Annonser från BloggPartner

Finally!

Nu är jag äntligen klar med min bilduppgift! Det är några detaljer som inte blev så bra men allt som allt är jag jättenöjd. Fast nöjdast är jag att ens hann klart :)
Idag har jag varit med en kompis och hennes lillasyster på Lek&Bus-landet. Vi var där som "barnvakt", men det var kul. Fast det var lite obehagligt för en läskig 11-åring stalkade oss. Det var kul i början men sedan blev jag seriöst rädd, haha...
Tjoho!
♥I

All by my self

Jag är helt själv här på Munky nu när A och S är bortresta... Då passar det bra att lyssna på Backstreet Boys' Show Me The Meaning Of Being Lonely. Jag älskade Backstreet Boys och Westlife när jag var liten! Fortfarande tycker jag att deras låtar är härliga, men dom känns ju lite fejk.
Coolingar är dom i varje fall:
PS. Lyckligtvis kommer S och A snart hem :)
♥I

Hon är mannen och kakdeg

Deppkväll med J utan deppet. Har bland annat sett romantisk komedi och ätit Ben&Jerrys direkt ur paketet med sked.
Vi såg She's the man (jag har ej sett den innan) och den var bra. Passar bra på en "myskväll", men annars som de flesta komedier lite tunn. Slutet sabbade lite men alla skratt ger den i alla fall 3,5 av 5 Munkysar.

Nu ligger J på golvet med sin brorsa och gör sit-ups. What the fuck? Beach -10 du vet... Brorsor är härliga i alla fall.

♥I

Winterbells

Här kommer ett gulligt och smått beroendeframkallande spel. Du börjar att enkelklicka för att hoppa, sedan drar du bara musen åt vilket håll den lilla kaninen ska hoppa. Lycka till!
Bakgrundsmelodin fastnar på hjärnan... du-du-du-dudu-du-du-du-dudu.
Klicka här om du vill spela på storskärm.
♥I

Norrköping

Är nu i Norrköping, imorn blir det att ta flyget till Paris. Dagen började lite segt, tåget var var försenad till Katrineholm så fick vänta där i en timme och trettio minuter på tåget till Norrköping, men som tur hade jag med mig laptopen så jag och mami satt och tittade på Desperate Housewives tills tåget kom.



När vi väl var framme i Norrköping blev det lite shopping. Köpte ett par örhängen från Vero Moda.



Sen så var det dag för middagen. Indisk<3



Snart är det nog dags att sova, måste vakna tidigt imorgon :)
A♥

Najs video med två coola artister

For all you guys out there som inte sett Telephone-video än, typ Issa ;)
Den är mycket, mycket konstig men ändå väldigt underhållande, för det är som att titta på en film (lite som 10-talets Thrillervideo?). Svensken Jonas Åkerlund har gjort videon också vilket gör den extra bra - way to go Sweden!
Älskar att videon är så random, men samtidigt så bra gjord och dessutom fastnar själva låten på hjärnan. Tummen upp för Lady Gaga, Beyonce och Åkerlund!
Idag införskaffade jag mig förresten ett par pilotisar (även fast jag egentligen tycker att man ser ut som en ledsen hund i sådana...) samt lite nya kläder.
♥I

Genomtänkt reklam

Såg precis den här reklamfilmen på TV:
Så najs! Älskar när företag gör reklamer som man kan känna igen sig i. I den här känner jag igen de flesta av TV-serierna - Two and a half men, Sex and the city, Dexter, Ugly Betty och Desperate Housewife. Väldigt bra gjord är den också. Fast jag gillar den när Judith & Judith gör Youtube-klassiker ännu bättre =)
Jag blev förresten väldigt nöjd med håret - enligt mig ser det lätt ut som en frisör har klippt!
♥I

Cupcakes^^

Blev helt plötsligt sugen på att baka något gott innan jag sticker iväg till Norrköping och Paris nästa vecka.....Det får nog bli Cupcakes som vanligt :D yummy yummy


A♥

En liten tanke

I Don't stop 'til you get enough låter Michael Jackson som Musse Pigg
Nu ska jag iväg till en kompis som ska klippa mitt hår - spännande!
A, du får ha det så kul i Paris! ;)
♥I

People for the Ethical Treatment of Animals

Coolt att A har gjort att vi kan ha spel här nu! Vårat första spel, "Evil Cooking Mama", är gjord av PETA.
PETA är en djurrättsorganisation som är känd för sina många manifestationer. Cooking Mama-spelet är ju ett exempel på vad de har gjort. Sedan har många kändisar ställt upp på "I'd rather go naked than wear fur"-kampanjen.
Här är lite fler exempel på protester för djurens rätt som PETA gjort:
Jag tycker det är coolt att folk försöker få ut sina budskap på annorlunda sätt, även om det kan vara provocerande. Dock tycker jag att PETA kan vara lite over the top ibland... Jag är mer för Greenpeace, för det känns som om dom gör mer nytta. Bland annat jobbar dom mycket för klimatet, medan PETA uteslutande arbetar för djur.
Tänker i alla fall joina Greenpeace när jag blir äldre =)
♥I

Spel :D

Nu finns det spel på vår blogg ;)
Den första blir Cooking Mama!
För att spela så trycker man på själva spel skärmen.


















