Annonser från BloggPartner

Här hettar det till i idol 2011

Men va händer där bakom Leos rygg? Snygga Roshana ser lite närgången ut, huh? ;)
Ojojoj, här hettar det till ordentligt. Men vem är det som hon pussar på måntro? Lite svårt att se. Jag trodde först att det var Leo, men han sitter ju bredvid dem, så han kan det ju inte vara. Men vem är det då..?
Det var Robin! En mycket nöjd Robin dessutom! Borde han vara efter att fått vara nära snygg Roshana. Seriöst, hon är väldigt snygg faktikst! Men va fan tänker jag, varför han? Han är ju jätteful! Det måste vara någon tävling eller vad framför kamerorna, men ändå, väldigt underhållande, haha!

På obestämd tid

Hej!
Det har varit lite segt med uppdateringarna på sista tiden, egentligen sedan starten av sommarlovet. Vi har lite brist på motivation just nu, men oroa er inte, en ny upplaga av julkalendern är spikad! Märkte att den var väldigt omtyckt förra året, så vi tänker inte göra er besvikna. Men det kommer nog vara halvdött här ett tag, eller räkna med det, för motivationen är ju som sagt inte alls bra just nu.
Ha det bäst alla underbara trogna läsare som ni faktiskt är! Puss!♥
//sara

Tyskarna were here

Hejsan!
Förra veckan var våra tyska utbytesstudenter här. Är helt slut efter den här veckan, så jag sammanfattar det med att på fredagen åkte alla till Göteborg och bland annat var på Liseberg och Universeum. Rolig vecka, lite bilder!
Bilder lånade från; Cecilia Furhoff, Caroline Bergström, Denise Blauch och Lisa.
Annonser från BloggPartner

www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!Annonser från BloggPartner