Annonser från BloggPartner

Weekend i Belgiens huvudstad

Nu sitter jag hemma och vilar upp mig från en förkylning som hållt i sig på tok för länge. Jag vill gärna bli frisk innan jag och familjen åker till Bryssel på fredag. Det gör så sjukt ont att flyga när man är förkyld! Speciellt i landningen - ajajaj. Men ska i alla fall bli kul att åka iväg lite, även om det bara blir över helgen. I Belgien pratas ju nederländska, så jag ska försöka använda några fraser som jag lärde mig i somras av en nederländsk kille. Lär ju faila lite men haha...
Kanske hittar jag lite julklappar också :)
Vitlök är bra mot förkylning och dessutom riktigt gott så nu ska jag göra mig lite vitlöksbröd. Om du har något annat bra förkylningstips, så dela gärna med dig! ♥I

2 dagar kvar - Julkalender 2010

Halloj!
Endast två dagar kvar tills vi öppnar den första luckan här i bloggen!
Till er som följer oss och är sugna på julkalendern så kan det vara bra att veta:
  • Alla luckor är tidsinställda och öppnas (publiceras) 07.00 varje dag fram till jul. Vi tänkte att även dom som kikar in här INNAN skolan börjar ska har möjlighet att se dagens lucka! Smart va?
alltid kul med bilder! ;)

Tjuvtitt på munkys JULKALENDER!

S&I♥

Klassfesten del 2 - videos!

Här kommer två stycken videos från festen i fredags! Det finns en bra som "L" har lagt upp på facebook, får se om jag kan publicera den här också! :)
S♣

Klassfesten del 1 - i bilder

Klassfesten igår var jätterolig, och jag tror på en upprepning inom snar framtid ;)
Har kommer lite bilder:
sista bilden; dancebattle mellan Linnea och Gustav! :D
Våran klass är fett skön! :)
S♣

Klassfest!

Ikväll ska jag och Amy på första klassfesten med nya klassen! (gymnasieklassen) Ska bli jätteroligt och vi är grymt taggade! :) Naturare kan också festa, glöm inte det! ;)
Vad ska ni göra ikväll?
S&A♥

Veckans blogg!

Grattis!

The Power of Reggae

Urgullig video!

Först är den lite jobbig att titta på, för vem tycker inte det är jobbigt med skrikande barn liksom? Jag har faktiskt hört att alla människor tycker att det är jobbigt med skrikande barn, för det finns i våra gener att göra något åt ett det haha.
Hittade videon genom att titta på Ray William Johnson ;)
♥I

[tch'orås]

Idag har jag gjort Churros! En spansk frukosträtt/efterrätt som är mumsfilibabba. Jag har aldrig friterat något i hela mitt liv så det var rätt läskigt, men bra blev det. Vi har ingen fritös hemma så jag körde i kastrull med rapsolja och det gick smidigt ändå. Jag har hört att att man inte ska fritera om oljan början ryka (=den har blivit för varm), men det gick utmärkt. Bara att man då låter den svalna något.
Receptet jag använde är på engelska för det innehöll det vi hade hemma plus det fanns steg-för-steg bilder, men de svenska recepten kanske är bättre, vad vet jag. (1 cup = 2,36 dl)
Klicka här för recept!
Jag rekommenderar verkligen den här "rätten" eftersom att den
1. går skitsnabbt att göra
2. är väldigt enkelt (även om man inte har friterat tidigare, som jag)
3. smakar jättegott!
4. verkar krångligt och är lite annorlunda - alltså bra att imponera med ;)
Såhär kan Churros se ut:
Såhär ser Isas Churros ut hehe...:
Kan serveras med till exempel choklad, men jag valde att strö över kanel och socker. Mums!
♥I

Ibland saknar man

DÅ.....
Skövde HF. Ibland saknar man gänget! Som när man ser en sån här bild. Denna är tagen innan våran sista cup tillsammans. Innan laget splittrades... Rätt tragiskt, vi var faktiskt rätt bra, och tänk hur bra det kunde blivit? Men man minns ju också allt jobbigt som vi gick igenom, de två blocken inom laget osv... Men vi hade också glädje! Saknar faktiskt känslan att spela med dessa flickor!
NU......

