Annonser från BloggPartner

Sista dagen med 50-öringen

Idag är det sista dagen som 50-öringen går att betala med i Sverige. Själv brukar jag bara störa mig på när man får en 50-öring, känns bara så onödigt, så jag tycker det är bra att dom försvinner ;)
Vad ska ni göra med era 50-öringar sista dagen? Själv har jag redan lämnat in dem till välgörenhet för childhood m.m. på min bank! (Flera stora företag har gått ihop och samlar in tillsammans) För då vet man att de stackars små kopparmynten kommer till nytta!
Goodbye!
Gör en insats - var med i insamlingen!
S♥

Ny Mobil!

Nu äntligen har jag bestämt mig och köpt x10 mini pro! Så glad! :D
S♥

Angående matchen

Ja, det är många i skolan som hade läst på bloggen om matchen igår och undrade hur det egentligen gick. Jag vill säga att det gick rätt bra, vi låg lika under i stort sett hela matchen men i slutet rann det iväg lite grand och vi förlorade med 20-17. (efter man-man osv..)
Men tanke på reaktionerna efteråt så kan man nästan tro att det var vi som hade vunnit. Vi var ändå rätt glada och analyserade mer vårt spel. Till skillnad från Skövde som mer fokuserade på felaktiga domslut och vad vi gjorde istället för att berömma varandra i laget och fokusera på det man gjorde bra. Tänker inte gå in djupare på den saken ;)
Vill också bara påpeka att det bara blir fånigt när ni tror att ni går runt och provocerar mig. För det gör ni inte, ni bara taggar mig när ni går runt och nervärderar att jag har grönt matchställ, att ni låtsas att inte komma ihåg mitt namn, låtsas inte känna mig, när ni säger sopa osv. Som jag sa, det gör mig bara jäkligt revanschsugen! Så det var bara positivt för min del! :D

Jag är fortfarande lika glad över att jag har bytt lag och jag ångrar inte bytet en sekund! Vi har nämligen så himla kul i laget och det är framför allt så himla kul med handboll när man hittar rätt lag för en själv. :)
S♥

Så grymt taggad!

Dessa bilder kanske säger något hur glad jag är över att jag spelar i Tibro och får representera deras lag på matchen i morgon...
Kan ju säga såhär: jag la aldrig upp matchstället såhär inför en match när jag spelade i mitt gamla lag. Det kanske säger en del.. Måste ännu en gång påpeka hur rätt detta bytet känns! Nu känner jag liksom att det är en ära att få ta på mig matchdräkten och representera Tibro mot vårt gamla lag. Det låter ganska fånigt, men så är det ;) Detta är verkligen laget där jag passar in bäst och jag är väldigt tacksam till Johanna som tjatade på att jag skulle komma till Tibro och provträna :)
Sen spelar det ändå inte så jättestor roll om vi vinner i morgon, men det är klart att vi ska visa att vi inte är bönder som inte kan spela handboll, utan att vi faktiskt är rätt duktiga!
För för mig handlar det inte längre om att vara med i vinnarlaget utan jag vill vara med i det laget som får mig att längta till träningar, tagga rejält inför matcher, som får mig att le och vara glad, ger mig energi, får mig att lägga upp matchstället dagarna inför match, som får mig att känna mig som en stolt representant i deras kläder och helt enkelt får mig att älska handboll :D
Hoppas verkligen att vi vinner i morgon så dom i mitt gamla lag inte är så himla kaxiga mot mig sen ;)
S♣

Äntligen är de borta!

Hallojsan!
Idag känner jag mig riktigt ambitiös och har både rensat garage och städat i huset! :)
Sen tog jag mig äntligen för och satte mig ner och sprättade bort de otroligt irriterade kardborrebanden på våra datorfodral från skolan. Det var nämligen så att på vårt fodral satt ju givetvis inte den mjuka delen av kardborren utan såklart var det den där sticksiga som allt fastnar i och som förstör kläder som är stickade m.m. Så nu är de borta, sjukt glad! Nu kan man ju i alla fall bära väskan mot armen utan att det gör ont ;)
Ett tips till er i min klass som också stör sig på dessa, TA BORT DEM! ;)
Slänger in en liten oseriös låt!
S♣

