Annonser från BloggPartner

The Hunter

The Hunter - Melody Club♥

Just nu sitter jag och fixar och trixar med våran Datorkunskapsuppgift - att göra en hemsida i powerpoint. Den skulle egentligen varit inne i morgon, och jag kom på ämne idag (!). Som tur var, så fick vi inlämningen framflyttad en vecka, vilket känns skönt. Ämnet jag har är resor, en klassiker inom datorkunskapen i våran klass, men det fick bli så.. ;) Samtidigt bjuder jag på en låt som jag tycker borde gått visare i lördags! (jag var på konfirmationsläger då med min grupp, så jag fick kolla i efterhand idag. Film från lägret kommer upp i morgon!) Älskar låten i alla fall och tyckte att det var konstigt att dom inte gick vidare..

Ska se Rihanna i november!

Rihanna kommer till Stockholm i höst och gissa vem som har bokat biljetter? Jag och Linn hihi! Den andra november ska vi se Rihannas konsert i Globen och jag börjar redan tagga alltså. Har inte lyssnat så mycket på henne tidigare, men hennes senaste album Load är väldigt bra och så är hon så jäkla cool... Kan tänka mig att hon bjuder på en bra show.
Jag gillar hur Rihanna sjunger i "Man Down". Hon låter så jamaicansk, fast det gör hela låten i och för sig.
♥I

Barn- och ungdomsledarutbildning

Idag var jag på Röda Korsets barn- och ungdomsutbildning i Örebro. Den var gratis, Röda Korset betalar resan och vi fick mat och fika så det var totally värt det! Dessutom en bra sak att lägga till i sitt CV. På onsdag kör jag och Jasmin igång som läxhjälpare i Ryd. Det ska sannerligen bli intressant. Vi ska vara med på Läxhjälp för ungdomarna som går årskurs 6 till 9. Detta gör vi gratis och det känns fint att hjälpa till, hoppas det blir kul också. För att hjälpa till inom Röda Korset är det förresten bara att mejla till syrelsen i din stad. Dom blir jätteglada!
Vi gick på upptäcksfärd i Röda Korset-huset och Jasmin såg ut som ett vilset litet orphan...
Mat plus Jasmin som sneglar på några av deltagarna... Vissa männsikor gör ideellt arbete för att försöka komma in i samhället igen kan jag säga er.
Jag i Örebro och Jasmin vs. död humla:
Denna dag får definitivt tummen upp
♥I

¡Danza Kuduro!

Igårkväll när jag hade tråkigt fastnade jag framför Moviemaker och lite klipp från en tjejkväll och det blev ett fint resultat! Jag, Linn, Agnes och Jonna ägnade oss åt dans på hög nivå och det var nog inte till för att någon skulle få se, men seriöst jag skrattar ihjäl mig varje gång jag ser den här videon och bara måste publicera den! Kanske är den roligast för dom som är med, men ni kan ju alltid bli inspirerade av våra dansmoves ;). Kanske borde köra på några ikväll när vi ska på Ållefestare...
♥I

Nu är MÅNS ny allsångsledare!

HURRA HURRA!!! Nu är det MÅNS ZELMERLÖW som är ny allsångsledare! SOM vi har väntat!!!! :D
*lyckorus*
hihi :)

Spännande!

Har precis varit på möte angående mitt Veronautbyte med skolan. Om knappt tre veckor drar jag till Italien, WOHO! Jag fick min italienares brev och han verkar rolig, dock en lite överbeskyddande bror haha... Jag tror dom parade ihop oss eftersom att jag också sportar, gillar att lyssna på musik och tycker om att vara ute och ha kul, annars hittade jag inte så mycket likheter.
Vi som åker ska bland annat vara med i ett mediaprojekt inom den italienska skolan, besöka Venedig, göra studiebesök på ett företag, rundvandra i Verona, åka på utflykt till Gardasjön, festmåltida och spendera tid med den italienska värdfamiljen (umgås med italienaren och hans kompisar!). Jag är så himla taggad!
♥I

Taggad för helgens läger!

