men har fått jättefina recensioner. Mamma berättade häromdagen om en man som ringde upp henne och var jätteinspirerad av hennes bok (och ett föredrag om att skriva som hon haft) och ville själv börja skriva tack vare henne. Hon sa att det är sådana saker som gör att allt jobb med boken verkligen känns värt.
Jag blir själv sugen på att skriva när hon berättar om folk som tagit kontakt med henne och blivit berörda. Jag hoppas att jag kan skriva en bok i framtiden, men det krävs nog mycket fantasi och även disciplin. Men vem vet. Kan Blondinbella kan väl jag :D(hennes bok var för övrigt väldigt bra och inspirerande).

Såhär ser i alla fall framsidan ut (slängde in en liten bild på mami också hihi):
Här kan du klicka om du vill läsa lite om eller köpa boken ;)
♥I

Tjena syrran

Den är verkligen ärlig. Och fin. Se och lyssna själva!
S♣

Just a dream

Måste bara dela med mig en riktigt bra cover av låte Just a dream

A♥


Am. version av Män som Hatar Kvinnor

Inspelningen av The Girl with the Dragon Tattoo är nu i full gång och filmen har världpremiär den 21 december 2011. Filmteamet är just nu i Stockholm och har redan filmat flera scener. Sedan kommer de komma tillbaka till våren för att filma mer.
Jag tycker det är sjukt najs att det håller på att göras en ny filmatisering av Stieg Larssons bok och att amerikanarna kommer till Sverige för att spela in den! Skådespelarna är ju inte helt fel heller - Daniel Craig som Mikael Blomkvist liksom.
Huvudrollerna Mikeal Blomkvist & Lisbeth Salander:
Den svenska versionen (Michael Nyqvist, Noomi Rapace):

The american version -lite snyggare, lite mer Hollywood (Daniel Craig, Rooney Mara):

Jo, men det blir nog bra. Bara att han borde skaffa lite stubb och hon måste bli emo :)
Ska bli kul att se!
♥I


K-pop

Låten fastnar verkligen! Jag som trodde min k-pop period var över men nej den är kvar.
Hittade låten på youtube med svenskt text :O inte ofta det finns.

A♥


Titta vad jag fann

Titta vad jag fann på en annans blogg, närmare bestämt Linn Carlssons blogg
Jag brukar inte besöka hennes blogg, men idag när jag gjorde det så var det detta som stod i det översta inlägget :) Lite nice eller? ;)
Dessutom har 550 svenskar hittat till våran blogg sedan vi satte in våran räknare :) Det är också värt att fira! ;) Haha!
S♣

Café på rasten

Idag på håltimman så begav jag och A oss med några kära vänner till ett centralliggande café :) Riktigt mysigt faktiskt! Detta borde göras oftare!
Mer bilder kommer från A senare :)
S♣

Bara att tuta och köra

Idag övningskörde jag på riktig väg. Jag känner att det lär ta tid innan jag kan klara av det ordentligt - nu sitter pappa och säger typ allt jag ska göra "växla ner till tvåan", "bromsa här framme", "ner med kopplingen", "gasa nu när tanten går över vägen och försök träffa henne" ;). Skämt åsido gick det faktiskt bra för att vara första gången. Tummen upp!
Vi körde först på ett ställe där det inte var så mycket bilar, men sedan fick jag köra hem (i stadstrafik!). Det var inte mycket trafik som tur var, men lite nervigt var det (t ex med företräde och sånt). Jag hade en lång kö med bilar efter mig för jag körde så långsamt haha.
Visst blev det lite mer mystiskt när man inte ser registreringsskylten? Nu vet ni inte när jag kommer körandes... (dumdumdum)
♥I

Ni glömmer väl inte att rösta?

Ni glömmer väl inte att betygsätta vår blogg innan ni lämnar den? :)

I wanna boom bang bang with your body yo

Måste alldeles strax sticka på träning men måste bara lägga upp denna jättebra låt (som du säkert redan har hört men ändå!):
Jag blir himla sugen på att dansa av den här låten alltså! Kanske borde öva in dansen ;)
♥I

Olivolja får 4 av 5 Munkysar

Jag har hört att olivolja är bra för hår och hud så i förrgår testade jag det som inpackning för håret. Jag tog den olivoljan vi hade hemma och masserade in i torrt hår för att sedan hoppa in i duschen och schamponera(tog även lite balsam i topparna). Håret kändes jättebra och återfuktat. Men jag råkade bara ta lite för högt upp på huvudet/nacken plus schamponerade inte jättenoga, vilket ledde till att håret såg fett ut där och luktade olivolja. Det kändes dock inte äckligt utan mjukt och härligt. Så rekommenderas, bara man schamponerar tillräckligt och inte masserar oljan i hårbottnen (om du inte vill ha fett hår(men annars är det nog väldigt bra för hårbottnen)).
Tog även olivolja istället för tvål (precis som i antikens Grekland) och huden blev jättehärlig! Plus att jag tycker att olivolja luktar jättegott. Fast kanske inte så poppis att lukta mat i typ skolan.
♥I