Svar på kommentar

Svaret är att vi alla gjorde det i början. Men jag glömde av det hela tiden och orkade inte gå in och ändra det efteråt. Men faktum är att både I och A skriver I♥ och A♥ det är alltså bara jag som inte skriver under med en signatur ;)
Själv tyckte jag att det blir 3 olika bloggar på samma url, istället för en ihopsmält blogg, en mer enhetlig, om man inte skriver vem som gjort vad. Men om ni önskar att vi ska göra det, så kommer vi också att göra det!
Tack för din åsikt! :)
S♥
Det senaste inlägget från I♥ där hon har en signatur, så det är alltså bara jag som slutade med det ;)

Jag... Bara... måste...

Jag är bara tvungen att tipsa om ett till klipp;) haha! Det är nämligen om Sean Banan, det coooolingen :D
Så här har ni! Det är faktiskt riktigt nice klipp, speciellt skämtet om prinskorv ;)

Rapattack

Det kanske har blivit lite mycket video på bloggen just nu, men aja, det är så det är ;) Ingen som har klagat i alla fall :)
Rapattack v.38 tilldelas till "oss" bloggare, eller snarare till de stora bloggarna. Men ändå :)

No life?

Har nu gjort mitt andra cover! Ännu en koreansk låt men,  nu med f(x).
Har jag verkligen ingenting att göra i livet mer än att dansa? Svaret är nog JA! :D

Den dumma videofy funkar inte så fick ta och ladda upp via youtube istället -.-

A♥


Grönt ljus för Tibro

Igår på träningen så fick jag mitt matchställ! :) Första gången typ jag får välja nummer själv och inte bara blir tilldelad ett. Mitt val föll på nummer 8 :) På söndag gäller det! Min seriepremiär i Tibrotröjan mot just mitt gamla lag, så det ska bli riktigt kul! Sjukt nervös givetvis... ;)
(den är alltså tvättad om ni kanske undrade det. Anledningen till varför den är fläckig är för att det är gammalt klister på den ;))
Dom är ju så generösa i Tibro så jag fick en uppvärmningströja också! :) Själv så har jag aldrig uppvärmt i en uppvärmningströja, utan jag har värmt upp i matchställ med en träningsoverallsjacka över. Men nu på söndag blir det även premiär för mig och uppvärmningströjan ;)
Jag vet, det är nummer 7 på den och 8 på matchtröjan. Men det är denna jag kommer ha tills dom har tryckt en med mitt ordinarie nummer på, så tror jag att det är i alla fall ;)
Riktigt glad och nu känns det verkligen som att jag har kommit in i laget. Alla är också så sjukt trevliga! :D
Anledningen till att jag är nervös inför söndag är för att jag har ingen aning om hur mina f.d. medspelare kommer reagera mot mig, om dom kommer hälsa på mig eller om dom kommer låtsas om att dom inte känner mig. Det är ju inget jag kan sitta och spekulera i nu, utan det blir som det blir och när det väl är dags för match, då kommer jag vara grymt taggad!

Shopping!

Kände att det var längesen jag shoppade :O så efter skolan stack jag till stan och hem kom jag med två tröjor och en jacka. Tröjorna är från Vero Moda, fick även 20% där och en goodiebag eller vad det kallas xD. Jackan är från H&M vet inte riktigt om jag ska behålla den, känner mig så gammal i den :S.

Fick: Halsband, örhänge, två armband, block, penna och presentkort från feelgood.


A♥

Dans♥

Längesen jag bloggade! Har varit lite upptagen de senaste veckorna... men men min dans har börjat igen :D. Jag kanske inte har nämnt att jag går i dans, men det gör jag :). Faktis ganska roligt!
Gjorde nyss en dance cover på Look only at me eller Whatching only you, vet inte riktigt vilket namn som stämmer men ta en titt om ni orkar :D.

Hade inget att göra idag efter skolan xD

 

 

A♥

 


ICAs utmanare

För oss som kanske är lite av reklamnördar ;) nej, men vem har missat dessa? Precis, i stort sett ingen! :D Icas reklamer är enligt mig fortfarande de bästa reklamerna, men Com Hem är en god utmanare ;) Men jag tror att Com Hems reklamer är roligast för oss ungdomar som typ kan lite mer om internet än vad våra kanske så icke kunniga päron kan ;) Så jag tror att Ica har medelåldern-generationens favoritreklamer. De passar ju alla!
Min slutsats: Com Hem är har ungdomar som målgrupp, eftersom att det är vi som fastnar för reklamerna ;)
Ur Icas arkiv...

