Annonser från BloggPartner

Rejected Love

S♣

Blir det idol i år kanske?

Den nya juryn efter att Anderas hoppade av, blev väldigt förvånad när jag ser att Alexander Bard står och posar tillsammans med Anders och Laila, den andra snubben vet jag inte alls vem det är :O Pelle Landin eller något har jag för mig..?
Förmodligen blir det så att jag och Amy ska dra ner till Idol den 9 april, vilket innebär GÖTEBORG! :D Jag är lite smått rädd, ska man söka eller inte? Jag är medelsvensson på att sjunga, så risken är väl att man är så dålig att man går vidare till Tv och skämmer ut sig för svenska folket... Dock tror jag att jag kommer ångra om jag inte söker, så får helt enkelt se. Lite fånigt att man måste skriva ut en lapp med målsmans underskrift. ;) Är man under 18 så är man! Jag vill ju ha en sån där cool nummerlapp och flasha med i mitt rum! Så nu kööööör vi! ;)
S♣

Tuta och köra!

I helgen har det blivit en del åkturer med bilen. Innan denna helgen hade jag endast kört på parkering en gång och igår körde jag för första gången på vanlig väg. Idag körde jag till Tibro och tillbaka, vilket inkluderar landsväg, vänstersvängar, stadstrafik, rondeller och trafikljus. Det gick toppenbra och jag är riktigt nöjd med hur mycket jag har utvecklats med mitt körande på endast denna helgen! :D
S♣

Fint citat angående Earth Hour

"Jag har tänt extra fönsterlampor så att det finns något att släcka till Earth Hour."

Hur återställer man ett dokument?

Det är möjligtvis ingen av er läsare som vet hur man återställer ett dokument som man råkat radera i papperskorgen? Skulle behöva lite hjälp med det, dessutom är det på Mac.

Du kommer bli fullt återställd

Hej! min skoldator kraschade precis. Hejdå!
"Även om du har minnesförlust efter kraschen så kommer jag lova dig att jag ska hjälpa dig att minnas igen. Datordoktorerna kommer kolla dig inifrån och på så sätt hitta vad som spökar i dig. Kanske är det av virus du fått denna instabilitet. När du inte längre håller koll på saker, rutor kommer upp lite överallt, som inte är så lätta att kryssa ner. Men du ska se att de kommer fixa så att du blir fullt återställd. Detta viruset går att bekämpa! Du kommer vara som ett barn igen, med livsglädje och på nytt får man lära dig allt som tycktes vara självklart. Dock vet jag inte hur länge operationen kommer vara, inte heller hur lång tid det kommer ta för dig att återhämta dig, men jag hoppas vi ses igen lilla dator!"
Hahaha, allt för att försöka bli på bättre humör ;)
S♣

Kläder med larm

I måndags klickade jag hem dessa två plagg, jag fick dem igår, men han då inte skirva något om det. De är grymt sköna och det är härligt med lite hallonrosa nu när det är lite vår-feelings ute. ;) Visst, de är från Gina Tricot, vilket i praktiken betyder att väldigt många kommer gå runt med liknande nu i vår, men det skiter jag i.
Det kan tyckas knäppt att köpa varor från Gina via internet men jag har mina skäl. Mitt tips till er;
I Ginas kläder sitter det alltid larm. Och alla ni som äger till exempel ett Gina-linne vet att efter ett tag så vidgas det där hålet och det blir bara fult. Om man då istället köper kläderna via nätet, så har det aldrig suttit ett larm i → inget hål som kan vidgas → plaggen håller mycket längre!
Sen kan man tycka att det är onödigt med frakt och ni kanske tycker det är ovärt, men jag vill att mina plagg ska gå att använda i mer än ett par veckor! ;)
S♣

Gulligt Jesper!

Denna trevliga killen håller på att göra en väldigt gullig sak...
... Han håller nämligen på att skriva en låt till mig! Awesome, eller hur? Ska bli hur kul som helst att höra resultatet säger jag bara :) Du är så himla härlig Jesper!!
S♣

Magnus Betnér

Mer Magnus Betnér åt folket! Moraltanterna går i taket ;)
Hahaha

Hennes ursprung är en kungpung

Datorkunskap nu! Det innebär ju lite schnögga bilder. En lektion återstår sen är det slut för dagen, sen återvänder vi inte förens på torsdag klockan halv tio. Det ni!

