Annonser från BloggPartner

Till synes: helt vanlig samhällslektion

Men så...
Ja, detta är tydligen något slags antilophuvud... eller något? Jag vet inte, inte resten av klassen heller! Det roliga var att vi prata om att människor med olika kunskap o kultur tolkar olika budskap olika. Det hela blir ju inte mindre roligt av att folk i klassen misstänker att läraren är homosexuell...
Vad ska man säga? Hela klassen höll igen sitt skratt kan jag ju säga! God bless bensträckare ;)
S♣

Skrattar bäst som skrattar sist!

JARRÅÅÅÅ! Vinst över Skövde med 24-15, alltså med 9 mål! Rätt stor marginal om man säger så ;) Vi gjorde en grymt bra match, en av de bästa på hela säsongen, och det var härligt att det blev just Skövde-matchen. Alla va grymt taggade och alla va så sjukt duktiga! :D Vi ledde från start och de kom aldrig riktigt ikapp oss ;) (För er som inte vet, så är Skövde mitt gamla lag, numera spelar jag i Tibro)
bild i repris!♥
S♣

Poppis med sotarmössa

Jag har på sistone sett fler och fler killar (speciellt på skolan) som har på sig små svarta, uppvikta mössor. Det är snyggt på vissa, men annars tycker jag mössorna är ganska osmickrande.
Frågan är var trendsättarna har fått inspirationen - är det från Jack Nicholson i filmen Gökboet eller från sotare under början av 1900-talet?
Killar med koll:
Förebilderna:
♥I
Uppdatering:
S tyckte att sotaren ser ut som en fångvaktare från Auschwitz hahaha...

Good times

Bilder tagna för precis ett år sedan:
Vad säger ni - är vi oss lika?
På den goda tiden gick vi alla tre munkisar i samma klass. Här kommer jag ihåg att vi hade väldigt roligt väntandes utanför en fysiklektion :D
♥I

Hans Majestät Homofoben!

Det är nog ganska svårt att veta var gränsen går i ett sånt här ämne inom komiken, men han gör det så grymt bra! "Han hette alltså nejnej leinej"
Skövdesonen Robert Gustafsson!♥
S♣

Svar på kommentar!

Det är tre till fyra bloggar som jag läser dagligen: Kissies, Jonna Johanssons, Isabelle Strömbergs (och ibland även Anton Anderssons)!
Alla vet ju vem Kissie är så det behöver man ju inte ta upp ;)
Jonnas blogg är en av de absolut bästa bloggarna jag har hittat. Vet inte varför den är så bra, man fastnar bara för den!
Isabelles blogg är också en av de bästa! (därför jag läser den) Hon lägger ner väldigt mycket arbete på bloggen, så som design och inläggen och bilderna är alltid fina! (bra ljus och färgredigering). Hon har även ett distansförhållande (80 mil) och det är roligt att följa dem också! Man blir beroende av att gå in på hennes blogg ;).
Antons blogg.. Ja, en av få killbloggar. Det är en gammal klasskamrat till mig, och man ställer ju sig frågan "vad hände sen?", så det känns som att man har mer kontakt med dem genom att läsa deras bloggar. ;)
Där har ni de bloggar som jag läser! :)
S♣

Naturgodis och TV

Nu sitter jag och äter lite naturgodis till handbolls-VM-semifinalen mellan Sverige och Frankrike! Hoppas Sverige vänder, kämpa på!
Efter handbollen blir det Let's dance så klart! Efter det väntar premiär av parlamentet! Toppenkväll med andra ord! Första kvällen denna veckan som jag inte ägnar åt plugg ;)

Meritpoäng eller skoj?

Vad ska man välja för i-val egentligen? Ändå känner jag mig rätt säker på vad jag ska välja. Men ska man vara hård och bara köra på meritpoäng eller ska man välja saker man tycker är roligt? Det är så himla mycket taktik och man måste verkligen tänka igenom sina val noggrant!
i-val, valbara, meritpoäng, pass, block... Det gäller att ha bra koll!
För min del räckte inte poängen till för att ha "slappkurser" som massages, vilket man ändå skulle vilja unna sig, så jag är en av dom som går mer på meritpoäng än skoj! Det vill säga språk och matte.. (vilket jag tycker är roligt, men man måste kämpa för betyget!)
Det är bara att jobba på!