Tbro HK Glädjens sanna lag: puss! Handboll är kul!
S♣

Nu kör i igen! - Veckans blogg

S♣

Tänkvärt

Genom Hjärnfonden kan man testa att surfa på nätet med dyslexi, migrän och spelberoende. Väldigt bra och smart reklam för fonden, tycker jag!
Här kan du till exempel se hur det skulle vara att surfa på Aftonbladet med dyslexi:
http://www.hjarnfonden.se/testahjarnan/provsurfa/browse.php?u=http://www.aftonbladet.se&b=44&c

♥I


Sång om puberteten?

Vadå barndomsminnen på det här:

Gud, vad jag älskade den här sången när jag var liten! Så himla fin ju. Synd bara att musikvideon är så trist ... Bara Britney som sitter på ett berg liksom. Men fin utsikt i alla fall ;)
Alltså shit vilken trendsättare hon var den här tjejen - alla ville vara som Britney Spears i början på 2000-talet (och innan). Jag hade albumet med den här låten och det var mitt favoritalbum. Jag kommer bland annat ihåg att jag tyckte att snörena hon hade runt benen var sjukt coola (försökte härma, men blev ju inte så lyckat haha).
Tyvärr tappade jag bort skivan :( blev rätt ledsen då alltså

♥I

Allt i sin ordning!

Nu har allt blivit normalt igen. Har blogg.se varit knäppt för er också idag? Visst, man har kunnat logga in, men inte kunnat visa några bloggar... Lite segt, och väldigt irriterande, men nu är allt på sin plats igen! Skönt!
Idag har jag bara vilat mig, kan behövas ibland. Typ suttit i myskläder med en kopp varm choklad i handen och tittat på längdskidor. Sverige kom tvåa i damernas stafett och etta i herrarnas stafett, ifall det var någon som missat det ;) Känns gött att ha en "rofylld" dag i det annars rätt hektiska NV-livet. Vi är dessutom lediga i morgon, så då gjorde det ju inget att jag tog en vilodag just idag ;)
S♣

Välbehövda extrapengar

Såhär tjänar jag extra pengar (studiebidraget tar ju slut direkt god damn it haha):
Jag packar godissäckar på Gobert's! Det är jättesvårt att få jobb just nu så man får ta till sina kontakter. I mitt fall min bonusmamma ;).
Jag är helt slut just nu, men vila får jag göra imorgon för nu ska jag på bio. Harry Potter here we come!
♥I

Fransk Manikyr

Köpte en fransk manikyr penna idag, kan även säga att den är jättebra plus att det är mycket lättare att "måla" med än en pensel!

Köpte även ett par kängor som de flesta ute har nu! Inte min stil riktigt fast man får väl byta lite ibland :), men men sitter nu och funderar på om jag har köpt likadana som S?

A♥


Bästa parfymen

Jag har en absolut favorit-parfym, men den håller på att ta slut! :(
Vanilla by Alyssa Ashley heter den och luktar underbart gott. Typ supersött och så vanilj, såklart. Luktar som jättegott godis - mums alltså!
Som tur är är den inte dyr, så ska snart införskaffa mig en ny :) den lilla flaskan kostar runt 150 kronor och kan köpas på till exempel Åhlens och Kicks. Verkligen att rekommendera.
♥I

Veckans Blogg!

Nu har vi utsett Veckans blogg!
[veckans blogg]
Grattis!
S♣

Skolfotona har kommit

Här är min klass - SP1esp♥(Samhällsprogrammet Ekonomi-Språk)

Ser ni var jag är? Jag har fått stå på nästan exakt samma plats fyra år i rad nu haha.
♥I

7 kup

I början på december är det dags för ännu en gradering i taekwon-don. Kraven växer, men i år har jag inte mycket tid att träna. Jag kommer till och med missa graderingslägret! Därför känns det extra pirrigt i år, men jag får öva extra på helgerna i stället...
Nu ska vi bland annat lära oss ett helt nytt mönster:
Och ja, det är andningen som låter. Det är så man taekwondo-andas ;)
♥I

Bäst i kväll!

Lätt bäst ikväll! Jay är verkligen grym! Lätt bäst röst i år i idol!
Framförandet får 5/5 munkysar! 
S♣

Dans

Tänkte lägga upp en liten del av dansen som vi håller på med :) Kan även nämna att dansuppvisningen är torsdaen den 9 dec i Valhall :)

A♥


Veckans Höjdpunkt!



Idol på Spotify!

Nu har några av idolernas covers kommit till spotify. Jag måste erkänna att jag för första året i någonsin, väntat på att de skulle komma ut på spotify! :) Jag har faktiskt längtat! :O En del covers är ju så himla bra!
Mina två personliga favoriter är Daniels cover på Don't Look Back In Anger och Olles cover på The Scientist
Hela albumet hittar ni [HÄR]
Tagga idol och flickorna på Klitteholm ikväll! P.S. HEJA OLLE :D
S♣

En skvätt humor i ditt kylskåp!