Blev väl kanske lite väl många klipp denna gången. Men då har ni något att göra om ni har tråkigt! :D

I wanna be a vampire

Hittade precis en rolig parodi! :)

För jag har bara regn hos mig...

Tjolahoppsan!
Idag har jag varit i Tibro igen, men det blev icke någon träning idag! Nej för det var lagfoto - utomhus! Hjälp, inte för att jag tror att jag såg sådär jättevacker ut men det får gå an ;) Eftersom att jag inte visste att kortet skulle tas ute och att man var tvungen att korsa en grusparkering för att komma till stället där vi skulle fotas, så hade jag mina inneskor med mig... Great! säger jag bara..
Tillbaka till Munkytown sen så fick jag vänta i 50 minuter på min buss :( Dessutom så regnade det i Munkytown när jag kom dit och jag hade skinnconverse, och jag skulle ! inte bästa kombinationen kan jag väl påstå... Träffade dock en trevlig tösabit på bussen, så jag satt inte där i min ensamhet i alla fall ;)
skinnconverse     +     regn     +     gå     =     ingen bra kombination

United State of Pop 2009

Najs! Hitlåtar från 2009 ihopmixade till en riktigt cool låt:
♥I

Busmus i hus

Hallihallå!
Idag var det först gången i Saras livshistoria som jag stod i kö för en produkt eller sak. Det var nämligen så att dom hade tim-erbjudanden på Media Markt och då var jag där och väntade på rätta klockslaget ;) Det jag stod i kö för... hm... vad kan detta tänkas vara? Jo! En sådanhär sak:
Tufft va? bara nättiniä spänn!
Jag tycker hon på bilden har grymt tuff frilla! Vill ha mitt hår som henne ;)
Sen fick jag av min moder även en sak gånger tre ;) Eller gånger sex, beroende på hur man ser det... ;)
Jahapp, det var shoppingen för idag :)
Jo jag köpte en spansk hora också :D Såhär ser hon ut:
Aw, min lilla taekwon-do tjej ♥♥

Bergsklättring!

Morsning korsning!
Medan ni andra sjusovare låg och sov, eller möjligen åt frukost så var jag uppe på berget och klättrade i berg! :) Det ni! Det var nämligen ett av äventyren för konfirmanderna, eftersom att jag är ledare för äventyr så kallar vi aktiviteterna för äventyr ;)
Det var allt för denna gång!
pöss!♥

Dagens citat...

"Får jag resa mig och sätta på ugnen?"
Hahahahahahahahahahahaha!!!!
Från min mor när jag hade sagt att ingen fick gå ifrån matbordet förens alla hade ätit upp.(såklart så var det bara jag som inte hade ätit upp...) Och hon skulle sätta på ugnen för att göra en päronkaka eller något liknande. Fy vad fel det hade låtit om detta hade kommit från en manlig varelse ;) Hope you understand ;)


Gulligare lingonvecka och trevliga toaletter

Känn dig säker med Hello Kitty:
Det är sådana här saker som får mig att vilja åka till Japan! Skulle vilja gå in i en livsmedelsbutik där och bara plocka på mig massa kul saker :D
Och toaletterna! Jag skulle så gärna vilja gå på en japansk toalett. Självrengörande toaletter med uppvärmda sitsar som spelar musik och har automatisk luftfräschare låter inte helt fel. Självklart behöver man inte torka sig efter använt en sådan heller - awesome! Vissa toaletter i Japan kan också hälsa en välkommen och mäta blodsockerhalt, blodtryck och puls. Tänk vad härligt egentligen...
Okej, jag skulle nog åka till Japan för mycket annat, men dessa saker skulle göra resan extra rolig hehe.
♥I