Klass 9A

Åh klass 9A, så underbart program! Blev faktiskt lite smått rörd av sista avsnittet, så kul att de flesta har lyckats så oroligt bra!

Vieni a casa!

Isa, kom hem från Verona nu! :( Jag går in på facebook hela tiden för att se om du har svarat på mitt senaste svar. Usch, kom hem bara ;) Får nöja mig med att kolla på massa gamla bilder på oss tills vidare...




Kom hem nu tuffing!


Sista solsidan ikväll

Ikväll visas det allra sista avsnittet av Solsidan, då det ska bli bröllop. De har redan sagt att det inte blir någon ny säsong än på ett tag i alla fall. :( Tråkigt! Så njut av sista avsnittet ikväll nu!
20.00 Tv4

@ schoool

Kul man får ha! Bildregn från cameroid.com
ljugit mycket..?
gulligt alvöra!
HAHAHA på sista bilden!
Alltid lika heta!! Ha det bra i Stockholm Emma!
S♣

HELVETE

FAAAAAAAAN!
ALLA MINA GAMLA BILDER försvann när jag skulle fixa med mitt skrivbord på datorn. ALLA gamla. SADFACE :( :( rättare sagt så råkade jag radera dem, men ändå, spelar ingen roll hur de försvann - fortfarande lika mycket sadface :( Alla de där roliga från åk 6-7 då man såg så ful ut och trodde man va så otroligt cool typ ;) Men asså ÅHHHHHHH, fan va surt de är eller!! De finns ju ingen annan stans heller, de fanns ENDAST på min dator.....
Åhhhhhhhhh.. :(
S♣

Laddar upp med..

Jag laddar upp inför min redovisning i morgon om Nordkorea med denna parodin av deras diktator Kim Jong Il ;)
S♣

Ny på G

Vi har börjat pyssla lite med en ny bloggdesign! Amy började fixa lite idag på våran testdesignblogg - ja vi har faktiskt en sådan!
Den kommer väl upp så småningom skulle jag tro ;). Keep your eyes open!

Den delen av dansen som inte skulle publiceras

Denna delen av det bortklippta materialet skulle inte visas, men se hur det kan gå, nu ligger det uppe på bloggen ändå :o Allt för att underhålla? ;)
S♣

Resultatet efter 100 års väntan

Hejsan där!
(Den klassiska starten->) Ursäkta för dålig uppdatering, men har haft jättemycket att göra! I morgon har vi nämligen ett engelskaprov, jag och Amy, som vi förfullt sitter och pluggar till. Har precis lärt mig alla 73 glosorna vi har så nu blir det en titt på grammatiken. (<- sooo interesting!)
Mitt internet laggar ibland när det kommer till att lägga upp bilder på blogg.se, men nu äntligen, efter ett antal försökt så lyckades jag äntligen!
Som jag sa tidigare, bilden gör inte verkligheten rättvisa, men jag tror ni kan få en uppfattning om hur det ser ut ändå ;). Är helnöjd med resultatet i alla fall! Så såhär såg håret ut efter frisörbesöket igår:
S♣

Från frisören

Hemma från frisören nu, håret blev... ljust!
Ni får se bilder senare, jag ska alldeles snart åka iväg och spela handbollsmatch, kommer hem relativt sent, så det där med bilder får jag ta i morgon! ;)
S♣

Först skola, sen Italien

Idag drar jag till Verona! Jag är så grymt taggad!
I norra Italien är det inte sommar än men det är riktig vår och jag har packat vår- och sommarkläder hihi. Ikväll vid elva kommer jag alltså träffa Stefano och hans familj, som jag ska bo med en vecka. Det ska bli himla spännande. Åh, undra hur det kommer bli? Jag kommer dit med mitt bagage, lite godis som gåva och en italiensk reseparlör så får vi se hur det går :)
En stor skillnad från Sverige har läraren sagt är att italienarna inte äter frukost. Fast familjerna har blivit förvarnade att vi svenskar är vana att äta mycket frukost så jag överlever nog. Det kommer säkert finnas massa andra skillnader och det ska bli så kul att få uppleva deras vardag. Det ska även bli kul att gå ut på kvällarna med italienaren. Jag ska uppdatera när jag har tid.
Nu ska jag avsluta detta tidsinställda inlägg och packa klart. Ciao!
♥I

Kavaj till fotografering?