A♥

Tjuvtittat

tjuvtittat.se finns bilder som folk skickar in, det är lite som failblog. Här är några som jag tycker är roliga:
Haha
♥I

Glitter

Mitt senaste inköp: hårrosett och ett par örhängen. Snart är det dags att börja packa till Norrköping och Paris :D


A♥

Här kommer dem!

I bad mig att lägga in några bilder från igår och här kommer dem ;)







Tjejfest och jordtimmen

Igår kväll firades två kompisar som fyllde år. Det var trevligt, men jag har inga bilder därifrån så A, du får lägga in någon bild i detta inlägg om du hinner ;)!
Härligaste var att sitta och snacka minnen, tyckte jag. Alltså det är helt sjukt hur många minnen som kan lagras i hjärnan! Inte konstigt att man glömmer saker eller har svårt att lära sig saker ibland...
Sedan var det härligt när Singstar slutade fungera, mohaha. Jag gillar inte karaoke (eller rättare sagt - jag gillar inte att bli påmind om att jag inte kan sjunga). Fast då sattes Lips igång istället... doh!
Nu en liten påminnelse:
Glöm inte att släcka ner ljus och annat 20.30 ikväll! Jag ska varken ha TV eller dator på utan roa mig med kortspel under tända ljus - mysigt :).
Även om "det knappt gör någon skillnad" om du släcker ner, så är du ändå med i detta stora projekt, så jag tycker att alla som kan ska vara med. Earth Hour går ut på att man visar sitt stöd för klimatet och även uppmanar världens makthavare att agera i klimatfrågan. Det känns väl bra att vara med på?
♥I

Det som göms i snö...

Är det bara jag som har tänkt på vad mycket skit det kommer fram nu när snön försvinner?
Framförallt hundbajspåsar! Seriöst, det är som att gå i en kohage här i stan, man måste på varje kvadratmeter och för varje steg se upp så man inte trampar i hundbajspåsarna.
Vems uppgift är det att ta bort dem? Jag tycker att det borde vara ägarna själva men det blir väl kommunen som måste göra sig av med dem i alla fall. Synd att behöva slösa massor av resurser på det egentligen.
Det som göms i snö kommer ju upp i tö.
Så även cigarettpaket som vilat under snötäcket börjar synas till nu.
Det jag ville ha sagt är i alla fall att jag ser inte direkt fram emot att trampa i hundbajs med vita converse, så ni kan väl plocka upp efter er? =)
Tack! :D
Fortsätt nu med det ni håller på med, en del äter våfflor kan jag tänka mig?
S♣

Idag är det...

Ha det gött och ät många våfflor önskar Munky!

100

Ett roligt "prank" gjort av 1 000 apor. Namnet förklarar resten :)
Jag skulle bli skitskraj! Speciellt om jag var hon tjejen som blir omringad...
PS. Om det hackar - ändra till sämre kvalitet ;)
♥I

Jkpg - Jönköping

I helgen så har jag varit i jkpg och shoppat i a6 och IKEA, men tyvärr så hittade inget förutom ett armband, men nöjd blev jag iallafall^^

Armandet är från BikBok



Har även köpt en ny mobil, nämligen Sony Ericsson Vivaz. Rekommenderar den om man vill ha en lätt och smidig mobil, men tyvärr kan den vara lite trög :/    Bilderna är tagna med mobilen!
A♥

Grattis Josse!

Tänkte bara säga grattis Josse! Sweeeet sixteen!
Hehe, nytagna bilder ser ni va?
S♣

Hittad!

Äntligen!
Nu har jag hittat sladden till datan från kameran. Så här kommer några av bilderna jag tog igår:
Från fyra...
till tjugotvå!
och man blir lite kladdig om fingrarna när man bakar chokladbollar!
Chao!
S♣

Chocolatebolls

S visade upp sina fina chokladbollar/negerbollar i förra inlägget och så skrev hon att hon för det mesta kallar dem negerbollar, men ibland chokladbollar.
Vissa påstår att det inte alls är rasistiskt att säga negerbollar eftersom att "det heter ju så" och har gjort det i alla tider. När jag var liten sa man att i så fall är det rasistiskt att att säga vitlök. Fast jag har kommit på nu att det inte alls är samma sak. Visst - alla sa negerbollar förr, men det gör det ju inte mindre rasistiskt. Jag tycker det är bra att man inte säljer "negerbollar" nuförtiden, även om många fortfarande kallar dem så. För det finns självklart många som tar åt sig, även fast man inte menar illa när man säger negerboll (alltså att mörkhyade tar åt sig, inte kakorna). Dom bytte ut det namnet i butiker och konditorier av en anledning liksom. Dessutom fattar alla vad "chokladbollar" är och enligt mig är det ett bättre beskrivande namn.
För ordet negerboll har ju någon kommit på någon gång och jag tror att den som började kalla dem negerbollar var ganska rasistisk (även om det kanske var på skoj). Typ "haha, dom här ser ju ut som negerpungkulor! Vi kan kalla dom negerbollar!". Fast alltså det kanske inte alls var så - det var bara en teori...
Det jag menar är att det antagligen ligger rasism bakom ordet negerboll - även om den som kallar dem så absolut inte behöver vara rasist. Därför föredrar jag själv att kalla dem chokladbollar (och på grund av vana), men folk får självklart kalla dem vad de vill :)
♥I

Chokladbollar

Hellu!
I kväll har jag bakat chokladbollar. Eller vad säger ni; chokladbollar eller negerbollar? Oftast brukar jag säga negerbollar, men jag försöker säga chokladbollar så ofta som det går.
Hur som helst, så funderade jag först på att baka chokladbollar utan kakao, bara för att testa hur det blev. Sen så gjorde jag inte det ändå, utan jag tog i lite kakao ändå.
Ovanpå så tog jag inte pärlsocker, utan stössel. Det blir lite roligare färg då.
Så här ser dom ut:
Ni ser ju att de flesta redan är uppäta när dessa bilder togs. Jag tog lite bilder när dom var nyupplagda, men Sen så hittar jag inte sladden till datorn från kameran så då fick jag ta lite mobilbilder. Så är det ibland, det är inte mycket man kan göra.
Dom var goda i alla fall!
S♣

Munky på smällen?