Reklam

Men får ju inte glömma av att göra lite reklam för sin hemsida, även bland sina vänner ;)
Såhär gjorde jag till exempel igår:
För övrigt är min mobilkamera jättebra på att ta kort på skärmar och annan text, det blir liksom inte så suddigt och randigt som det kan bli annars när man tar kort, som i det här fallet, på en datorskärm :) Jag tycker att det syns tydligt i alla fall ;)
I vilket fall som helst så är det jättebra att påminna sina söta kompisar om sin hemsida! Även dom kan ju glömma av namnet osv... ;)
S♣

Shoppat!

Äntligen har kläderna kommit! Beställde 7 plagg + en väska från Yesstyle (rekommenderas verkligen!)
Kvaliteten på kläderna var inte alls dåligt, räknade även ut att det var mycket billigare att köpa kläder via nätet än att shoppa i butikerna när det inte är rea!  :D


Ganska gött att kunna få byta väska nu när den jag använder gick sönder för några dagar sedan.

Bilder på kläderna jag köpte kommer upp lite senare, de är nämligen i tvätten ^^

Kan ju säga att något weird kommer att hända idag! Jag ska nämligen på julbord xD redan i oktober liksom :O tiden går fortare än vad man tror....

A♥



Hur det gick i matchen

Hej!
Skulle bara uppdatera om att vi vann matchen med 24-15! (jag gjorde mitt första seriemål i det nya laget - efter att i tidigare matcher ha haft ett antal stolp-och-ribbträffar...)
Och förresten; Vårgårda är röda ;)

Match idag!

Hejsan!
Idag är det match igen, denna gång mot Vårgårda.
Visste ni förresten att jag är ganska bra på att koppla ihop lag med en färg, även om jag aldrig har mött dem förut. Vårgårda känns som att dom är röda, får väl se om jag har rätt ;) (Bara för att jag skrev om det här så kommer det säkert inte stämma denna gången)
Gick in på lagets hemsida precis och fick då se denna bilden som vi tog för några veckor sedan. Kan ni hitta mig? ;)
fin va? ;) Proud to be green♥
S♣

Equals Three

Har jag nämnt att Ray William Johnson är asbra? Här är hans senaste video, den är inte hans bästa men ni måste Olsen-tvillingarnas film haha!
♥I

HEJ DÅ till utväxten!

Har nu färgat håret svart! Asså när jag säger svart menar jag extremt SVART som häxsvart! Jag ser ond ut plus att jag ser ut som en häxa O.O Förvånad blir jag inte om ett barn ser mig och börjar gråta.
Hade även tänkt att börja platta mitt hår så det blir rakt igen :) men men typ alla ville att jag skulle ha lockigt hår, så får väl ha det ett tag till. Har inte haft tid att ta någon bild än så det får bli en gammal bild då jag hade rakt hår plus färgat hår.

Bilden är tagen då jag och I var i Gbg <3
A♥

Dagens avslut

Efter en ganska innehållsrik dag med bland annat en brinnande micro så börjar det bli dax att runda av!
Som varje söndag klockan 8 på hösten så blir det till att titta på ensam mamma söker och skratta lite åt påklistrade kärleksrepliker ;) Titta du också! Tv3 kl. 20.00
S◊

Nu slipper jag frysa

Här har ni mig i min nya jacka som jag köpte i fredags (och tandställning tjoho!). Ser i princip likadan ut som den jag hade förra året, men lite varmare och längre så den värmer baken också hihi. Jag gillar pälsen för den är så varm och gosig, fast jag vet att det inte är bra med fuskpäls - förlåt miljön!
Jackan Agda från JC 999 kr:

♥I

Mitt hår det senaste året

När håret blivit solblekt under sommaren betyder det att det blir trist utväxt till hösten/vintern, i varje fall för mig. Frågan är nu vad jag ska göra för att liva upp håret. Antingen låter jag det vara (utväxten kommer inte bli mörk, men lite gråaktig och tråkig), eller så slingar jag (kanske inte blir så bra med för ljust hår till vinterblek hy?) eller så tonar jag håret (fast inte så mycket som förra vintern, utan mest för att få lite livligare eller jämnare hårfärg). Jag blir så sugen på att göra något med håret nu när så många gör det - inklusive A ;)

