Annonser från BloggPartner

I mina högtalre just nu

Åh, älskar Erics nya album! Såklart blev det en ny spellista på spotify med hans senaste album tillsammans med Dannys nya album. Gillar verkligen Dannys "tonight" starkt! Bra jobbat killar! Erics album släpptes ju idag, grymt är det!
[LÄNK] till min lista. Inte för att den är så svår att göra... men en del gillar bekvämligheten! ;)
S♣

Vinnarna av dagens blogg!

Här kommer vinnarna till dagens blogg!
VINNARE 1
VINNARE 2
VINNARE 3

Ut!

Nu blir det ut till stan en sväng för att handla lite saker som jag behöver till resan :)


Eric Saades nya video

Idag släpptes Eric Saades nya video på Aftonblandets hemsida. Jag gillar låten och videon är skön bra jobbat killar!
S♣

HAHAHAHA

S♣

Cathy from Texas

Hur sjukt grym är hon inte eller?!
S♣

VINNARE OCH NY TÄVLING

Denna gången var det ganska många som anmälde sig, så därför lyxa vi till det lite (som lidl) och utsåg 5 vinnare med hjälp av random.org!
VINNARE 1
VINNARE 2
VINNARE 3
VINNARE 4
VINNARE 5

Natt inlägg!!

Klockan är snart  två, kanske borde sova eftersom jag ska jobba imorgon, men nej! Jag är icke trött än, kollade igenom gamla bilder och hittade dessa! Gud vad tiden går fort..

Bild från 2009 då I hade brunt hår :)

En ful bild på mig 2009 :)

På mig och Issa i skolan :)

Saras (S) dansuppvisning :)

Någon gång under 2010 då jag, josse, Issa och Karin tränar inför UKM :)

Borås med Isa (I) :)

Sthlm med Isa <3

Någon random bild som Isa (I) tog på mig under dansuppvisningen

En ful bild på mig (Cuong blev fin), träffade Cuong för första gången :)

Många minnen, men dock sitter jag här och gråter för att min hårddisk kraschade, de flesta bilder är nu borta föralltid!!!

A♥




Ny design!

Som ni kanske har märkt så har den nya designen kommit på plats:

Jobba!!!

6 dagar kvar tills jag slipper jobba, Tjohooo!!!! Men nu är det dags att dra till jobbet :)

 


A♥

VINNARNA AV DAGENS BLOGG + NY TÄVLING

Vi utsåg tre stycken vinnare med hjälp av random.org!
VINNARE 1
VINNARE 2
VINNARE 3
Om ni ska skriva en kommentar som inte hör till tävlingen, var snälla att skriva det i ett annat inlägg för de som skriver i detta inlägg blir raderade.. Du får anmäla dig HUR MÅNGA GÅNGER DU VILL :D Lycka till!

Staaalker

Detta fick jag skickat av en konstig person i Polen, som avgudar vår blogg. Så la han upp det i min logg på facebook. I chatt har han skrivit "How are you, big lips and the chinese girl? Is everything good?" Man bara för i helvete, varför kallar du Isa för Big lips?? Vilket jävla smeknamn... Låter ju som värsta prostituerade namnet.. Kalla henne för Isa och kalla Amy för Amy. Ibland blir man bara för trött.
S♣

Kul när man har det trist!

När ni har tråkigt, gå bara in på den här sidan; http://www.onodiginformation.se, Det är asrandom och jättekul när man har tråkigt. Och så kan man lära sig ett och annat ;)
Glöm inte dagens blogg i inlägget nedanför!!

DAGENS BLOGG!


Sushi!

Äntligen söndag, då är man ledig :D, men ändå har man fullt upp. Jag har nog inte berättat att jag sommarjobbar på en sushi restaurang. Ska jobba där tills på lördag nästa vecka och dagen efter dvs. på söndag ska min syrra gifta sig tjohooo!! hehhe :P det kommer bli kul :D Därefter den 5 juli kommer jag sticka till Thailand, Taiwan och Singapore i en månad, kommer ändå att sakna Sverige...

A♥


Me like

Jag måste erkänna att jag börjat gilla Justin Bieber, ja, jag vet, jag föll dit tillslut jag med. Han är grym. Punkt.
S♣

Idag har de dansuppvisningen!