Inatt drömde jag att jag var gravid. Det var konstigt och obehagligt och jag var så jävla glad när jag vaknade och insåg att det bara var en dröm. Det var en mardröm kan man säga... Det läskiga var när dom i drömmen sa att det var dags att föda - jag bara NOOO!! Förresten visste jag inte vem pappa var heller.
Såhär vill jag i alla fall inte se ut på ett långt tag (nej, jag har inte röda ögon - min bror tyckte bara att det såg coolare ut så :P)
♥I

Ursäkta

Jag tänkte bara säga att...
Jag hade ju lite bråttom igår när jag slängde in inlägget, men jag tyckte också att bilden var väldigt lik Elin Lanto. Men eftersom att jag sökt på ett annat namn så antog jag att det var hon, jag hann inte tänka så mycket.
Även om du nu är så att det råkar vara Elin Lanto, så förstår ni ändå vem jag menar, om ni tittade på Körslaget.
Dessutom är Elin och Anna rätt lika dom också, Anna kanske har många hemliga barn?
Hur som helst så vet ni nu, att jag fortfarande satt och tittade på TV som jag slängde ihop inlägget - fort och fel kanske man kan kalla det för, men jag orkar inte göra om inlägget för det!
Så nu får ni leva med att störa er på att det är en bild på Elin Lanto som visas I Lindas namn.
Så det så!
S♣

20 mars

Jaaaa!
Vi har gjort det igen!
Idag har vi slagit besöksrekord, vilket gör vår lördag en aning bättre.
Fortsätt gärna gå in och läsa bloggen
Är det något just du tycker att vi bör förbättra? Vad i så fall?
Dela med dig av dina åsikter i kommentarsfältet.
S♣

Hitta vägen

Jag kollade runt lite på olika random-bloggar och fick inspiration från en som hade skrivit om en modevisning. Då var det en tjej som hade en karta över Afrikas länder på sig. Så jag tänkte se om jag kunde hitta någon cool sådan t-shirts eller något liknande. Resultatet av min sökning:
En skjorta med en karta över Storbritannien.
En t-shirt med ett tryck som Afrika. Den föreställer fåglar som flyger ifrån Afrika. Det tolkade jag det som i alla fall. Jag tyckte den var snygg!
Lite coolt med sin stad på tröjan kanske? Det skulle jag tycka! Haha, kreativt i vilket fall som helst!
Sista t-shirten. Tyckte det var coolt med en världkarta som var omgjort i de färgerna. Det är ju sådana som män kanske har på slipoveren? Jag tyckte i alla fall att den var snygg =)
S♣

Alice in Wonderland

Alice i Underlandet var en mycket konstig film. Jag fick inte riktigt grepp om den, men jag gillade den ändå. I början var den ganska obehaglig. Tänk själv att vara i en mardröm och inte kunna vakna!
Johnny Depp var lysande som vanligt, men en konstig grej - hur ful och konstig regissören än gör Johnny Depp älskar jag honom! Det är något med honom som gör att man bara aaw...
Filmen var i alla fall väldigt bra gjord och Alices hår var jättefint! Tim Burtons tolkning av den klassiska sagan får 3,5 Munkysar, men jag rundar upp till 4 ;)
Dagens låt är lätt Replay med Ivaz. Men en annan mysig låt är Cosas Que Suenan A... med Maldita Nerea
♥I

"Matmamman"

Det skrevs i dagens SLA om vår skolmat. På vår skola är maten jättebra med många alternativ, men det tycker inte matmamman. Hon skev att det var dåligt att de serverade kålpudding.
Citerar: "De enda som äter med god aptit är nog de lite äldre lärarna."
Jag och I tyckte detta var helt fel och bestämde oss för att skriva ett svar, som kanske kommer ut i morgondagens tidning. Hoppas det!
Vi såg i alla fall många ELEVER och inte bara GAMLA LÄRARE som gillade maten. Så det så!
Det gjorde även jag, så hon kan ju bara va tyst haha!
♣S

Sony Vivaz

Har nu bestämt mig nu för att köpa Sony Ericsson Vivaz^^ den blåa. Får se när köpet sker....