Nu är jag redo för helgens skidläger! Vi ska åka till Hovfjället med mina små äventyrskonfirmander, tror att det kommer bli riktigt roligt! Så inför lägret har jag införskaffat mig lite nödproviant i form av...
Tror dock inte jag orkar fläska i mig hela köret, men det är bättre att ha för mycket än för lite! Eller...? ;) Fatta att man känner sig feting dum och tjockis när man står där med varorna på bandet... Inte pinsamt eller så, nej då! Man kan ju inte heller börja förklara varför man köper massa onyttigheter mitt i veckan, men dom får väl tolka det hur dom vill! ;)
I morgon drar vi alltså, jallahejdå!
S♣

@ school

Charmig klass och sådär!
Massa fina stud!♥
Stud 1 och Stud 2 aka fotomodellen..? ;)♥
Martin vill inte vara sämre än Ellen och försöker sig på fotomodellsyrket!
Smex!!
S♣

Too cool for school

Too cool for school! NV är bäst. Punkt!
Lyckstolpen är ett fint monument...? Fina cheyor!
S♣


Svenska

Sitter hemma hos M och försöker öva klart svenska redovisningen som är imorgon, taggar verkligen inte redovisningen  (O_O).

A♥


Back?

Väldigt dålig uppdatering från mig på grund av att jag inte kan logga in på blogg.se hemma, vet dock inte varför men men tänkte slänga in några nya tröjor som jag har köpt från yesstyle :)A♥


Fin Konfirmandundervisning...

Fina anteckningar jag och Issa gjorde under rasten på konfirmationsträffen idag..
(det som inte är matte hörde till konfirmationen - temat var ondska)
Älskade PQ!♥
Denna smarta lilla byggtjej fick lära sig PQ-formeln och kvadreringsregeln ;) Det gick ändå ganska bra, för att vara en person som går bygg!
S♣

Wanna be Jackson

Ursäkta, men är det bara jag som tycker att det bara blir fånigt när dom försöker likna Michael Jackson i Melodifestivalen? Kolla bara på t ex Eric Saade? En svart handske (istället för vit) och härmade en del moves... Men det är inte bara han, även till exempel Danny. Blir bara pinsamt när det är så många! Ändå har jag Eric som favorit idag, han var ju bäst utav kvällens bidrag!
Aja, nu ska jag fortsätta kolla! Men för tillfället är det mellanakt som inte riktigt gått hem hos mig om man säger så.. ;)
S♣

Jag kan rocka med min docka

Melodifestivalen har väl inte varit sådär jättebra i år.. Helt ärligt, mellanakterna är så sjuuuukt tråkiga! Det är under mellanakterna det ska va lite kul, som med Björn Gustafsson, men i år är det under mellanakten man går ut till köket och fixar nya popcorn eller går på toa... Låtarna har varit okej, ingen som har varit riktigt bra hittills, ingen som skulle göra bra ifrån sig i ESC än i alla fall. Hoppas att det blir någon bra låt som dyker upp i morgon! :D
Efter första programmet tyckte jag att programledarna bara var pinsamt dåliga, men i lördags så ändrades det en aning. I alla fall lite humor kvar i festivalen efter sega mellanakter:
Det var ju i alla fall lite roligt! Innan kändes det som att dom var jätteosäkra och inte riktigt kände sig bekväma i kläderna.. Hoppas dom gör något roligt på lördag igen ;)
En sak som är lite rolig är att jag kommer att vara i Tyskland under ESC-veckan! ESC avgörs ju i år i Düsseldorf, så jag hoppas att det är lite festligheter när jag är där, även om vi inte kommer vara i just Düsseldorf. Vi kommer ju vara på vårt utbyte i Neubrandenburg under den veckan, så det kommer nog bli roligt! Dock pinsamt om det blir samma Sverige-fjasko som förra året...

Jaså?

Först "I Just Had Sex" och nu detta. Vart är dagens musik, eller rättare sagt dagens låttexter, påväg? Hm, bra är den i alla fall... Och finns ju the clean version som heter Tonight (I'm LOVING you)
♥I

För exakt ett år sedan...