Såhär blond var jag förra sommaren:
Nackdelen var att utväxten såg jättemörk ut → jag färgade/blonderade ofta → slet antagligen på håret
Sedan blev jag sjukt trött på håret så tonade det mörkt:
Även nu fick jag utväxt fast ljus istället - gah!
Så vid jul drog jag till frissan och gjorde slingor för att hamna nära mina naturliga hårfärg:
Sedan har jag helt enkelt låtit håret växa och blekas av solen:
Men nu då?
♥I

Dödens eld

Hej!
Idag när jag och min bror skulle värma mat i våran (gamla) micro så började det lukta bränt efter ett tag. Då ropar mamma till och bara "DRA UT SLADDEN, DET BRINNER JU!" Shit jag bara flydde rummet och lät dom andra fixa med det och lyfta ut den på trappan. Värsta läskigt att det brann. Tänk så hade vi åkt iväg så hade allt brunnit ner när vi kommer tillbaka :O Man såg ju att det brann också! Alltså det flammade upp inuti den grejer. Så nu ska den till tippen.
R.i.P ♥
Farväl, hoppas att du har haft ett bra liv i vårt kök! ♥
Eftersom att jag inte tog kort på själva "branden" eftersom att jag flydde elden så fick jag göra en "typbild" i efterhand. ;)
S♥

...och mer fika

Förlåt, nu har jag spammat med inlägg. Måste bara säga att Le Pain Francais inte var så bra som jag och A trodde... Det var fint och allt och deras bröd är säkert gott, men nej, inget bra fika som vi beställde i alla fall
Visst ser det gott ut?
♥I

Typ 4 kr styck dessutom

Vi var i en kinabutik och jag var tvungen att köpa nudlar. Dels älskar min brorsa nudlar, dels är det billigt och sedan fanns det nudlar med Kung Fu Panda på!!
Vi köpte också Pocky Pins som snacks. Det är typ brödpinnar doppade i choklad
♥I

Fika fika

Bästa fikat i Göteborg var definitivt frukosten på Ethel's! Vi skulle leta upp ett Le pain francais-café (som vi hittade senare) men istället såg vi de här lilla rosa gulliga cafét som luktade ljuvligt ;).
Vi beställde varm choklad och macka som var smaskens, men som frukost kunde man också få som "kakfat" med frukt, bröd, pålägg och grönsaker och till det yoghurt, müsli eller bacon och ägg plus kaffe och juice (den beställningen hette frukost), men det orkade inte vi.
Så själva fikat och mysfaktorn får absolut fem av fem Munkysar
Men servicen var inte så bra och det var dyrt
Ethels - Linnégatan 72 Göteborg
♥I

Yay!

I somras ville vi jättegärna hitta en sådan där fotoautomat som finns i Japan (och på massa andra ställen, men idén kommer säkert ursprungligen därifrån), där man kan klistra på massa kul saker och ha sig. Vi hittade aldrig någon, inte ens i Göteborg. But today we found it! Tyvärr hade vi lite bråttom men visst blev bilden fin (notera att vår maskot Munky självklart finns med):

Idol

Hejsan!
Igår gjorde jag som så många andra att jag tittade på idol ;) De flesta av mina favoriter gick vidare. Ni vet nog vem av dem som inte gjorde det, just det, Sebastian. Men helt ärligt så har inte varit bra i idol, så det var väl lika bra att han fick packa väskan och åka hem till Huskvarna ;)
Men alla de andra duktiga gick ju vidare, så som: Olle, Geir, Weise, Jay, Minnah, Alice osv.
Roligast i den här videon är intervjun med Weise och Geir, för jag har så dålig humor ;)
Det var allt från mig för stunden :)
S♣

Here we go again!

Fritidskorten är laddade, väskorna packade, plånboken fylld och vi är glada. Nu sticker vi till Göteborg!
(Omg! hahaha)

Repelleras

Idag på kemin så hade vi några uppgifter om joner (laddade atompartiklar) och då tänkte jag att jag skulle imponera lite på våran lärare och använda kemiska ord och begrepp. Så då säger jag: "Vad heter det när jonerna inte attraheras, utan motsatsen, som börjar på "r", jag kommer inte ihåg..."
Han bara: ja det heter ju repelleras, men du kan ju använda svenska ord, så som "stöter ifrån varandra" är bättre, för då förstår du bättre så att säga.
Kände mig väl lite smått knäckt och jag kände väl att det här med att jag skulle imponera med mina kunskaper inte gick så bra det heller. Men men, bättre lycka nästa gång!
Därför skrev jag och A såhär i våra annteckningar.. antar att vi var lite trötta och flummiga ;)
(allt fick inte plats på en bild ;)) Ganska bra skärpa med min mobilkamera annars va? :D
S♣




Annonser från BloggPartner

www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!



Annonser från BloggPartner