A♥

Tjejgruppen

Denna film är inspelad när My fick kramp i tån. Ifall ni undrar varför hon "piper" och går runt så konstigt. Jag hann aldrig fixa med den igår, så det blev idag istället. Det var väldigt underhållande att se på, men på filmen kanske det inte syns så mycket på grund av att vi hade "spa" och då hade vi bara ljuset från ett par stearinljus som stod i mitten, så det är ganska mörkt.
Men det är kul ändå!
S♣

Jag kan flyga, jag är inte rädd

Snart så far A iväg till Paris och S till Kanarieöarna, så då får jag hålla ställningarna här på Munky.
Båda ska flyga och då tänkte jag ge dom lite uppmuntrande flygfakta. Jag själv är ganska flygrädd, även om jag säger att jag inte är det, och tänkte att S och A också är det i smyg (eller någon som läser det här).
Risken för att du ska vara med om en flygkrasch är en på tre miljoner!
♣ Man kan genomföra alla faser i en flygning med bara en motor (och dessutom kan planet glidflyga helt utan motor)
♣ Efter 11 september har säkerheten på flygplan ökat enormt (minimal risk för terrorister med andra ord)
♣ Dagens flygplan klarar av att bli träffat av blixten
♣ Det har aldrig inträffat att ett flygplan tappat vingarna
Om du ändå blir lite orolig på grund av konstiga ljud eller av att det skakar kan du tänka på detta:
♣ Turbulens påverkar inte planets säkerhet och det har aldrig inträffat några flygkrascher på grund av turbulens (även om det kan kännas lite obehagligt...)
♣ Inom en minut efter att planet har lyfts hörs en kraftig duns när hjulen fälls in (och luckorna stängs efter dem)
Trevlig flygtur önskar I! ♥

Timon & Pumbaa

Min kusin länkade mig en bild igår :D och kan ni tänka er... Timon och Pumbaa finns på riktigt!!! ^^



A♥

Twinpower

Nu har jag roat mig med att fylla i ett frågeformulär från Svenska Tvillingregistret. Det har varit jättekonstigt... Först började de med normala frågor som längd, vikt, hur mycket jag idrottar, om jag har kompisar (nej...), hur mycket jag sitter vid datorn och så vidare. Sedan kom frågor typ:
Hör du röster som ingen annan kan höra?
Kan du läsa andras tankar?
Känner du att något utomjordiskt kontrollerar dig ibland?
Har du superkrafter?
Men nu är de klart att skicka med posten - känns härligt att kunna bidra till forskningen! Och så kommer jag få en biobiljett som tack för besväret. Inte så dumt att vara tvilling ibland ;)
Fast det verkar krångligt att vara siamesisk tvilling:
Du kan se ett youtube-klipp med dessa tjejer här . Själv hann jag inte se klart videon, men de verkar klara sig bra trots att de delar på en kropp. Lite läskigt är det dock... Fast otroligt att de kan leva så!
♥I

Humor

En rolig händelse vid skoldagens slut:
Jag och S har sällskap en bit hem. När våra vägar skiljs kramar jag om S, men råkar då peta henne i ögat på något sätt (med luvan eller håret?).
S - Hejdå och tack för att du gör mig blind
I - Aja, men vi syns imorgon!
HAHAHA! Fattar du? Vi SYNS imorgon! Hoho!
Hm... Kanske inte var riktigt lika roligt att berätta nu som när det hände, men ville i alla fall dela med mig av det för jag skrattade för mig själv nästan hela vägen hem ;)
♥I

S just wanna have fun!

Homemade!
Tänkte slänga in en bild (som jag inte gjort på länge) innan jag sticker till träningen =)
tjingtjing!
S♣

Lösningen är här!

Skulle bara meddela varför det inte gick att se våra videos förut:
De höll på att göra om videofy.me lite så då gick inga klipp att visa som hör hemma där
Men nu har de fixat i ordning allt och allt är på sin plats
Så nu får ni titta hur många gånger ni vill! :D
(ni som har varit inne förut märker att klippets lay-out ser lite annorlunda ut)
♥S

Solsidan

För alla er som dyrkar programmet Solsidan som sänds på Tv4 på fredagar så tänkte jag berätta att
de kommer spela in en säsong till. Jag själv älskar programmet eftersom att de speglar verkligheten på ett så bra sätt!
Det är en anledning till att man alltid längtar till fredagar!
Haha ett litet smakprov från denna säsongen, som för övrigt inte är slut än!
♥S

Pokemón for the win

Här kommer ett av mina favorityoutubeklipp. Finns inte mycket mer att säga förutom att den är jättehärlig!
Pausa vid 3:07 för att se ena killen i Svampbobkalsonger, haha!
♥I

Fråga

En fråga till er som läser bloggen:
Är det bara jag som inte kan se videoklippen längre?
Det är jättesynd om ni inte kan se dem,
för de är verkligen roliga (enligt oss)
jag fattar inte vad som har hänt, så om det är någon som vet så
kan ni ju gärna lämna en liten kommentar! =)
♥S

Ny t-shirt

Tänkte bara säga att jag har glömt att visa min nya t-shirt! :) I like! :D
♥S



Filmen!

Bilder från fysik, film och chokladpuff dagen. Munkys specialitet! 
Nu väntar ni spänt på filmen så såklart ska ni få se hur den blev. Ta den med en nypa salt =)
Hihi!
♥ASI

Fysik

Liten uppdatering
Nu börjar vi bli klara med fysiken och tänkte spela in en liten film, som att fira lite med.
Titta in senare ikväll för att se resultatet på en rolig och underhållande film =)

Haha!

made by A and S
vad vi har gjort under en paus från fysikarbetet ;D titta och njut!