Inte en dans på rosor

Hejsan!
Jag har alltid tyckt att kemi har varit relativt lätt. Tills nu. Idag på lektionen räknade vi kemi med formler och hejsansvejsan. Det blev lite för mycket på en gång och givetvis blandar man ihop allt. Verkligen allt.
Det var detta våran förra kemilärare "varnade" oss för. Gymnasiekemi. Lurigt det där... För alla er som går i tvåan och gick igenom det här i ettan tycker ju förmodligen att allt det är självklart och jättelätt. Problemet för vår klass är liksom att... att... att vår lärare kanske inte alltid är så tydlig ;)
Okej, jag är väl inte helt borta på detta längre, men förut så såg jag väl ut ungefär såhär:
mol hit och dit och massor av värden att hålla reda på... Ojojoj, kan ju inte påstå att jag kommer ta mig igenom kemiproven lika lätt som förr i tiden ;)
Det störta problemet är väl att jag lär mig och tänker att jaha, jo men jag fattar. Sen sitter jag och dubbelkollar och granskar typ talet så att jag verkligen har fattat. sen brukar ofta fråga "varför?" komma upp. Alltså varför man gjorde som man gjorde och det är då jag inte fattar. Jag måste liksom ha logiken. Då ska den vara tydlig också.
Detta kommer jag fatta så småningom, det är bara nu i början antar jag, när alla värden och formler kommer på en gång ;)

Kontrakt och grejer!

Hejsan hoppsan storebror! ;)
Idag har eftermiddagen spenderats i Tibrobyggden ;) Idag skrev jag även på kontraktet om klubbytet. Så nu är det bara att köra på, känns rätt gött! Man känner sig ju lite tuff när man ska skriva på kontrakt, det spelar ingen roll vad det handlar om. Den speciella nu-ska-jag-skriva-på-ett-speciellt-papper-som-är-gjort-för-mig-känslan går inte att undgå ifrån ;) Nej, men lite seriöst så kändes det rätt gött om man säger så! :D
Gaaaaaaaah! Nästa lördag har vi seriepremiär. Seriepremiär mot Skövde. Skövde som är mitt gamla lag. Laget som ser mig som "förrädare".
Haha, jag skojade asså om det där med förrädare, men jag måste ju skapa lite dramatik ;). Okej, tillbaka till saken; Det är läskigt! Jag har inte spelat en match på inomhusplan sedan.... hm... typ slutet av april? Jag vet inte! Jag kommer vara så sjukt nervös. Det mesta kommer väl gå snett i början, men det tar jag igen i andra halvlek får jag hoppas.
i skallen på mig: Läskigt, konstigt, rädd, taggad, nervös
Det jag tänker på mest och är mest "orolig" för är vad Skövdes spelare kommer tycka. Hur de reagerar mot mig på planen. Om mina f.d. tränare kommer typ hälsa på mig eller betrakta mig som vilken motspelare som helst osv... Ni förstår säkert hur jag menar...
Aja, hoppas på det bästa, NU KÖR VI :D

Det spökar

Jag har upptäckt ett problem med nya designen på bloggen. Den ska vara svart. Den är inte svart för alla.
"Originalet" ser ut såhär:
Men för en del andra så är bakgrunden vit - vilket gör att man inte kan se några kategorier etc eftersom att det är skrivet med vit text. Om vi skulle ändra den till svart text så skulle inte det synas på originalet. Vi får väl helt enkelt ta att ändra alla länkar etc. till lila?
Allt det här är egentligen jättekonstigt :(
Hur jag vet att det blir vit bakgrund på vissa datorer är för att det blir så på min skoldator - så det är inte fel på nätverket, inte heller just på min dator, eftersom att det är fler datorer som får vit bakgrund när de ska besöka vår blogg...

När ingenting inte betyder ingenting

Hejsan hoppsan där!
Jag har egentligen ingenting att blogga om, därför bloggar jag om något ingenting, för jag är nämligen sugen på att blogga! ;) Därför tog jag en tuff bild idag igen, med min webbcam:
Såhär ser jag (inte) ut när jag bloggar! ;)
Ett meddelande till alla snyggingar som läser vår blogg och som går i min klass:
Jag har gjort klart Samhällskunskapsuppsatsen och LÄMNAT IN den ;) Känn ingen press men jag är redan klar. Hur långt har just du kommit? ;)
Jag blev såhär glad när jag blev klar:
Var detta ett inlägg om ingenting?
svar: ja!
(jag är expert på just ingenting!)

Dagens frilla!