Sitter såhär på kvällskvisten och kikar runt lite på olika kläder - med syfte konfirmation. Vi kommer ha fotografering i början av maj, och jag funderar redan på vad jag ska ha på mig! Eftersom att jag är ledare ska jag helst inte ha vitt, eftersom att kåporna är vita. Så då har jag kikat på olika klänningar osv, men inte hittat något som fallit mig i smaken. Jag har kollat runt om lite "ovanligare" sidor, men inte hittat något, det är ju tråkigt att se ut "som alla andra". Tillslut hitta jag en riktigt snygg kavaj - dock på gina... men den kommer nog passa jättebra, har också velat ha någon snygg kavaj jättelänge, men inte hittat någon - men nu äntligen! Dock är det ju som sagt lite trist att det skulle vara just på gina tricot.. :(
Me like ;) Gina Tricot 399:-
S♣

H&M's puder nu mörkare

H&M har ändrat färgen på sina puder. Jag och min mamma brukar använda deras compact powder med färgen Country Beige. Nu har dom alltså ändrat nyansen till mörkare. Samma namn, men lite annorlunda färg. Mamma upptäckte detta igår, hon såg ut som en fjortis haha!
Gulligt :)

Snodde bilden härifrån
♥I

Peacock

S♣

Rock on girl!

Ännu en film i serien "konstiga filmer från natur" ;)
S♣

Resultatet av melodifestivalen

Såhär gick det;
  1. Eric Saade - Popular
  2. Danny Saucedo - In The Club
  3. The Moniker - Oh My God! (Vi hade tippat the playtones)
  4. Sanna Nielsen - I'm In Love (Vi hade tippat Nicke Borg)
  5. Swingfly - Me And My Drum (Vi hade tippat The Moniker)
  6. The Playtones - The King (Vi hade tippat Sanna Nielsen)
  7. Linda Bengtzing - E De Fel På Mej?
  8. Nicke Borg - Leaving Home (Vi hade tippat Brolle)
  9. Sara Varga - Spring För Livet (Vi hade tippat Swingfly)
  10. Brolle - 7 Days And 7 Nights (Vi hade tippat Sara Varga)
Vi hade i alla fall tre rätt! Bättre än förra året då vi endast tippade vinnaren rätt ;). Känns nice att jag tippade både ettan och tvåan rätt i alla fall! Lycka till säger vi till dig Eric, och gör inte bort dig i ESC i Düsseldorf i maj!
S♣

Svar på kommentar!

Jag vet att vi aldrig vinner i ESC och jag tror inte att vi kommer vinna i år heller. Men för mig är det tradition med melodifestivalen och jag tycker det är roligt. Så klart vi ska rösta på den vi tycker är bäst! När vi har tippat så tippar vi hur vi TROR att resultatet kommer se ut i kväll, inte hur vi vill att det ska bli. Om du förstår hur jag menar.

Hört att den nya S-ledaren har utstrålning?

Hört att Håkan Juholt, ny ledare för (s) har utstrålning. Så är det ju när man kommer från Oskarshamn! ;)
Oskarshamn - kommunen med energi
S♣


Vi tippar melodifestivalen 2011

1. Populare - Erik Saade
Bra show och enkel låt, dock lite tönt-varning på låten, tror ändå att det är den som lyckas bäst i finalen i kväll. Tog även vägen direkt från sin deltävling till finalen, vilket gör att man vet att låten har ett stort publikstöd.

2. In The Club - Danny Saucedo
Enkel låt med snyggt nummer. Dock tror vi det är Saade som tar hem priset om flickidol. (Danny är fulare, haha!)

3. The King - The Playtones
Hört att den är väldigt populär bland mina och mina kompisars föräldrar, dock inte bland oss ungdomar kanske. Bonna-radion har spelat den flitigt senaste veckan och gjort att den blivit populär! Dessutom har dom fördel av att ha vunnit Dansbandskampen 1) folk är vana vid att rösta på dem 2) det går på samma kanal. ESC gillar annorlunda, så detta kanske är ett vinnande koncept trots allt? Eller blir vi hånade av resten av Europa..? Bra chans har de i alla fall!


4. Leaving Home - Nicke borg
Ritkigt bra låt! Dock ingen ESC -låt kanske, eftersom att det inte händer så mycket på scenen, vilket är synd, annars är den riktigt bra!