Idag har våra sjukt duktiga utbytesstudenter dansuppvisning. Dom är enormt duktiga. Vi fick möjlighet att filma på deras träning, som vi delar med er nu! :)
S♣

Göra det lite lättare för er

Har fått lite synpunkter på att det är rörigt att veta vem som är vem och så vidare. Här har ni länkarna till våra beskrivningar som vi gjorde för ett ganska bra tag sen nu, men ändå! :)
Amy
Isabelle
Sara

Tips från Tysklandet

Johanna, hon som jag bodde hos en vecka i Tyskland, skickade detta musiktips till mig. Den är faktiskt ganska bra tycker jag. Men det är nog också för att man förstår delar ur texten.. Avgör själva!
S♣

Don't be silly

S♣

Deichmann

Åh nostalgi med bilder och filmer från Tysklandsresan med bästa gruppen. Underbart! Här är en av dem när vi var på shoppingtur och hittade ett ytterst ovanligt exemplar av skor.
Hahahaha!
http://bloggriket.se

Nördar lite..

Länk
Http://bloggriket.se

För er som missat

Dessies låt finns ute nu, över 200 000 visningar på youtube. Shit pommesfrittes säger jag bara! Finns ju även på spotify och allt sånt där också ;). Den är väl helt okej, men jag saknar trycket i låten.. Det är ju ett ganska lamt Heeey! precis i början av refrängen som nästan blir lite pinsamt.. Men den är ju bättre än kissies, vilket hon kan glädjas över.
S♣

Happyface

Vi la in denna i augusti förra året, superglada över att så många hittat hit sen dess, jag menar, snart 11 000 svenskar är ju inte helt fel! :D

Nu har vi också gått med

En relativit ny sida för bloggar är http://bloggriket.se/ vilken vi har blivit tipsad om av många läsare. Verkar som en riktigt bra sida för att få bättre publicitet, så klicka på länken och gå med ni också! :)
http://bloggriket.se/
http://bloggriket.se/
http://bloggriket.se/
För att kunna förstå ett visst moment i fysiken lättare så tog jag hjälp ifrån boken i nian där allt verkligen inte är lika komplicerat. Då hittar jag en sida där jag har skrivit såhär på:
Haha naw, vad dum men ändå så söt jag var! ♥ Jag minns hur duktig jag kände mig när jag hade börjat tänka i den banan, att jag var värsta smart och "outside the box", men nej, så himla intelligent var det ju kanske inte! ;)
(ljus är "energi" inte partiklar, alltså bildas det inte ljud.)
S♣

Andra avklarad!

Nu är andra sprutan av Gardasil avklarad, jag vet, jag är lite efter! Jag har aldrig varit en fan av sprutor, men jag börjar "vänja mig" nu, det var ju värre när man var liten! Det som känns lite konstigt är ju att man tar dem på ungdomsmottagningen, det känns inte riktigt som att de kan sådant där. Som att de inte är utbildade för det. Det hela blir ju inte bättre av att nu efteråt ömmar det i hela armen och jag bara kan skriva med höger. ;) Men det går snart över. Snart är alla avklarade, nu är det bara en i oktober kvar, sedan slipper jag sprutor på ett bra tag skulle jag tro! ;)
S♣

Ett sommartecken!

Jag har lagt märke till ett gulligt, roligt och tråkigt, men tydligt sommartecken är det som håller till på ! Alla dessa ändrade relationsstatusar i Juni. Både folk som blir singlar och folk som blir små söta par! Det är så härligt, för då vet man att nu är verkligen sommaren här! Tycker inte ni också att det är ett sommartecken? ;)
I kväll är det även säsongpremiär för ett annat sommartecken, nämligen Lotta på Liseberg, haha! I kväll är det Alexander Rybak, Orup, Loa Falkman och Sanna Nielsen som är med. Så mysigt!
S♣

Avslutningen - i bilder

Här kommer lite bilder från skolavslutningen i fredags. Inga bilder från festen på kvällen, men från skolan, från restaurangen och lite annat, såklart med mina favorittjejer!
Ingen ser riktigt klok ut på den här bilden, därför man älskar den!
Ja, det regnade här också. Emma verkade ha det lite problematiskt med sitt paraply.
Denna är ju bara för skön! Puss på dig min favorittjej!
The original four!♥
S♣

En favorit

Håller på att kolla igenom mina bilder på datorn. Då hitta jag denna från Berlin!
Vet inte vad det är med den som jag älskar, jag tycker bara den är så snygg! De ser lite ut som ett kändispar typ, kanske är det jag gillar med bilden? Vad vet jag! Snygg är den i alla fall!
S♣

Åh vad söt!