Grattis på födelsedagen MUNKY!

Tjoho! Idag fyller munky.blogg.se ett år!
Tack alla som följt oss hittills!

Djup diskussion

Min och Agnes teori till varför man blir yr om man inte får i sig tillräckligt mycket syre (om man till exempel hyperventilerar):
Luften kommer inte upp i hjärnan och den behövs där för att stabilisera hjärnan så att den inte slår emot huvudet :)

♥I

They're definitly lovin' it

Barn som blir väldigt glada av Svampbob Fyrkant i deras Happy Meal i en japansk McDonalds reklam:
Jag vet inte om man som förälder skulle se den här reaktionen som positiv eller undvika donken i fortsättningen.... Personligen känner jag att jag får en liten släng av huvudvärk ;)
Spongy Bobbelo!
♥I

Handbolls-VM

I kväll gäller det! Då möter Sverige Danmark i Handbolls-VM. För icke så insatta så vill jag säga att det är en viktig match, den avgör om Sverige kommer 1:a eller 2:a i mellanrundans gruppspel. Alltså avgör denna matchen om Sverige får möta Frankrike eller Spanien i semifinal. Om vi vinner så möter vi med störta sannolikhet Spanien, vilket är det som är bäst för Sverige (om man väljer av Frankrike och Spanien). Så glöm inte att heja i kväll!
Och så var det, det här med skador... Fan :( Nu är både Carlén och Kim Andersson skadade...
Intresserad? Läs mer [HÄR]
Så i kväll blir det tv4 kl. 20.00!
S♣

Jag har aldrig...

... sagt att jag är bra på photoshop! Just nu har jag prova-på-photoshop i 30 dagar. Ett program jag verkligen inte har djupa kunskaper i måste jag säga... När man själv sitter där förstår man hur grymt duktiga alla, som håller på med photoshop mycket, är!
Nu gjorde jag en ganska slarvig, men ändå, inte ens i närheten av snygg bild! Knappt i närheten av godkänt ;) Men jag kan kanske skylla på att jag aldrig har gillar att rita/måla människor? ;) Men kul är det i alla fall!
sååååå smex! ;) (ser lite ut som en grå avatar ju!)
S♣

Nytt i garderoben!

Idag slutade vi 10.50 så jag och A drog till stan för att kolla om det fanns några snygga jeans, eftersom att jag desperat behöver nya! Det gjorde vi, det blev t.o.m. två par. Dessutom gick det bara på 600 :- så jag är nöjd!
(Köpta på gina tricot)
Förresten så fungerade det att lägga upp bild idag! Är nöjd med det! ;)
S♣

Matte?

Antagligen har vi inställd mattelektion, dock sitter vi i klassrummet ändå, ofta liksom hehe :P Men men vi (S,A) har bara en lektion kvar och det är datakunskapen. Sedan blir det stan för oss :D

S,A♥


Dampinternet ger dålig uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering, men mitt internet är jättesegt och vill inte vara med mig.. Den tappar kontakten till det trådlösa hela tiden och jag kan inte ens lägga upp bilder om jag inte print screenar dem och ändrar storlek på dem -> sämre kvalité... jag kan inte ens justera kodmall/stilmall.... :( Får se om detta löser sig, för just nu hatar jag vårt internet...
S♣

Sommarutbyte!

Som jag har väntat! Nu kan man äntligen anmäla sig till sommarutbytet som jag har varit intresserad av i ett halvår nu! Ska söka så snart som möjligt, men det är jättemånga papper man måste läsa först så jag skickar väl in det i helgen :)
För er som inte riktigt har koll vad det innebär så är det så att man söker till, i mitt fall, Rotarystudent.se sedan matchar dom ihop en med en annan familj och tillsammans med denna familj bestämmer man hur länge utbytet ska pågå. Mitt utbyte kommer förmodligen vara 6 veckor sammanlagt.
Mitt utbyte kommer ske med Tyskland, eftersom att jag läser tyska och gillar landet väldigt mycket! :D Jag älskar dessutom att träffa nya människor och älskar känslan av att vara självständig och känna att man faktiskt klarar saker själv! Därför tror jag att detta kommer passa mig utmärkt.
Det enda som jag anser är dåligt med sommarutbyte är att man inte kan sommarjobba under denna period, men för mig spelar det inte så stor roll, jag gör hellre en sån här grej och hoppar över att jobba en sommar än tvärtom! ;)
S♣