På fredag är det dags för fortsättningen! Glöm inte att titta ;)
S♣

Careface

Idag är jag sjuk... Men stark som jag är gick jag ändå till skolan, även om jag skippar idrotten :). Det är jobbigt att ha redovisning när man är förkyld (som jag hade förut), men annars kan det vara mysigt att vara lite sjuk. Man får vila upp sig plus det kan låta rätt najs med hes röst. Förutom när man hostar, det är inte najs...
Efter skolan ska jag till frisören och sedan ska jag hem och suga på en sådan här:

Värsta gott ju hihi
♥I


Nu har vi löst det!

Så,
Nu har vi fixat så att vi återigen får en uppdaterad statistik! Vi kan dock inte se de dagar som fick förlorade, vilket är lite tråkigt... Hur vi löste det? Vi mailade kundservice på blogg.se! Hon hjälpte oss att förstå vad som var fel, men nu är det alltså löst, tack till er som försökte hjälpa oss ändå :)
S♣

Snälla läsare, hjälp oss!

Hej!
Jag har en fråga till er läsare som också bloggar på blogg.se.
Har eran statistik också fastnat på den 13/11? För vi har ingen statistik för 14/11-16/11. Det är jättekonstigt. Så vi har ingen aning om hur trafiken på bloggen har sett ut de senaste dagarna. Vi har försökt med allt; Loggat ut och loggat in igen, uppdaterat sidan, ändrat till 90 dagars sedan tillbaka till 10 dagars osv. Inget hjälper.
Har ni också detta underliga problem på eran blogg? Har ni löst det? Den som har, var snäll att skriv en kommentar om hur vi ska gå till väga.
Tack på förhand!
S♣
Dagens citat: "Så nu har ni klippt navelsträngen mellan er"

Det var inte jag

Nu är jag ju jätteduktig på att uppdatera! Känns som att jag måste kompensera lite för den senaste tiden ;).
Den här låten är så himla najs alltså! Lyssnade mycket på den när jag var liten, men då lyssnade jag nog inte på texten hehe...
"Honey came in and she caught me red-handed
Creeping with the girl next door
Picture this, we were both butt naked, banging on the bathroom floor"

"But she caught me on the counter (It wasn't me)
Saw me bangin' on the sofa (It wasn't me)
I even had her in the shower (It wasn't me)
She even caught me on camera (It wasn't me)"

♥I

Får behålla mina hårtoppar några dagar till

Min frisör är sjuk så klipptiden har flyttats fram. Känns lite segt eftersom jag var tvungen att gå upp väldigt tidigt för att hinna hem och göra mig i ordning innan frisören...
Idag ska jag och S till gamla skolan (låg- och mellanstadium) och hälsa på tänkte vi. Det blir najs. Gud vad stor man har blivit alltså!

Den här bilden har inget med saken att göra, förutom att jag och min bror gick på Billingskolan under den här tiden. Jag bara tycker den är så härlig:
Semester i Italien! Jag längtar redan till våren och sommaren... Till våren kanske jag får åka på ett utbyte med skolan till Verona i Italien. Hoppas det blir av!
♥I

Scary...

Något jag hoppas att jag slipper uppleva någon gång är sömnparalys. Det är ett tillstånd som sker under sömnen. Man vaknar, men kan inte röra sig. Kroppen är förlamad och man kan inte ens röra nacken eller prata. Ofta hallucinerar man också och ser läskiga saker som till exempel att någon stirrar på en eller att någon går runt i rummet.
Om man kollar runt på forum om sömnparalys kan man hitta kommentarer som denna:

"Jag har varit med om detta ett antal gånger – började för några år sedan. Första gången blev jag så rädd att jag bara försökte förtränga alltihop och inte vågade berätta för någon, men när det hände fler gånger berättade jag för några vänner, och fick till min förvåning höra om flera som upplevt liknande saker!
Jag brukar uppleva det som att någon viskar precis bakom mitt huvud, men jag kan oftast inte öppna ögonen, och är alltid helt förlamad. Flera gånger har jag också hört tunga steg över golvet, och hört hur någon släpar något tungt. extremt obehagligt! Ibland får jag även känselhallucinationer – någon sätter sig i fotändan av sängen. Det enda som hjälper är att försöka lugna sig själv genom att tänka att det inte är på riktigt och inget farligt. Med extrem viljekraft har jag ibland lyckats röra ett finger, och på så vis väckt mig själv, och även en gång lyckats gny, så att min pojkvän vaknade och ”väckte” mig."