Ekonomisk och rolig

<-- klickbara!  
jag har gjort klart min mössa idag. Jag gillar den och är riktigt stolt eftersom att det är den första mössan jag har gjort. Tyckte det var både kul och snyggt! :D
Eller vad tycker ni?
Lite glad och så =)
Jag har varit hos A idag, gjorde lite fysik och sen så spelade vi in en film som kommer upp snart här på bloggen, gud va ni längtar va? Titta in senare ikväll för att se resultatet!
Jo, det här med mössan, fyra saker som är bra:
  • Ekonomiskt - billigare med garn än att köpa en ny i en vanlig butik
  • Roligt - jag tycker det är kul att göra saker själv som man sedan använder =)
  • Snyggt - Jag älskar virkade/stickade mössor
  • Eget - Ingen annan har exakt en sån mössa som dig om ni inte delar mönster och garn!
Gjort såhär:
6 varv svart
3 varv vit
6 varv svart
3 varv vit
6 varv svart
3 varv vit
6 varv svart
Så den är ganska lång, men det tycker jag är snyggt =) ökningen på varven och så är gjord efter vanlig mall med start på 4 maskor i en ring.
Sedan 8 maskor som "sitter" i ringen.
Sedan en ökning med två i varje maska = 16 maskor.
Sen så tar man varannan maska en ökning varannan inte = 24.
Sen tar man var tredje maska och ökar med två i var tredje = 32 maskor.
Nästa ökning är var fjärde maska och ökar med 2 i den fjärde = 40 maskor
Sista ökningen som jag gör är i var 5:e med ökning med 2 i den femte = 48 maskor.
Sen virkar man bara med samma antal varv till önskad längd. =) Lite svårt att förklara, men ni som brukar virka förstår nog!
CHAO
S♥

Och så gick det...

Såhär blev resultatet:








Kan ju inte annat än att säga grattis till Anna, men att jag hellre hade velat att det skulle gå som juryn tyckte - att Salem skulle vunnit. Men, men, det kanske går bra med den här låten i ECS, enligt juryn så var hon ju två, så det blir nog bra ändå. Såhär tippade jag ju innan:
  1. Anna Bergendahl - rätt
  2. Eric Saade - fel (Salem)
  3. Timoteij - fel (Eric)
  4. Peter Jöback - fel (Darin)
  5. Salem Al Fakir -fel (Timotiej)
  6. Darin -fel (Andreas)
  7. Andreas Johnson - fel (Ola)
  8. Pernilla Wahlgren - fel (Jessica)
  9. Jessica Andersson - fel (Peter)
  10. Ola Svensson -fel (Pernilla)
kan ju inte säga att min tippning gick så jättebra, men ett rätt i alla fall  ^^ Vinnarlåten:
S♥

Munky gillar!

Killar är som brandmän - De rycker ut och sprutar så fort det blir varmt

Killar är som kranar, man sätter på dom så sprutar dom
Killar är som datorer, dem krånglar hela tiden
Killar är som spårvagnar, missar man en kan man ta nästa
Killar som blommor, håller högst en vecka
Killar är som alvedon, man tar en och hoppar i säng
Killar är som cigaretter, man tänder på dem, suger av dem, sedan fimpar man dem
Killar är som bakelser, först kladdar dem, sedan blir man tjock
Killar är som fysik, jävligt krångligt
Killar är som rykten, går från mun till mun
Killar är som glassar, slickar man däruppe så rinner det där nere
Killar är som fåglar, håller man om för hårt dör dom, håller man för löst så flyger dom
Killar är som rosor, fina att se på men de kan göra en illa
Killar är som blommor, när dom kommer ut i skogen blir dem vilda
Killar är som blommor, finast när den står
Killar är som krig, de slutar aldrig att existera
Killar är som kolor, först är de sega sedan kladdar de
Killar är som hundvalpar, alltid lika roliga att leka med
Killar är som gulliga små djur, tjejer kan inte stå emot dem
Killar är som fiskmåsar, de äter, skiter, och för ett jävla liv
Killar är som sniglar, antagligen har de någon funktion men det är svårt att inse vilken
Killar är som skor, först trampar man på dem, sedan byter man ut dem
Killar är som vulkaner, sprutar när man sätter på dem
Killar är tandborstar, används flitigt och byts ofta
Killar är som pussel, det fattas alltid en bit
Killar är som att spela v65, det gäller att satsa på rätt
Killar är som cigaretter, först blir de tända, sedan går de sakta upp en stinkande rök
Killar är som golfbollar, går från hål till hål
Killar är som parkeringsplatser, de bästa är upptagna
Killar är som lakan, de passar alla sängar
Killar är som bananer, äckliga utanpå men goa inuti
Killar är som bussar, det kommer alltid nya
Killar är som datorer, felprogrammerade
Killar är som bin, sticker hela tiden

Killar är som bin, sticker när man minst anar det
Killar är som tuggummi, smaken försvinner
Killar är som bäbisar, skriker när de vill ha tutten
Killar är som vulkaner, sprutar när de är heta
Killar är som blandfärs, hälften nöt, hälften svin
Killar är som löv, torra och blåsta
Killar är som torg, har stånd i alla väder
Killar är som ballonger, antingen uppblåsta eller urblåsta
Killar är som körsbär, antigen omogna eller alldeles för gamla
Killar är som telefonkataloger, man letar och letar men hittar aldrig den rätta
Killar är som kortlekar, styva i början
Killar är som äpplen, ju mognare desto bättre
Killar är som luft, man kan inte leva utan dom
Killar är som toaletter, antingen fulla av skit eller upptagna
Killar är som brödrostar de kan skänka en stor njutning men så fort dom krånglar byter man ut dem

Blogg


Den bästa
Fjortisar är som tofflor - Sköna att sätta på men inget man går med på stan!
Män är som jordgubbar - goda att äta på. En del är ruttna och en del är omogna men är man riktigt sugen äter man dom ändå. Sen så finns ju hallon. Och dom är ju också jävligt goda dom också.
Jag älskar de här dikterna eller vad man ska kalla det. Det uppkommer ju hela tiden nya. Vissa är bättre än andra...
Jag tyckte i alla fall att det var lite kul att ha med den här på bloggen, för alla har väl någon gång stött på åtminstone en?
S♥
(Shit va det krånglade i det här inlägget, det ser lite konstigt ut, eller är det bara för mig? Försökt fixa, men det vill inte bli bra, ifall nu undrade...)

melodifestivalen 2010!