HAHAHAHA FAN VA SKÖN!

S♣
En liten uppdatering: När jag va inne på youtube idag och googlade på hans namn så visade det sig att han har tagit sig hela vägen till finalen. Hur grymt är inte det på en skala? ;)

Ooh-eyo, you like me on fire

Äntligen sommarlov! Glad sommar allihopa!
Stackars mig ska dock börja jobba på måndag halv sju(!!). Men det ska inte stoppa mig från att fira in sommaren i helgen. På tisdag fyller jag år också. S och A har länge pratat om en överraskning till födelsedagspresent och jag är mycket nyfiken på vad det kan vara... I guess I'll find out nästa helg?
Jag trotsade regnet idag och körde på klänning och klackisar, är det skolavslutning så är det
Nu sätter vi Mohombis "Do Me Right" och dansar in lovet eller vad säger ni?
♥I

Nu har vi också sommarlov!

Helt sjukt! Ettan är redan överstökad, nu är det två år kvar, sen skiljs alla verkligen på riktigt. Känns skumt att detta har gått så fort, får verkligen ta vara på tiden som är kvar på gymnasiet. Fast våren har ju i och för sig varit en riktig seg typ i sitt slag, så den har inte gått fort, vilket kanske är tur det? Två bilder från idag, i morgon eller i veckan kommer mer bilder från i kväll förhoppningsvis!
Emms och Ninni!
Efter tårtkalaset i skolan ( jag åt inte tårta, för jag gillar inte det!) så drog alla i klassen och käka! Mysigt var det! De flesta syns i kväll också, då vi ska fira att sommarlovet börjat! Här är en bild på mig och Emms från restaurangen:
Emms och Saris
S♣

Grillchill #2

Nu har bilderna från i helgen kommit i min ägo, ett urval från grillningen @ Erik:
Lilla Emma fyllde år i helgen vilket vi firade med lite tårta och annat :)
En del av goa klassen!
Födelsedagsbarnet Emma!
Vete? Emma, Gab och Ebba ;)
Erik himself och Ebba!
Fällis, Saris och Högis aka Hjobbo ;) haha!
Rock on, Nyberg!
Lilla grå och Elut
Gab, Elut och lilla grå!
Elut, Gab och Saris
Gab och Saris i ett rosa iPhone-skal
Hela gänget taggar för lite kött!
Till födelsedagsbarnet!
Linnea och Matilda!
Amy!
Elut, Lilla grå och Filip!
Tomasson, Hjerpe och Filip!
Fällis och Högis aka Hjobbo ;)
Visselpipa och Emma!
Amy och lite andra in tha klassen!
Lilla grå och Elut!
I morgon är det dags igen! Då blir det klassfest, inte klassgrillchill som det varit de senaste två gångerna! Kul att vår klass hittar på så mycket skojigt! Här är till exempel en bild från idag när alla var samlade i kyrkparken för att ta en fika med Anton som lämnar oss nästa år!
(Bilderna är från Gab, Emma och Maria!)
S♣

Ännu mer Talang!

Hur söt liten kille som helst, så himla söt mot sin flickvän, som taget ur en film! Åh, det är ju supersött! Men shit va han kan dansa eller, ser nästan ut som i Kavlireklamen när de klippt in ett bebishuvud på en kropp. För det ser inte verkligt ut! Han är verkligen kuuuung!
S♣

Epic

Idag fick jag ett mail av min mor som innehöll bilder från våran klassgrillning! Epic, I know! För hon som äger kameran är kompis med en tjej, vars pappa jobbar på samma jobb som min mamma. Så det måste ha varit en väldig process det här! ;) Men kul att få se två nya bilder från klassgrillningen!
Snygga kan man ju inte påstå att de är, men de har sin charm! ;)
S♣

Fan va skön!