Jag blev faktiskt lite extra nöjd med min frisyr idag, för den håller ju hela dagen! Jag hatar verkligen när man gör något fint på morgonen och sen blir det bara fel när man kommer till skolan ändå.... Men något som tål allt är ju fläta!
Såhär speciell ser min ut:
How to do it like S (skruva den som <Beckham>Sara!)
1. Inbakad fläta i luggen, fläta enda ut i topparna tills det bara är cirka 5-10 cm kvar
2. sätt i en genomskinlig, liten snodd så att det smälter in med det övriga håret ;)
3. Tuppera lite håret precis bredvid flätan så att inte det "trillar" framför flätan, utan så att det håller sig "bakom" (plus att man får ju lite mer volym i håret när man tupperar, som att ingen hade räknat ut det;)) 
Japp, that's it! Det passar bäst när man som i mitt fall hade en lugg som stod åt alla håll medan att underhåret/övriga håret var vackert ;) Så idag fick jag "luggen under controll" (eller vad det alt eller shift?)
Som ni kanske märkte blev detta inlägget lite flummigt, men det är ju skoj det med! ;)

Klamydiamåndagen!

Idag är det tydligen en speciell måndag (som alla andra dagar på året också har blivit nu för tiden...) Men i alla fall, idag är med Klamydiamåndagen. I skolan så delade dom ut kondomer, dock fick inte jag någon, utan fick reda på det när jag kom hem. ;) Sen när man loggar in på "skolans commuinty" så står det om Klamydiamåndagen.

 

"I Sverige får fyra personer i timmen Klamydia. Under sommaren smittas ännu fler.
Du kan ha klamydia utan att det syns eller känns, men om den inte behandlas kan
det leda till att du inte kan få barn.

 

 

Under Klamydiamåndagen den 13 september kan du drop-in-testa dig genom ett enkelt urinprov.
Testet och ev behandling är gratis.

 

Drop-in-test kan du göra på Klamydiamåndagen bl a på Ungdomsmottagningen i Skövde och på vissa Vårdcentraler.

Under måndagen finns även RFSL i kaféet  mellan kl 11.30 och 13.30.

Skolsköterskorna"


 

Skoj!


Smultron i öronen

Idag hade jag två och en halvtimme hål i skolan! Då bar det av till stan och jag köpte bland annat ett par örhängen (BikBok rear smycken endast 19 kr):
Förresten måste jag visa hur duktig jag blivit på att fläta nu ;). Titta bara vad jag gjorde på Josse häromdagen:
Så i natt blir det nog inbakad fläta → lockigt hår → behöver inte fixa håret på morgonen
Snart ska jag iväg och taekwonda lite (även fast jag är sjuk...)
Uppdatering: OMG! BikBoks hårsnoddar S-U-G-E-R!! Använde en för första gången nu och den gick sönder innan jag hann sätta den i håret!
♥I

Sebastian Krantz

Vem har missat att tala om för mig att Sebastian Krantz är med i idol?!
Jag missade nämligen några av veckans avsnitt :( Men nu har jag sett på youtube (tack gud ;)) och ja, vad hade man förväntat sig? Ja, HAN ÄR BÄST :D
Okej, jag känner mig lite som en idolfjortis, men han är grymt bra! Ska bevisa det nu när han är med i idol för alla kompisar som sa till mig att han va bögig/fjortis när han var med i talang, då jag också tyckte att han var bra. Han kommer komma långt i idol, så är det bara!
Från Talang 2008 (min favoritlåt med honom):



Tänkte bara bevisa att jag faktiskt träffade honom på matfestivalen:
Hans autograf:
Selma och han från Matfestivalen:
Nog med bevis? ;)


Sjuk, ensam mamma

Hallihallå!
Efter Nv-dagarna (som var på flämslätt, A lägger upp filmer senare) och efter konfaläger i skogen (jag är ledare) så har jag gått och blivit rätt hes och förkyld. Jag hoppas att jag orkar med skolan denna veckan ändå, för alltså om man missar en dag så kommer man ju ligga efter känns det ju som, även om det bara är en dag.
Hur som helst, jag satte på spotify och då fick jag en glädjande reklam! (HUR KAN SPOTIFYREKLAM VARA GLÄDJANDE??? tänker ni då..) Jo, det påminde mig att det är ju "Ensam mamma söker" premiär i kväll! :D Jag tycker faktiskt att det är roligt ;)
Nörd som jag är printscreenade jag reklamen...
i kväll kl. 20.00 tv3 ;)