5. Oh My God! - The Moniker

Riktigt härlig låt som man bara blir glad av! Lätt att få på hjärnan och bra nummer med mycket färger. Favoritcitat ur texten;  "I can see myself in bed with you when I am sixtytwo". Dock tror inte jag att den kommer ha så bra chans på vinsten, eftersom att den tog vägen via andra chansen.



6. I'm in love - Sanna Nielsen
Tråkigt nummer, dock en riktigt folkkär artist som kommit högt upp i Melodifestivalen tidigare år.


7. E det fel på mej - Linda Bengtzing
Linda är ju precis som Sanna; folkkär. Dock tycker jag att hennes tidigare låtar har varit bättre, denna är bara pinsam. Klädd i en sönderklippt kycklingdräkt som sjunger om någon fantasigubbe, nej, det går inte hem hos oss i alla fall.

8. 7 Days and 7 Nights - Brolle
Känns som ett lite misslyckat försök till att få en låt med riktigt tryck och gung i. Den blir bättre ju mer man lyssnar på den, men jag tror inte det är just Brolles låt man har kollats upp lite extra och lyssnat på de senaste veckorna.. Och om det inte är någon låt som fastnar direkt så är det ingen bra låt för ESC, tyvärr Brolle..

9. Me And My Drum - Swingfly
Härlig sommarlåt är väl det första man tänker på! Det andra man tänker på är; vad f*n gör en kille som inte ens bor i Sverige eller kan svenska i svenska melodifestivalen? Inte för att vara taskig, men har inte Sverige massor av egna duktiga artister som är värda att visas lite i TV? En tanke bara. Annars är det en låt som jag tror skulle antingen fetfloppa i ESC eller lyckas riktigt bra!

10. Spring för livet - Sara Varga
En låt som jag verkligen inte ville sätta längst ner på placeringslistan, men det blev så. För när röstningen är klar så är det från tittare och internationella juryn och av just juryn tror vi inte att den kommer få så mycket poäng, dels ingen show (det är ju iofs ingen showlåt men ändå), den är på svenska - många kommer därför inte förstå budskapet. Dessutom tog den vägen via andra chansen, vilket ger den ännu mindre teoretisk chans till att vinna. Annars en av de bättre låtarna enligt mig, eftersom att dess budskap känns genom TV-rutan så man nästan sitter hemma och ryser och tänker verkligen igenom över vad hon sjunger. Känns lite konstigt att sätta 4/5 på den som man tror lyckas sämst i finalen, men vi tippar ju dom vi tror ska vinna - i den ordningen - inte efter vilken vi tyckte va bäst! Fast det förstås, hon har ett fint namn också. ;)

Melodifestivalspellista på spotify!


I veckan satte jag ihop en spotifylista med alla låtarna från melodifestivalen 2011. Tänkte dela med mig av denna så ni slipper leta upp era favoritlåtar från festivalen själva ;) Det finns ju en och annan goding trots allt! Klicka på bilden eller [HÄR] för att komma till spellistan! Tagga för morgondagen nu då! Bästa uppladdningen är ju att lyssna på låtarna och lära sig vissa delar ur dom utantill, mycket roligare då! Haha! ;)
S♣


Too school for cool!


Jag och Ninni tar oss en svängom i korridoren! :D
S♣


Bandeau-bikini

Köpte min bikini för i år för några dagar sedan på HM. Mycket nöjd! Överdelen är även snygg att ha under linne när det blir lite varmare :). På tal om varmare: om 6 dagar åker jag till Verona TAGGA!

Överdel: 149:- Underdel: 99:- är lika med 248:-
♥I

100 dagar kvar till sommarlovet

Idag är det 100 dagar kvar tills sommarlovet! Alltså lika länge som ett fritidskort räcker, eller så länge deltagarna i big brother är i huset (dom som vinner?). "Det finns alltid något att fira" - och idag är det inte så svårt att veta vad man ska fira! Dock känns sommaren långt borta nu när det kom snö idag igen..
Just nu... :(
Jag som vill se lite gräs igen!
Tänkte passa på att tipsa om en bra blogg!
Tänkte passa på att tipsa om en bra blogg!
Tänkte passa på att tipsa om en bra blogg!
http://barajagjohannaa.blogg.se/ Klicka på adressen eller HÄR eller kanske HÄR välj själva!