En som har gjort om Justins låt med lite ironisk touch i American's got talent 2011. Så himla skön alltså! Och observera att det är en tjej, som dessutom är 22 år!!! Så himla kul att alla tror att det är Justin först! ;)
S♣

Min kära räls

Wä! Är lite besviken just nu... Trodde att jag skulle bli av med tandställningen innan hösten, men jag ska tydligen ha den ungefär fem månader till. Jag hinner i alla fall ta ut den innan jordens undergång 2012 så det är ju bra.
Jag tycker inte att det utseendemässigt gör så jättemycket för jag är van vid den och många nyare kompisar vet inte ens hur jag ser ut utan tandställning. Men det är jobbigt att borsta tänderna så jävla noga varje dag och flourskölj och allt vad det heter. Dessutom kan man i princip inte äta äpple (utan att skära upp det) eller baguetter. That sax! (hihi)
Men det är bara att gilla-la-la-la läget
Bild från i julas när jag fått min fina nya dator med webbkamera! Se så glad jag var
♥I

¡Escucha!

Känns som att jag tjatar med mina låtar hela tiden, men nu har jag hittat en ny riktigt najs spansk låt. Taggar ju mitt sommarutbyte med spanjorskan Victoria i sommar alltså. Kommer bli så sjukt kul!
Låten är i alla fall av Daddy Yankee och Prince Royce (den sistnämnda har bland annat Corazón Sin Cara, som jag gillar mucho mucho) och titeln Ven Conmigo betyder kom med mig eller följ med mig. Bra danslåt!
Haha naw, dom tycker verkligen dom är coola när dom står där i gränden och sjunger :D
♥I

Grönt bälte i Taekwon-do

Woho! Igår graderade jag mig till 6 kup i Taekwon-do! Jag levlar upp alltså ;) Så nu har jag inget mindre än grönt bälte. Jag räknade ut att om jag graderar varje termin framöver får jag svart bälte om tre år. Känns som en evighet dit och det krävs mycket ork och vilja. We'll find out om jag fortsätter med sporten så länge.
Riktigt glada ninja-barn som nu kan slänga av sig gulbälterna
Hell yeah! (ser ni hur jag håller bältet med vördnad...)
♥I

Klasspartaj!

Nu kan jag äntligen lägga upp bilder hemifrån igen, så skönt!
På lördag är det klassgrillning igen! Senaste gången vi hade klassgrillning var för ungefär en vecka sedan :) Kul att det händer lite i klassen!
Här är lite bilder från klassgrillningen förra gången:
På lördag är det alltså dags igen! Och i morgon är det student, man blir så avis på alla som studenter och deras firande, verkar superkul! Inte långt kvar till sommarlovet nu.
S♣

Claeddkaka


Plantis

Nu är det minilov! Tack Jesus för att du åkte upp till himlen idag och att det är Sveriges nationaldag på måndag! ;) Vi får se lite vad vi hittar på för skoj i under ledigheten. Förra fredagen var jag, Linn och Jasmin på Plantis i Falköping. Det var inte lika kul som Dagnys, men roligare än att bara sitta hemma i alla fall. Dessutom blir det mesta kul med bra musik och folk. Dock var tåget till Falköping ganska tidigt, så när vi kom fram dit vid tio, elva tiden var det rätt dött. Tjejen i kassan försäkrade oss att falköpingsborna brukar komma lite senare så vi tänkte att okej, dom droppar väl in om ett tag (en halvtimme kanske?). Men nej, först stod typ halva Falköping utanför Plantis och det blev inte "fullt" på dansgolvet förrän vid tolv, ett (ungefär när vi var tvungna att ta bussen hem haha). Så mitt tips är KOM DIT SENARE och se till att ha buss/tåg som inte går hem kvart över ett. Och har du inte råd att betala 100 kronor inträde kan du alltid mingla utanför ;). Ett annat minus med Plantis, jämfört med Dagnys är att dom inte har spegel på toan(!!!) eftersom att det då blir sån kö...
Blev superglad när jag hittade en rosa sparkcykel!

Linn och Jasmin hihi
Wiee!
Nu ska jag ut och springa med en kompis, adios!
♥I

@ Emma

Kvällen är nu räddad av Emma! Tjohoo, så nu sitter jag här hos henne och lånar hennes dator under tiden hon duschar :D hihi!



Emma sötnöten!!♥
S♣


Snabbt, stabilt och jätte-jättebra

Tjohejsan!
Det är härligt med lite försmak av sommarlovet med en 5 dagars långhelg! Fick även goda nyheter idag om att vårt nya internet kommer nästa vecka, så då kan jag lägga upp bilder på bloggen - hemifrån! Ska bli riktigt skönt att slippa detta snigelinternet!
S♣




Annonser från BloggPartner

www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!



Annonser från BloggPartner