1. Darin – You’re Out Of My Life
Bra låt, men saknar det lilla extra för att den verkligen ska fastna. Är stark nog för att slåss om första platsen trots allt. Därför får den:


2. Pernilla Wahlgren – Jag vill om du vågar
Känns lite fejk och som en typiskt schlager. Den fastnar väldigt lätt på hjärnan och är trallvänlig. Men inget jag hoppas att vi skickar till ESC. Därför får den:


3. Andreas Johnson – We Can Work It Out
Han har en bra och behaglig röst att lyssna på, vilket såklart är ett plus. Men låten är inte den starkaste som han haft i festivalen, de föregående har varit riktigt bra. Den fastnar inte så lätt och det gr den lite bortglömd, speciellt när den startar som nummer 3, i mitten alltså. Inte så mycket till show heller, men vad kan man göra i en ballad? Låten är fortfarande bra, men inte den bästa, så därför får den:

4. Timoteij – Kom
Trallvänlig och ingen smörlåt med ihopmixad B-pop. Den passar både gamla och unga, eftersom att de som sjunger är unga. Jag håller tummarna lite extra för dem ikväll eftersom att de kommer från trakten. Ett minus är att den är på svenska, vilket gör att folk kanske inte röstar på den till ESC, visst man kan översätta men ändå...

5. Peter Jöback – Hollow
Ännu en ballad. Jag gillar den här väldigt mycket, lätt att komma ihåg, men inte sån som är irriterande och fastnar på hjärnan som man aldrig blir av med! älskar rösten. Minus som finns är hans ålder och startnummer. I år har Sverige satsat på de yngre, vilket kan göra det svårt för Jöback, men jag håller ändå tummarna!

6. Ola – Unstoppable
Jag tycker att denna är i stort sett bortglömd. Jag satt igår och skulle skriva ner vilka som skulle va med idag. Jag var tyungen att gå in på nätet för att se vilken den sista var som jag inte kommit på - Ola. Känns som att man har hört förut. Enligt mig, ingen chans på vinst. Typsik Ola låt ändå, ganska bra...

7. Jessica Andersson – I Did It For Love
Ännu en ballad. Eftersom hon kom från andra chansen är det ett tecken på att det inte är folkets favorit, men vad säger jurygrupperna? Jag tror inte att den kommer ha så stor chans, tyvärr måste jag säga. (tyvärr- hon kommer från MYNKY-TOWN) Skön avslappningslåt, men tyvärr inget för ESC, lycka till ändå Jessica!

8. Salem al Fakir – Keep On Walking
Väldigt bra låt och härlig artist. Den speciella låten och det speciella stuket på låten har ju aldrig förekommit i melodifestivalen förut, därför är det svårt att säga hur det kommer gå ikväll. Tyvärr i ECS så går man allt mer på shownumret och inte låten, vilket gör att vi kanske trots allt inte ska skicka en ballad? Men vi gillar låten och hoppas det går bra. Vi förväntar oss i alla fall topp 5, allra helst topp 3. =)

9. Anna Bergendahl – This Is My Life
Bra låt. Men det tyckte jag inte första gången jag hörde den. Det berodde nog på att jag störde mig för mycket på den dumma gitarren. Det är ju inspelad musik, med två gitarrer(tror jag) och hon spelar ju bara som den ena vilket gör att det bara ser fult ut. Om du bara tar bort gitarren från scenen så känns den jättebra! I bilradion så är den grym! Den får:

10. Eric Saade – Manboy
Favoriten. jag gillar låten, men minuset i själva låten är: Man tror att den är ihop mixad med womaniser. Showen är bra med mycket dans! Jag gillar även Dansen i mellanspelet innan höjningen i slutet. Bra chans i ESC? Svårt att säga, men chanslös är den absolut inte! Ung kille är också är plus enligt Sverige i år. Veteranerna känns uträknade. Jag tror också att om den här låten vinner så kommer många påpeka att den inte får tävla på grund av likheten med womanizer i versen. Men eftersom att showen är bra och låten håller så blir det:
Vem vinner ikväll då?
Vädigt svårt att säga, jag kan inte ens se att någon är favorit av dem i toppen men som jag tror så kommer det se ut såhär:
  1. Anna Bergendahl
  2. Eric Saade
  3. Timoteij
  4. Peter Jöback
  5. Salem Al Fakir
  6. Darin
  7. Andreas Johnson
  8. Pernilla Wahlgren
  9. Jessica Andersson
  10. Ola Svensson
Väldigt ovisst ikväll, ingen som är storfavorit. Mycket bra låtar och mycket spännande ikväll! Så vi kan inte gå på någon storfavorit när jag gjorde listan. Antagligen så kommer det inte alls se ut såhär när det har avgjorts ikväll!
Lycka till alla!
ALLA LÅTAR FINNS NU PÅ SPOTIFY!