För exakt ett år sedan skrev jag "Förresten, så har jag fått reda på några roliga som ska gå natur som jag känner lite halvt. Det bli nog ett mycket bra natur för 94orna! Hoppas jag i alla fall."
Det är så roligt att läsa sånt här efteråt! Vi har verkligen ett awesome natur med många sköna typer, men samtidigt är det inte alls som jag hade tänkt mig! Men en grymt härlig klass har vi!
Den största förändringen med att börja på natur var förmodligen att på förra skolan var man bland de allra bästa i klassen på till exempel kemi och matte, medan man nu är "medelbra". Det är en ganska stor omställning trots allt och det gäller verkligen att ta till vara på varje tillfälle man får att visa vad man kan!
S♣

Den gröna bålgetingen

WAZZAP!!!
Har varit och sett The Green Hornet i 3D. Det var en rolig film med coola specialeffekter som handlade om två killar som blev hjältar (som batman), men som låtasas vara skurkar typ. Det var lite Rush Hour stuk över den. Kanske inte den mest minnesvärda filmen men verkligen värd att se! Bilden har inget med filmen att göra, den är bara epic hihi.
The Green Hornet får fyra av fem Munkysar
♥I

Lär känna oss (kind of) - del 2 (av 3)

Japp då kommer min del också - jag använder mig av Saras inlägg som mall hihi.
Jag heter Isabelle, men kallas för Isa och är klädd i svart på headern. Vi Munkytjejer är alla 94:or så i juni blir jag 17. Vi går också på samma gymnasium alla tre, men till skillnad från S och A går jag Samhällsprogrammet. Jag går en språkinriktning, för jag är väldigt intresserad av språk och andra kulturer. Så jag läser både spanska och tyska och jag trivs mycket bra!
Klassfest:
På min fritid tränar jag Taekwon-Do som jag älskar! Det är en kampsport från Korea som jag började i för drygt 1,5 år sedan. Man blir både starkare, snabbare, smidigare, vigare och så är det ju lite coolt hihi... Och bra att kunna försvara sig! Dessutom har vi väldigt bra anda i klubben så det är väldigt socialt även fast det är en individuell sport. Jga har graderat mig tre gånger och till våren får jag 6 kup (grönt bälte). Dock har jag inte tävlat än, men det kommer så småningom.
Annars älskar jag att hitta på kul saker med kompisar och att resa :D
"För varje minut du är arg förlorar du sextio sekunder av glädje"
♥I

Lär känna oss - del 1 (av 3)

Vi har fått önskemål om att berätta om oss själva i ett inlägg, men vi delar upp det i tre, ett inlägg per person.
Sara:
Vart ska man börja..? Hm.. Jag är en tjej, som fyller 17 år i augusti och är hon med mössan på headern. Jag går första året på Naturvetenskapsprogrammet, och har valt inriktning naturvetenskap. Jag har nästan alltid haft lätt för mig i skolan och tyckte att natur skulle passa mig - vilket det verkligen gjorde! Jag har verkligen en jättebra klass och vi har alltid kul tillsammans.
På min fritid är jag konfirmationsledare för äventyrskonfirmander och spelar handboll. Nej, jag är inte religiös, tror på Jesus, läser bibeln varje kväll och kan alla brev utantill, det är inte det som det hela går ut på. Vi har inte vanliga konfirmationsgrupper utan alla är inriktade på olika teman, vilket är jätteroligt! till exempel så ska våran grupp åka på skidläger nästa helg! Handboll har jag spelat i 10 år och jag spelar oftast kant, men eftersom att jag är ganska lång (170 cm) så spelar jag även niometare ibland också.
På bloggen är jag väl mest känd som den som svarar på kommentarer, gillar att pyssla med design då och då och ansvarar för våra reklamintäkter. Mina inlägg brukar ingå i till exempel kategorierna: Allmänt, Musik/video, Sport, Tankar/Åsikter och Tips.
Det roligaste med bloggen är att spela in "munkyfilmer" eftersom att det är väldigt kul under inspelningarna och dessutom är dom rätt roliga att titta på sen, både för oss och förhoppningsvis även för er. Dock har vi inte hunnit med att göra någon på länge, men det får bli av snart! :D Dessutom är det väldigt kul att få så mycket bra respons på det vi gör, då tänker jag framförallt på julkalendern 2010. Många tyckte att den var väldigt rolig, vilket inte minst sytes på statistiken under december! Även i skolan har det varit folk som påpekat det. Kul att ni gillar det! :D
ett videoklipp från mig och A när vi va på julkonserten ;)
Jag kommer inte på så mycket mer om mig just nu. Om det är något ni undrar så är det bara att fråga! ;)
S♣

Najs koreografi!