11 september

Det är nio år sedan terrorattacken mot World Trade Center idag. I tvillingtornen fanns människor från hela världen så 9/11 var inte bara en attack mot USA, utan mot hela världen.
Visst kanske 3 000 döda inte är mycket jämfört med mycket andra tragedier, men om man tittar på videon nedan blir man påmind om hur hemskt det var...
Jag besökte Ground Zero när jag var i New York i somras. De var i full gång att bygga där och nya World Trade Center ska vara klart 2013.
♥I

Det är som jordgubbar som plumsar ner i mjölk

Josse visade en ett roligt klipp för mig igår. Ni kommer ihåg den här reklamen va?



Hahaha, älskar filmer när dom dubbar roligt. Som Sagan om-klippen och You are beautiful literal version!
♥I


Peanut butter time!

Jordnötssmör är mitt favoritpålägg just nu. Egentligen vet jag inte vad som är så gott med det, men på senaste tiden har jag blivit sjukt sugen på det! När jag var liten tyckte jag inte alls om det men nu... mums haha.
Vi köpte först hem Skippys jordnötssmör och när den tog slut blev det Green Choices ekologiska jordnötssmör. Jag tycker nog bäst om Skippys, fast den andra är lite krämigare om man gillar det. Och det känns bra att den är ekologisk.
Man kan göra massa olika kakor och grejer med jordnötssmör, men jag har det typ bara på mackan. Jordnötssmöret innehåller ju mycket fett (och inte direkt bra fetter) men faktiskt är jordnötssmör rätt nyttigt. Det innehåller mycket protein och fibrer och dessutom mineraler som järn, zink och kalcium.
Yay!
♥I

Rör mig inte, jag har Aspergers

Har precis sett I rymden finns inga känslor och det var en söt film. Den var lite udda men det gjorde den bra. Vissa saker var också ganska överdrivna, men antagligen skulle den vara tråkig om den var helt verklighetstrogen - det är ju trots allt en komedi.
Härlig var den i alla fall, men behöver inte nödvändigtvis ses på bio (mer en hyrfilm). Det härligaste var in the very end - precis innan eftertexterna kom... :D
Bill Skarsgård spelade huvudrollen som 18-åriga Simon med Aspergers syndrom
♥I

Kram!

När jag och S var ute och gick igår kväll diskuterade vi bland annat hur man kramas. Jag brukar göra den första (om jag är den i rosa). Kanske för att jag är kortare än de flesta jag kramar - jag vet inte men känns mest natutligt för mig. Konverstaionen mellan oss lät kanske lite udda ibland: "Jag kör alltid underst" "Du som är kort borde väl egentligen vara överst?"
Den längst ner är en kombination som också funkar bra. Presidentkramen är lite fail för båda vill olika - då blir det inte bra. Men ofta löser sig kramen och blir bra.
Uppdatering: Jag hann inte skriva klart inlägget för jag skulle på träning så S fick skriva klart men det ordnade sig ju fint ändå ;)!
I♥

Höstens trend 2010

En av höstens trend när det gäller skor är bland annat kilklack!
Har alltid avskytt det på grund av klumpiga klackar men, det slutade med att jag köpte ett par.

Tänkte slänga in en bild på mina skor som jag köpte i fredags ;) var tvungen att fundera i tre dagar om jag skulle behålla dem eller inte. Skorna är från Dna

Låten fastnar på något sätt :S men man blir glad när man lyssnar på den ;)
A♥

Skolblogg?

Hej!
Idag hade vi en kortis dag så jag drog till vår gamla skola med Isabella efter skolan ;) Hur man ens kommer på det? Ja, det kan man ju fråga sig,... Vi träffa i alla fall några lärare och dom var verkligen superglada över att se oss. Alltså, vissa lärare fick verkligen vår gamla klass en relation till, så jag måste faktiskt erkänna att det var kul att få se dessa ansikten igen!