Det är bara att gå in på något forum så kan man läsa om sjukt otrevliga upplevelser folk har haft. Tänk bara hur många spökhistorier som måste uppkommit på grund av sömnparalyser!

Många som blir sömnparalyserade upplever liknande paranoida saker och vissa tror att man under sömnparalysen kommer in i en annan dimension. Vissa har nämligen upplevt under paralysen att personer i rummet viskat "det är någon här". Den vetenskapliga förklaringen till sömnparalyser är att hjärnan vaknar, men inte kroppen. Att så många upplvever liknande saker kan förklaras med hur man naturligt tänker. Ligger man förlamad i sängen vill man ju inte att någon ska komma in i rummet och därför hallucinerar man om sin farhåga...
Ofta beror sömparalys på stress och brist på sömn så se till att sov ordentligt! ;)

God natt
♥I

Cutta håret

Idag har jag hängt med min coola kompis Josse. Våra aktiviteter:
1. Gå till kvantum och nästan köpa råsocker
2. Gå hem till mig och hämta choklad
3. Jag har tränat taekwondo och hon har tittat på (det var roligt, tyckte hon. Det tyckte också vi som tränade för vi fick göra krosstekniker = sparka på plankor - NINJA!))
4. Bakat chocolate chip cookies
5. Ätit chocolate chip cookies
Lilla söta mamma vill inte att jag går hem själv i mörkret så nu ska jag sova här också. Imorgon ska jag till frisören, precis som S redan gjort. Jag ser fram emot att få mjukt och härligt hår som min frisör Tess har stylat, men jag vill inte bli av med längden! Nu var det länge sedan jag klippte mig och jag vill inte ha kortare hår nu när det blivit så långt...


♥I

Nya saker

Tänkte visa upp en ny tröja som jag fick och lösögonfransar som mamma köpte till mig i Hong Kong :)

A♥



Ny t-shirt

Efter att jag hade varit hos frisören så passade jag på att gå på stan en sväng. Då köpte jag två julklappar (redan!) En till mamma och en till pappa, och så köpte jag även denna t-shirten.
179,95 :- Vero Moda (så onödigt med ,95 på slutet)
Jag blev nöjd med håret tillslut. Jag älskar doften av deras hårprodukter i håret och håret känns riktigt friskt! (Det var inte jätteslitet, men att bara toppklippa gör stor skillnad!) Det enda jag inte gillar är längst ut i vissa toppar ser det "för" rakt avklippt ut. Det är nästan så att håret går ihop i små "klumpar" eller vad man ska kalla det. Det är lite svårt att förklara, och det vill inte fastna på bild heller. Men efter att man har duschat en gång, så brukar det bli snyggt, i alla fall på mig :)
S♣

Nästa - Frisören

"Di di di, nästa - frisören!
Tänk på avståndet mellan vagn och plattform när du stiger av."
Skämt och sido, nu ska jag ner till frisören, min mamma har klagat en tid nu på att mitt hår är slitet. Mot min vilja så måste jag hålla med. Jag vill inte klippa mig :( Eller rättare sagt, jag vill inte att mitt hår ska bli kortare, jag vill att det ska bli längre, så hon får klippa ytterst lite! ;) Jag vill nämligen ha långt, fint hår till studenten! :)
Men, men det känns så fräscht och gött i håret när man klipper sig, så det här kommer nog bli bra ändå! :) Dessutom så älskar jag när frisören håller på med håret. Plus att när frisörer plattar mitt hår så håller det upp till 3 dagar, fast när jag plattar själv så kanske det håller max en dag. Så det är grymt bra! ;)
S♣

Äntligen!

Äntligen ska ni få se bilderna från fotograferingen! Vissa av er har väntat länge nog, så nu är det dags att show some pics!
Återigen tack till fotograf Matilda! :)
S♣

Smakprov från fotograferingen

Här kommer ett litet smakprov för er som väntat länge under dagen på att vi ska lägga upp bilder från fotograferingen ;)

Förlåt om vi är lite taskiga! Men i morgon lovar jag att vi kommer vara lite snällare igen och visa de flesta bilderna som blev bra :) (UTAN ATT PIXLA! ;))
S♣

Höstskor till vintern?