Vi på Munky borde göra någon ny video snart - tycker ni inte det? Jag älskar den här videon, som är gjord av några amerikanska tjejer, och blir sugen på att spela in en video. Härligt att de har gjort en egen dans, som dessutom ser snygg ut. Så rolig!
Bästa movesen är när dom går ihop som en person haha
♥I

Bilder från klassfikat!

Lite bilder från fikat med klassen tidigare idag:
Nini och Emms
Några ur klassen
Nini och Emms
och återigen de söta små barnen aka Nini och Emms
Finns inte mycket mer att tillägga än att jag är ganska trött nu! Har varit en jättebra start på sportlovet i alla fall.
Jag ska också bara passa på att säga grattis till Marco som tog körkort idag! så...
Grattis till körkortet Marcooo! :D
God natt!
S♣

Hejdå Weise

NEEEEEEEEEJ!
Ofta Weise åkte ur?! Nu finns det ju ingen mening med att kolla på Let's dance mer för i år.. Nej, men seriös, han va duktig idag - och så åker han ut?! Ja, ja.. Dom får väl klara sig utan honom. Jag kommer ju ändå fortsätta kolla, men det hade varit mycket roligare om han skulle varit kvar!
tråkigt..
S♣

Fikadagen!

Just nu sitter jag i skolan och väntar på I. Vi slutade redan 10.40 idag istället för 16.00! Känns ju rätt awesome! Alla i vår klass gick därför och fika, så där har vi suttit i typ 3 timmar. Jag och I ska också fika sen så det blir en riktigt fikadag idag för min del! ;) Första sportlovsdagen måste ju firas, eller hur?
(bilder kommer sen när jag kommer hem! Kan nämligen inte överföra bilderna från mobilen utan sladd ;))
S♣

Ny snö och blå tumme

Åh nej! Inte ännu mer snö :( Jag som vill kunna cykla till skolan, ha converse och vårjacka..

Efter Kemiprovet idag så skulle jag och en kompis göra en "high five" för att vi svarat samma sak på sista uppgiften (känns alltid skönt att få en bekräftelse att några andra svarat samma sak på just sista uppgiften..). Så hade hon metallringar på sig och så råkade det träffa lite dumt så jag stuka min tumme :O Fick dock inte så jätteont förens jag kom hem.. Då såg jag att den var lite lätt blålila och det ömmar i hela handen :( Eftersom att det var höger också, så blev det ingen träning för mig idag :( Skit också!
Min kamerablixt är alltid så himla stark, jag är inte så likblek om händerna som min kamera tror att jag är ;)
S♣

En form av Star wars...

"Eller hur, R2 Stig 2? pipipii pipipi" hahahaha
Del 2 av 3. De gör massa av konstiga, men roliga, videos i syfte för att öka inlärningsförmåga. "Filmen är en del i projektet i·School, som syftar till att skapa ett effektivare och framför allt roligare skolsystem!"
Dom har många fler videos på sin youtubekanal, check it out!
(Det är nog lite roligare för oss än för er, eftersom filmen är inspelad på våran skola. ;))

Bla bla bla bla

Av någon anledning tycker vår samhällslärare att vi har för lite samhäll O_O därför sitter vi på en extra lektion som han har lagt in i schemat som obligatorisk! Kemiprovet gick förresten bra för oss båda, tror vi ;)

AS♥


Wihoo

Svenska nu, Tagga kemiprov snart!!

wish us luck!
SA♥


I'm going to Italy, baby!

Jag ska precis som S åka på ett utbyte med skolan, fast till Italien! Idag fick jag reda på att jag få bo hos en Stefano i Verona :D. I mitten av mars åker vi så det är bara ungefär en månad kvar - längtar! Så nu kan jag lära känna personen lite innan.
Verona är mest känd för att Romeo & Juliet utspelar sig där, men de har bland annat en känd bro/flod och en gammal gladiatorarena. Vi kommer stanna en vecka och bland annat åka på utflykt till Venedig med skolan. Sedan kommer italienaren hit i april och då får jag visa Sverige.
Balkongen som Romeo klättrar upp till... ;)
Jag kan förresten ingen italienska... Jag läser spanska och tyska, men jag har laddat ner en "Talk Italian"-app så får öva lite med den haha. Borde även läsa på lite om staden.
♥I

Wanted

Vi på Munky saknar inlägg från den här lilla tjejen:
Skriv till Amy på Facebook eller något att det är dags att uppdatera hihi!