Ingen tia 1994

Har du någon gång hittat en tia som är från 1994? Jag har aldrig sett någon! Jag antog att det måste finnas en förklaring till detta och googlade upp att Sverige hade en djup finanskris under just 1994. Jag drog då slutsatsen att man slutade tillverka nya penningar under en tid eftersom att det kostar pengar att tillverka pengar, samtidigt som man ville hålla inflationen så låg som möjligt. Därför är du speciell om just du har en 10:a från 1994! Men den finanskrisen var enligt wikipedia mellan 1990-1994 och det finns ju sjukt många tior från 1991. Hm... Men jag drog den slutsatsen ändå! ;)
(anledningen till att jag just har letat efter -94-tian är för att vi är födda 1994)

S♣

Snön is back!

Neeeeeeej!
I går hade jag jättebra vårfeeling och tänkte att nu äntligen ska de bli dags för lite vårkläder att titta ut från garderoben. Men nej, idag har det snöat konstant sen 2 typ. Något irriterande :( Det är inte lite snö heller.. Fan då.

Slingor som blev blondering..?

För det första så råka jag köpa fel färg... Eller ja, det var tänkt att bli bara slingor, men jag råka ta blondering, vilket gjorde att färgen inte riktigt räckte. Ändå blev det rätt så bra. Visst det kanske ser enormt orange ut på "efterbilden", men då ska man komma ihåg att där har jag inte hunnit använda mitt silverschampo en enda gång efter färgningen. Jag lovar, det gör enorm skillnad, jag använde det idag igen, och det blev mycket bättre färg, alltså inte lika gult eller vad man ska säga. (på "förebilden" hade jag använt silverschampo i ca 4 månader, vilket gör att de blir lite mer "gråtonigt" eller va man ska säga, vilket gör att "efterbilen" ser extra orange ut, så det kommer bli bättre sen... ;)
(Förresten, mina axlar kanske ser efterblivet ojämna ut, men så är det inte! x))
... Eftersom att jag också har även fått en tid hos frisören nu på tisdag (om exakt en vecka) för att rätta till det, jag har ju vissa "fläckar" som inte har så mycket färg. Det känns grymt nice att mamma kunde fixa en tid med så kort varsel, dessutom kommer jag ju fräsha till håret, eftersom att det ingår klippning! "Ur allt ont kommer det alltid något gott!"
S♣

Tjäna pengar på din blogg

Om ni vill kunna tjäna pengar på er blogg så kanske det är svårt att veta var man ska börja, men vi tänkte lägga upp en liten guide om det - och kom ihåg, oavsett hur stor blogg du har så kan du tjäna pengar på den!
  1. Du behöver ett bankkonto
  2. Kika runt på lite olika bloggar som har reklam och se vad dom använder sig av.
Om ni vill veta vad vi använder oss av, så är det bara att klicka på någon random reklamikon så kommer ni till en hemsida där ni själva kan bli medlemmar och börja tjäna pengar! Ex; frossle, bubbleroom, bloggerfy osv..
Om du är en flitig videobloggare så är ett tips att INTE blogga med Youtube, utan använd videofy istället, då du samtidigt tjänar lite cash på varje visning ;)
Innan du börjar tjäna pengar kan det också vara värt att tänka efter om det verkligen kommer vara lönsamt för dig, eller om du bara kommer komma upp i 50 kr på ett halvår..
Men, svårare än såhär är det inte, sen kan man ju även använda google och söka på typ "tjäna pengar på blogg" så får man en del träffar :)

Lite förändring på gång!

Precis färgat håret! Vad tror ni det är för färg..? I har varit här och hjälp mig, så de blir nog bra. Före- och efterbilder kommer upp i morgon! :)
S♣

Söta som få!

Happ happ, nu var helgen slut igen och dags för lite samhällskunskap! Tagga grupparbete om diktaturen i Nordkorea folk! Här får ni två söta bilder på mig och Anton! ;)



S♣


Yesstyle

Nu har jag ännu en gång klickat hem några plagg från yesstyle, borde försöka sätta stopp på det! Men kläderna är så mycket billigare än Sveriges, dessutom är dem snyggar också :). Var bara tvungen att handla lite extra eftersom jag skulle köpa en klänning till min syrras bröllop i sommar, så lika bra tänkte jag.
Här kommer några bilder från de jag klickade hem :). Förresten så är jag inne på en hängsle/jumpsuit stil just nu, men kan dock inte hitta några i Sverige :(