I skolan idag på datorkunskapen så var ALLA tvungna att skaffa en blogg. På wordpress... *suck* Det var lite krånglgit och sånt men det får väl gå, lär ju inte använda den ändå ;) Min blogg heter nerokid ;) Haha, det var ju lite kul att även killarna skaffade en blogg. Men jag menar, datorkunskap känns ju inte som världens seriösaste ämne. ;) De sa att "bloggen skulle vara hjälp till ett kreativt studeimedel", att man skulle skriva upp läxor i bloggen, om jag fattade det hela rätt? Knepigt var det i alla fall ;)

Första dagen som ledare!

Hej!
Idag träffade vi vår konfagrupp. Kan ju bara säga vad små alla är! Dessutom märker man verkligen vilken mognad man själv har gått igenom. Jag menar alla vill tydligt visa vilken "roll" de ska ha i gruppen, man vill snabbt utse någon som är lite mer alfahane... Dessutom svimmade nästan tjejerna (fjortisarna...) av när vi berättade att man inte kunde ha med plattång till lägret. Alltså man tror ju att dom skojar, men dessa små flickor är helt seriösa. Det är så himla kul!
Dessutom märkar man verkligen att det var väldigt viktigt att tillhöra rätt kompisar och att kompisarna är allt. Jag menar, nu på gymnasiet tycker jag att alla är med alla, det är verkligen skillnad!
Det ska i alla fall bli väldigt kul att ta hand om den här gruppen och följa deras mognad, man känner sig faktiskt lite gammal, även om jag bara är två år äldre.
Men alltså alla går verkligen efter kompisar och status. Plattången är deras bästa vän och man trotsar kylan med stor urringning. Detta ska bli ytterst intressant när vi nu i helgen ska sova i tält!
Good luck!

The King

Visste ni att jag är ett Elvis Presley-fan? Nä okej, inte riktigt men när jag var liten spelade pappa mycket Elvis för mig. Jag tyckte verkligen om honom så jag fick skivor av pappa och även hans gamla samlarbilder (ni vet sådana där dom har i Lilla Jönssonligan och Cornflakeskuppen).
Fortfarande tycker jag att Elvis låtar är bra och så var han sjukt snygg när han var ung också! In the ghetto och Suspicious minds är bästa låtarna enligt mig och speciellt texten är bra i den förstnämnda:
♥I

Guys just don't get it

Idag sminkade jag mig lite extra vid ögonen. Jag gjorde bland annat en så kallad "kråkspark" med eyelinern som på bilden nedan och tyckte att jag var jättefin. Sedan när vi satt och åt (blev pizza today woho!) så sa min bror:
- Isa, vad är det med dina ögon?
- Vad menar du? (tänker att han ska säga något snällt om min sminkning)
- Ja, du har något vid ögat. Något som sticker ut.
- Eh, det är nog min eyeliner. Jag sminkade mig lite annorlunda idag.
- Jaha, jag trodde du hade råkat måla utanför.
Är det bara min bror eller är killar helt lost i sminkvärlden?
♥I

Ready for...

Haha!
Detta har varit en dag som jag inet orkat göra någonting men ändå känt mig rastlös... *Suck* Därför slängde jag ihop en låt? Jag vet inte ens om jag kan kalla det för en låt? Aja, ni får avgöra själva ;)
Haha, jag lär ju inte ha någon framtid inom detta yrke kan man ju säga i alla fall ;)

Fråga

Vilken kategori vill ni läsare

att vi ska uppdatera inom

oftare? :D

On da train part 2

Kanske lika bra att vi var tvungna att byta vagn sen?
♥I

On da train

Saalam!

Brumbrum

Titta vad fint jag parkerar!
Jag var ute och övningskörde för första gången igår. Pappa visade hur det funkar och sedan fick jag köra omkring på en stor parkering. Det var kul fast läskigt och jag fick hjärnsläpp några gånger, men kände mig faktiskt riktigt proffsig då och då. Använda blinkers, starta och ratta gick bra, men svårare var det att hålla koll på koppling, växlar, gas och broms. Råkade gasa när jag skulle bromsa och så kärringstopp några gånger hehe... Men jag har tid att öva och förhoppningsvis blir det körkort vid 18. Det går nog bra, det är väl som Need for Speed eller radiobilarna typ? ;)
♥I

Shopping från Gbg

Jag köpte en T-shirt på Zara och en rund halsduk på gina. Det blev alltså inte så mycket, men det känns kul att ha lite nytt nu i alla fall ;)
T-shirt, Zara, 179:-
Rund halsduk, gina, 129:-

Göteborg!