Waves

Måste visa en bild på håret när jag gjorde det igår också... hehe
Gårkvällen i schryd var jätterolig och håret höll för allt dansade - tummen upp!
♥I

Only You av Joshua Radin

Så himla mysig låt!
Ta och lägg till på din Spotifylista för lugna låtar nu - tjoff tjoff!
♥I

Neubrandenburg

Tre månader och 3 dagar kvar, sen åker jag och några fina personer till Tyskland (via skolan) på utbyte!
I förrgår fick jag ett mail från den tjejen jag ska bo hos, hon verkar som en trevlig typ! Det är jättebra att vi får veta vem vi ska ha utbyte med så här pass tidigt eftersom då kan man ju lära känna varandra lite via Facebook. Längtar jättemycket efter att få träffa henne nu! :)
Hennes mail:
hi Sara,

I am Johanna, come from Germany and you will live with me in May.
I hope you are happy just like me and I've thought we can get to know us by mail or facebook a bit?!

best wishes from Neubrandenburg, Johanna :)


PS: sorry, my english is terrible
Så söt ju! Åhhh, längtar, längtar längtar!! :D
S♣

Mycket bra vågtång

Igår natt testade jag Agnes(aka Inez) vågtång som jag fått låna. Lockarna/vågarna höll sig asbra hela natten och har hållt i sig hela dagen! Den heter OBH Nordica Wave Maker Vågtång och nu vill min mamma att vi skaffar en sån. När hon såg mig blev hon typ: "Åh, vad fint! Det är precis sådana lockar jag vill ha!"
Så nu ska mamma köpa en sådan vågtång som vi ska ha ihop hihi :)
Såhär blev resultatet och då kan man räkna med att jag har sovit med det plus inte gjorde så nogrannt (det tog kanske en halvtimme att göra och jag har rätt långt och tjockt hår)
Och efter att ha varit i blåsväder ute på vischan har vågarna/lockarna hållt i sig - tummen upp! Jag ska våga om håret imorgon och antagligen kommer det även hålla för en partykväll så det blir asbra ;)
♥I

Vad gör du nu för tiden?

Kom precis hem från tandläkaren, gillar inte det stället. Massa främmande fingrar i munnen, inte riktigt min grej känner jag! ;)
När jag satt och väntade så kom det in ett välbekant ansikte i vänterummet. Det var min gamla klasskompis, Jonte! Vi har inte setts på jättelänge och framförallt inte pratat på jättelänge! Vi gick i samma klass i 1-6 men sen bröts kontakten... Det var i alla fall kul att kunna få en liten pratstund idag, medan vi väntade på vår tur in till tandläkaren. Så himla konstigt egentligen att det är just där man träffar en gammal klasskamrat. Jag menar samma dag, samma tid hos tandläkaren?! Ödet...
Jonte sa att han inte har någon kontakt med folk från gamla klassen, vilket verkar vara lite trist. Så frågade han även om jag och I fortfarande hänger ihop! Hajjemän, bara att vi går olika program ;)
"Jonte", I och jag - 10 år sedan! (november 2001)
"Vad gör du nu för tiden?
Varför hör du aldrig av dig?
Det var alldeles för längesen vi sågs!"
S♥

Bästa dofterna at the moment!

Vill tipsa om mina tre favoritparfymer:
Miss Dior Cherie
Fancy by Jessica Simpson
Vanilla by Alyssa Ashley
Vanillaparfymen är sötast, medan Miss Cherie är mer mogen. Min absoluta favorit just nu är Fancy, men jag älskar alla tre!
Miss Cherie är nästan dubbelt så dyr som de övriga två (per 50 ml), men samtidigt behöver man inte ta lika mycket och doften håller i längre. Jessica Simpsons och Vanillaparfymen kostar ungefär samma, men Fancy har lite finare förpackning hihi.
(Paint for the win! För oss som inte kan PS...)
♥I
Annonser från BloggPartner

www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!Annonser från BloggPartner