Igår kom mina skor som jag hade beställt! Det var nämligen så att dom var slutsålda i min storlek, så då har jag fått vänta typ 3 veckor nästan (?) på att dom skulle komma. Även fast det är sådana skor som "alla" har så gillar jag dom jättemycket! Jätteglad över att dom äntligen har kommit och att jag slipper få in snö i skorna nu! ;)
S♥

Rundvisning i "fotostudion"

Här kommer en liten rundvisning, eller vad man ska kalla det, i "fotostudion" innan fotograferingen hade börjat. ;)
Finns inte mycket mer att säga, antar att vi hade lite mycket energi innan, eftersom att detta (fotograferingen) har varit något vi har sett fram emot, i alla fall jag! :)
S♣

Fotograferingen

Hejsan!
Idag var ju dagens stora händelse fotograferingen. Ett stort tack till Matilda som ställde upp och fotade oss och det blev en del bra bilder. Som ni ser så har vi ändrat header, mer bilder kommer upp senare, även lite "bakom kulisserna"-bilder kanske också dyker upp!
Spännande va? ;)
S

Roligt med Gaga

"When life gives you a Bad Romance, show them your Pokerface, pick up your Telephone, call Alejandro, and Just Dance."
[kopierat från Ida - LÄNK]
snart dax för fotografering! :)
S

Lördagsöppet

Nu ska jag dra ner till öppet hus på skolan. Vet inte riktigt vad jag ska göra där, men det blir nog kul ändå ;)
Senare idag, som ni kanske vet så är det fotografering för bloggen :) Spännande va?
Bilderna kommer förmodligen upp senare idag när vi har fixat med headern och så vidare ;)
Så kika in igen senare idag så får ni se hur det blev!
S♣

En till blogg

Fredagsmys hos kusinen idag. Kan ju också säga att jag har skaffat en till blogg, så nu blir det extra mycket bloggandet för mig ;) Ta en titt om ni orkar ---> MissFnd



A♥

Ingen vidare sprutt här inte

Hejsan!
Bloggen ser ut att ligga på sin dödsbädd, tänker ni? Nej, då.. Lite brist på syre bara ;)
På lördag är det tänkt att vi ska låna in vår kära vän Matilda som ska fota oss, som vi förhoppningsvis ska använda till en ny header! Vi ska även ändra bakgrunden till något annat än svart, bara för att det blivit något fel för er som använder Explorer. Allt sådant ska vi förhoppningsvis lösa i helgen!
Och svaret är alltså nej; Bloggen är inte död! (än) ;)
S♣

Skadevicup - fredag

Hej!
Idag drog Skadevicup igång! Idag har vi spelat två matcher. Det gick såhär:
Tibro HK 1 - KFUM Lundagård: 10-9
Tibro HK 1 - Skövde HF 2: 9-15
Helt okej, men själv hade jag ju velat spela jämnare i matchen mot Skövde ;) Som vanligt så passade jag ju inte i grönt, vad skönt för er att ni kan klaga på något :)
Själv är jag ändå nöjd med min insats, i första matchen gjorde jag två mål, alltså 20 % av målen. I andra matchen gjorde jag 3 mål, alltså 33% av målen ;) Förra gången vi mötte Skövde så missade jag mina chanser, så det kändes verkligen skönt att ta den oskulden, genom att göra mål på dom! Att det dessutom blev tre stycken, kan jag inte klaga på :) Matchen i sig var rätt jämn ändå, men det rann iväg lite av att vi slarvade lite i mitten av matchen. Kan dock inte klaga, vi har ju lånat in yngre spelare, eftersom att vi inte hade lag, som aldrig ens har tränat med oss.
Jag är ändå nöjd med vad vi presterat och i morgon ska vi lägga in en högre växel!
I morgon väntar Kungälvs HK, och den ska vi vinna! ;)
Efter det: Slutspel. Får se om det blir A eller B. Kommer nästan hellre till B och får spela fler matcher, än att komma till A - möta de blivande cupvinnarna och åka ut i första matchen. Får se hur det blir! Just nu ligger vi trea i gruppen, pga målskillnad, vilket betyder - just nu - B-slutspel.
Alla matcher ni vill se, och annan cupinformation hittar ni [HÄR]
Nu ska jag ner till Arenan och kolla på lite matcher!
Pöss!
S♣
Bara för att alla i mitt förra lag älskar grönt så bjuder ja på en grön-skön bild ;)




Annonser från BloggPartner

www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!



Annonser från BloggPartner