Idag var jag och I i Göteborg bara sådär ;) Det blev lite shopping (lägger upp snart) och mat på Jensen's BØfhus :) Gott va de! Här är lite bilder från dagen:

Haribo

Längesen vi la upp bilder på ny fixade naglar. Själv har jag inte haft tid + att jag har väl vissa perioder då jag ej orkar att pyssla med dem :). Glömde/hade ej internet förra veckan så nu kommer en bild på naglarna.
Äter inte godis ofta innan jag fick tandställningen, men nu när jag har det blir jag alltid sugen på något sött O.o Hur kommer det sig? Kan inte tänka mig att jag köpte ett helt paket med haribo godisar!

A♥

Helg och SD

Hallojsan!
Yes, nu var det helg igen! Har varit rätt trött i veckan så ska bli skönt med lite helg :) Dessutom så känns det som att denna helgen kommer bjuda på något extra, så det blir nice! ;)
(Ursäkta för dålig uppdatering, det har mest blivit fokus på skolan etc. nu de första veckorna...)
Igår gjorde jag ett test om vilket parti som matchar mig i valet 2010 på svt.se man får leta lite för att hitta testet, men gå in på valet 2010 så hittar man det! :) Själv matchar folkpartiet mig mest, så det känns väl bra ;).
Angående detta kom jag även på att jag inte hade sett SDs (sverigedemokraternas) valfilm. Därför sökte jag upp den på youtube.

Alltså det är klart att SD visste att det skulle bli en provocerande film. De förväntar ju sig en debatt om den. Det gör ju att partiet får uppmärksamhet och det är lite av deras natur att provocera och man förväntar sig lite knäppa saker från dem. Så jag blev inte direkt förvånad när deras valfilm ser ut som den gör. Även jag tycker att den är provocerande och sjuk, men jag reagerar inte så enormt eftersom att jag vet vad SD står för och har för åsikter...


Angående Tibro

Angående mitt byte av klubb så har jag fått dessa mail från mina underbara före detta tränare i Skövde.
Tack för tiden tillsammans med er, kommer sakna allt runt omkring planen och alla tjejer och ledare. ♥
(ni kanske inte ser vad det står men....)
enkla ord som berör - enkel kärlek
(det är liksom inte alla lag som har tränare som skickar tackmail när man byter klubb..)
Kärlek till laget djupt inifrån mitt hjärta. Det är sjukt svårt att inse att det inte längre är med er jag spelar och det kommer nog ta ett tag innan jag inser att det inte längre är Skövde som är min klubb. Att inte längre skrika "BULLSHIT" innan man går ut på planen och att inte längre prydas med rött och kunna ses som Sveriges näst bästa lag. Det är inte så att jag ångrar mitt val, men ni är så sjukt underbara och härliga och jag kommer sakna er alla!

Angående utbytet

Jo, angående utbytet med den tyska skolan så fick vi lite mer information idag ;)
Det verkade inte som att det var så många (i vår grupp i alla fall) som ville åka ner. Det gör ju givetvis att jag har en större chans. Dessutom så tidigare år, så har dom till och med haft svårt att fixa folk som åker ner, vilket gjorde att personer från även steg 1 och steg 2 åkte med ner. Så det är ganska säkert ändå att jag kommer få åka med! Dessutom är mina föräldrar positiva till utbytet. Det kostar inte något, vilket är nice, men man får ju hit en av dem sen och får ta hand om den personen en vecka, men inga problem enligt mina föräldrar :D Hihi!
Resan kommer alltså ske i vår sen (april). Och man är borta en hel vecka! Jag tycker själv att det verkar jättekul, jag fattar inte att inte andra folk i min klass skulle tycka att det vore roligt? men, men, det ökar ju bara mina chanser att komma med, så jag klagar inte ;) Hehe. (Jag vill ju såklart att det ska åka med några roliga människor från Sverige också, så att det inte blir bara... ja... ehm... nördar? förlåt♥)
Neubrandenburg, hier komme ich! (vielleicht)
(För att ni ska veta vart det ligger...)




Annonser från BloggPartner

www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!



Annonser från BloggPartner