Eclipse

För er som gillar Twilight och inte har sett trailern för Eclipse kan nu se det här! :D
Premiären är den 30 juni 2010....En stor längtan


A♥

Orsak

Till alla er som undrar varför, så vill vi bara säga att
Orsaken till att...
  1. Munky inte uppdaterat idag är för att vi suttit med SO-provet, som kommer att äga rum i morgon. Det kommer att påverka hela historia-betyget, alltså är det något vi prioriterat idag.
  2. Idag slutar vi väldigt sent också, vilket gör att man blir trött och sedan inte har så stor lust till att uppdatera. Helst vill man bara sova! ;D
Från alla oss på MUNKY.blogg.se

Lika som bär?

Åker till Åre på fredag så tänkte slänga iväg ett inlägg innan jag far iväg, i fall jag inte hinner imorgon.
Min bror har funderat ganska mycket över likheten mellan Jigsaw och Michael Jackson. Han menar att dom är jättelika! Själv vet jag inte riktigt... Lite svårt att jämföra en docka med en människa ^^
Tänkte att någon kanske har en smart åsikt.
Ser du någon likhet? Hakan och kindbenen kanske?
♥I

I'm a kitty cat

Vill dela med mig av en ganska gammal video (från 2005) som jag tycker är mycket festlig. Det var länge sedan jag såg den första gången, men den är fortfarande lika rolig!

Alltså den är så sjuk!
♥I

Musikvideon


Detta är resultatet av Peter Jöbacks musikvideo. Jag tycker att det börjar bli en trend, eller vad man ska kalla det, att spela in musikvideon i studion där man spelar in skivan. Det är många artister som gjort det nu.
Jag själv tycker den var lite tråkig, men samtidigt väldigt stilren och snygg.
När man hör låten så tänker i alla fall jag på en person som står övergiven i ett regn eller något liknande, men så blev det inte! Skönt det ändå =)
Hur som helst så gillar jag i alla fall låten. Får väl se hur långt det räcker på lördag. Håller tummarna lite extra för Timoteij, eftersom att dom kommer från Skaraborg, så vill man ju att det ska gå bra för dem!  =)
Vilken låt det än blir som vi ska skicka till ESC, så tror jag inte Sverige kommer hamna i topp, även om man alltid hoppas. Det kanske blir ändring på det i år, vem vet? =)
S♥
Märkte visst att det inte ville fungera för mig så här är länken.

Ofattbart?

Såg detta klippet på expressen.se. Det handlar om en fotbollsspelare som dog i en inomhushall när han skulle glidtackla. Det som hände var att han fick en träbit (vet ej hur stor den var) in i benet och dog av inre blödningar. Snacka om otur! Även om han opererades direkt och fick läkarvård direkt gick inte hans liv att rädda. Han blev bara 23 år gammal. Tyvärr gick inte klippet att bäddas in.

När jag ändå kollade runt på olika kvällstidningars så hittade jag detta. Det handlar om en tant i Kina som är 101 år. Hon hade en prick i pannan som plötsligt började växa ut som ett horn i pannan på henne. Hornet, som det kallas för, är idag 6 cm långt, men det är inte allt. Det börjar växa ut ett nytt på höger sida, precis som på ett djur, eller kanske djävulen själv? (A)
Jag tror inte att de riktigt själva vet vad det är för något men...:

"På svenska kallas fenomenet hudhorn och är ett resultat av hudcancer. Hornet växer på en tumör som nästan alltid är elakartad. Hudhorn lika stora som kvinnans är mycket ovanliga."

Så står det under artikeln. Även om man vet vad det är, så är det ändå helt sjukt att det kan bli så, enligt mig!

Coolt ändå att Zhang Ruifang är 101 år.

S♥


Kanske Dags Att Köpa?

Hmmm har funderat på att köpa en ny mobil, eftersom att den jag använder nu fungerar inte som den ska :( har lämnat in den ett antal gånger, så det kanske är dags att byta mobil...
Har funder på att köpa en touch screen, det kanske blir Sony Ericsson Vivaz

Den verkar vara rätt bra, men jag måste se den live först. Har ingen aning om när den kommer ut, så jag får hålla ögonen öppna O __ O
A♥

Citatet

tänkte bara slänga in ett bra citat:
"Man ska inte gråta efter någon som dött,
man ska älska den medan den lever."
En person från en facebook-grupp
Jag tyckte det var väldigt bra. För det är ju precis man ska göra. Älska medan man kan, för vi är missnöjda och ledsna så mycket ändå känns det som.
Egentligen så ska det inte vara lättare att hata än att älska. Men så är det, i alla fall så är det lättare att trakassera än att ge komplimanger. Varför? För man mår ju bättre om man är glad och positiv än arg och negativ. Varför vågar vi inte visa att vi älskar någon?  Vi vågar väl inte chansa oss ut på ett fritt fall ur vår trygghetszon.
jag tänkte bara ta lite snabbt, dagens tonåringar som exempel:
  1. Tjej ett lägger upp en jättefin bild på sig själ på internet.
  2. Tjej två skriver: Åh, vad söt du är gumman! <3<333
  3. Tjej ett skriver: du ja! <33 eller knasboll det är ju du som är söt! <33
Varför säger man inte tack vad glad jag blir?
Jag gör samma sak själv, istället för att ta emot komplimangen så ger jag den till någon annan. Visst, den andra tjejen är också jättesöt säkert, men ändå. Knepigt är det i alla fall!
Jag försöker bli bättre på att uppskatta och ta till mig komplimanger som jag får. Det känns själviskt och konstigt i början, men sen så märker man va fina ens kompisar och omgivning är och då höjs ens självförtroende ytterligare ett steg.
En tanke som uppkom när jag läste vad personen skrev. Eller känner du någon som har för bra självförtroende?
Ta i alla fall vara på dem ni älskar!
S♥

Kalas :)

Rätt tråkigt inlägg.... Men idag har jag varit på "kalas" :D Det var rätt kul, eftersom nästan alla kusiner var där.