A♥


Lär känna oss - del 3 (av 3)

Nu kommer den sista delen av lär känna oss :) anledningen varför det tog så långt tid är att mitt internet cpar fortfarande (-_-')
Jag heter Amy och är 16 år (men fyller 17 i sommar) och är kines/vietnames dock kan jag inte vietnamesiska men jag kan kinesiska. Jag går i samma klass som S dvs. att jag går i natur =)

Hmmm vad brukar jag göra på min fritid då? Jag älskar att dansa, har gått i dans typ 6 år tror jag, men dock har jag slutat med det nu (kör lite själv hemma istället ;) ) Jag dansar främst Rnb men även hip hop samt lär mig vissa danser från kpop MV. Som de flesta asiater lyssnar jag också på kpop (koreanskt musik). Just nu är You and I med Park Bom högst på min kpop topplista ;). Min musik smak är väldigt blandat, lyssnar typ på allt :)

Vad jag mer älskar är shoppa, äta och att resa :). Mitt favorit resemål är Taiwan, lyckligt lottad ska jag dit i sommar igen.

 

En riktigt nice bild på S och mig ;D

A♥


Ikväll blir finalfältet klart!

Ikväll avgörs andra chansen i Melodifestivalen kl. 20.00 på SVT1.
Och dessa två bidrag tror jag kommer vidare;
Linda Pritchard - Alive
och
Love Generation - Dance Alone
Vi får väl se om vi tippat rätt! ;)

Personligt meddelande!

Grattis på födelsedagen bästa Ninni! Jag har hittat en låt till dig min lilla plattmask!
[HÄR] <-- har du något att lyssna på! Rawr! 17 år, 17 år, 17 år, 17 år, 17 år, 17 år.. Idag! Idag! IDAG! :D
Ha en grym dag idag gumman! :D
S♣

Lady Gagas nya

I måndags offentliggjordes Lady Gagas nya musikvideo till "Born This Way" och här är den:
Mina tankar om videon:
1. Det är en seg början. Första 2 och en halv minuterna sjunger hon inte...
2. Hon ser lång ut. Lady Gaga är knappt 160 cm kollade jag upp, men visst ser hon mycket längre ut?
3. Jag vill ha sådana trosor hon har på sig!
4. Tummen upp! När låten väl kommer igång är videon konstig men på ett positivt sätt. Låten är ju så himla bra och har dessutom ett bra budskap. Man kan ju inget annat än älska det Lady Gaga gör, hon är fan en gud.
Vad tycker ni om musikvideon?
♥I

Schvenska!

Nu ska vi lyssna på redovisning!

Nytt svenskt VM-guld!

Riktigt gött med ett nytt guld i längdskide-VM tidigare idag! Grattis säger vi till Charlotte Kalla och Ida Ingemarsdotter som klart vann sprintstafetten efter en grym sista sträcka! Jarråååå! :D :D
S♣

Kul att slåss

Känner mig lite mörbultad efter dagens Taekwon-do träning då vi fick köra kamp. Det var väldigt roligt och jag lär ha blåmärken imorgon. Men det blir nog inte lika illa som efter mitt första graderingsläger då jag såg ut såhär:
På tal om Taekwon-do och min klubb måste jag påminna om att det är Taekwon-do VM i Nya Zealand 9-13 mars! Jag är väldigt stolt över min klubb som skickar hela sex tävlande till mästerskapet. Dessutom är vår huvudtränare landslagsledare. Kommer verkligen hålla tummarna!
ITFsverige
Bild från Taekwo-do EM som förra året hölls i Skövde aka Munkytown:
♥I

Me and my microphone

Nu har den otroligt populära och utspelade låten Mikrofånkåt kommit ut på spotify i engelsk version. Denna verisonen heter My & my Microphone och enligt mig är den ganska bra, men jag gillade mer den svenska versionen första gången jag hörde den. Nu lyssnar jag hellre på den engelska pga att, som jag sa tidigare, den svenska versionen är så utspelad! Den engelska versionen har funnits i någon månad, men det var först nu jag såg att den kommit ut på spotify.

Spotifylänk!

Skidlägret

Tänkte lägga upp lite bilder från skidlägret i helgen, jag har fått bilderna från Issa så om ni vill se fler bilder, besök hennes blogg :)



söta och så har jag hört ;)





S♣





Annonser från BloggPartner

www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!



Annonser från BloggPartner