Till och med taket fanns ballonger :D


Hennes tårta var så söt så att jag också ville ha en^^

A♥

Issa @ my place

Efter hemkomsten från cupen blev det Issa som stod på schemat. Vi har faktiskt varit duktiga och gjort lite idrott =) Vi är ledare på torsdag förstår ni, för hela klassen! :D pirrigt men skoj! :D
hihi!
S♥

Solen är här!

Gud vad jag verkligen inte har något emot att kisa när jag är utomhus!
♥I

Tjoho!

Snart ska vi (A & I) till L för att party party! Hon fyller ju trots allt sexton ^^. För att fördriva tiden lite innan vi chillar iväg tog vi lite egopics och lyssnade på music music. Så var beredda här kommer ett litet urval:

Haha^^
Tjingeling!

Trevligt

Jag är jättesugen på glass (och vet inte riktigt vad jag ska skriva om) så här är lite bilder på glassar jag gillar:
Jag tycker att nästan all glass är god och speciellt på sommaren. Men när jag ser små barn som kladdar med sina glassar blir jag äcklad, eller i alla fall mindre sugen på glass. De små djävlarna brukar synas till på varma sommardagar vid stränder, poolområden, minigolfbanor och andra ställen där barn vistas på somrarna så det gäller att se upp!
Mmm... tänk bara glass blandat med dräggel...
Men barn är gulliga så det är okej. Dom kommer undan med det ;)
♥I

Lycka utanför Sverige

Tyckte han var så himla skön! Alltså låten va rätt go, han ser så lycklig ut också. Den är så härlig! Det är det fler som tycker - över 5 miljoner visningar!
Vi kanske tänker att folk utanför Sverige, eller i alla fall utanför västvärlden inte är så lyckliga, men det här visar bara motsatsen. Man kan vara lycklig, även om man inte bor i Sverige eller USA.
Taskigt att säga att det är en rolig video, men man börjar typ skratta för att han ser helt överlycklig ut med gitarren. Så egentligen är den ... härlig, fin? Vet inte riktigt vad jag ska kalla den, men jag gillar den i alla fall!
Jag ska snart dra till träningen, det var bara löpning idag tydligen för det var några som skulle spela match på vår träningstid, mindre skoj...
Men då kan man ju glädjas med roliga videos!
Aja, tjingtjing
S

Nytt nu

Snabbinlägg av glädje! (Det är ju Munky)
Första dagen i mars börjar närma sig sitt slut.
Ny månad betyder ju givetvis nya inlägg.
Jag tycker vårt mars har börjar väldigt bra, med bl a fler uppdateringar och framförallt, det roligaste - besöksrekord!
Alltid lika roligt att fler och fler hittar hit, precis som du gjort!
Vi tycker det är jätteroligt och hoppas verkligen att ni gillar och uppskattar det vi gör och bloggen i sig.
Har ni något tips på vad vi skulle kunna göra bättre, så lämna en liten kommentar.  =)
Vi tycker nämligen om kritik, vi vill hela tiden göra bloggen ett snäpp bättre! Om det nu är något vi kan ändra på, men det tror jag!
Hittills tycker jag att mars har varit väldigt nice, med nästan ingen skola och kompis hela dagen :D
ville bara dela med mig av min glädje!
S

K-pop

Även om detta inlägget inte är så kul/intressant att läsa/lyssna så måste jag ändå dela med mig lite koreanskt musik ;)
Tips! Ibland kanske det känns för tråkigt att bara lyssna på svenskt eller engelskt musik, så ni folket borde testa något nytt :)
Passar er som gillar Rnb låtar :D


K gillar detta ;)







A♥

Taekwon-do

Medan I visade mig hennes nya bikini så ritade jag, ovanligt nog, en bild av henne. Tyvärr blev det denna gång i panit, inte paintbrush, men det gick väl bra ändå =)
och här är I på sin träning. Hon sparkas så högt som på bilden (naat). Hårt sparkas hon också, så det gäller att passa sig ;) Haha!
S

Den sista luftbändaren

Slutade skolan tio över tio idag. Soft. Nu sitter jag och S hos mig och kikar runt på lite trailers. Vi hittade en film som verkar väldigt bra. Har du sett Avatar på Nickelodeon? Nu kommer den den otecknade versionen The last airbender! När Avatar kom ut trodde jag först att det var Nickelodeons Avatar, men icke sa Munky. Avatar var riktigt, riktigt bra men nu kommer den andra (the last airbender) i alla fall... Den kommer på bio till sommaren och då lär Munky vara på plats ;)
Spännande!
♥I(&S)




Annonser från BloggPartner

www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!



Annonser från BloggPartner