Dra bort slitna toppar från håret

Jag har nog aldrig haft en dålig vana förut. Jag fattade inte hur folk kunde vara beroende av att till exempel bita på naglarna. Nu förstår jag! Min dåliga vana är att dra bort slitna toppar från håret. Ni vet när håret blir sprött och delar sig i topparna - dom bitarna drar jag bort. Det låter inte så illa "som att man rensar  i håret", men tydligen slits håret av det. Dessutom är det ju inte så fräscht att sprida små hårbitar runt sig. Mitt skolarbete går också ut över den här ovanan eftersom att jag sitter med håret istället för att arbeta (typ mattelektionerna... Det är fan sorgligt).
Förut hade ja inget dåligt samvete över detta, men nu vet jag det sliter på håret och det vill jag inte göra nu när det blivit så långt:
Mitt nyårslöfte är därför att sluta med dom här dumheterna. Det är tyvärr lättare sagt än gjort och nu förstår jag för en gångs skull hur folk som ska sluta med ovanor känner... Men nu har jag bekänt och det känns bättre. Så nu ska jag sluta slita på håret och arbeta ordentligt på lektionerna istället!
♥I

Nails

Längesen vi la upp ett inlägg med naglar, dock har jag inte orkat att fixa mina naglar de senaste tiden men nu är jag tillbax :D
Resultatet blev så här! :)

A♥


Svar på kommentar!

"Era kommentarer består ju till 98% av svar på kommentarer ni skrivit på andras bloggar! ;) Får känslan av att ni måste kommentera massor med andra bloggar för att få några kommentarer över huvud taget, haha ;)"

Svar: Hej anonym! Trevligt att vi kan kolla din blogg också! Fast nee.. ;) Vad roligt för dig att du tittar igenom alla våra kommentarer, det verkar som en rolig sysselsättning på en söndagseftermiddag! :) Räkna kommentarsstatistik på en söndag, verkar kul... Inte ens vi gör det, man kanske borde testa? Fast ne, känns rätt ovärt! ;) Och nej, vi kommenterar inte massor på andras bloggar för att desperat få kommentarer till våran blogg! Tyvärr är det inte så hemskt. Vi får kommentarer på våran blogg som vi sedan svarar på, i de flesta fall är det alltså andra som börjar kommentera på våran och vi är trevliga mot dessa läsare och svarar dem. Folk kommenterar på vår blogg - vi svarar dem - De svarar tillbaka - vi svarar igen osv... Svårt att fatta cirkelsystemet? Bloggvärlden är som ett stort community och vääääligt många bloggar har kommentarer som består av svar. För oss spelar det ingen roll om kommentarerna handlar om ett svar, eller om inläggen, vi uppskattar alla kommentarer! Men du, Anonym, kanske anser att det är ett problem..? Jag vet inte, tänker inte spekulera om det heller! :) Vi är alltså inte så üüüüüber desperata över att få kommentarer som du kanske tror, och det är inte 98 % som består av svar, det är typ 70:30 på den fronten, men om du vill så kan vi räkna ut exakta procenten om du nu är så intresserad över våran kommentarsstatistik ;) Jag vet inte vad du egentligen har för budskap med denna kommentar, men nej vi är inte desperata och vi är inte mobbade, vi har i alla fall en blogg som får kommentarer, till skillnad från vissa andra... Men det kändes nog skönt för dig, Anonym, att få lätta ditt hjärta och skriva av dig denna tunga börda om våra kommentarer, så tack för ditt uttalande, den var givande, lärorikt... ja, allt! ... ;) Vi har i alla fall inget problem med att folk kommenterar våran blogg med ett svar! :)
Jag får förresten en känsla över att du är underbart smart, snäll, trevlig och dessutom duktig på matte... Fast det är ju ganska svårt att spekulera i det med! ;) Det är roligt också att du står för vem du är o står för dina åsikter eftersom att du skriver in namnet Anonym, jag vet i alla fall ingen som heter det, men det kanske är något slags specialnamn? ;) Skämt och sido, det var ganska löjligt att kommentera som du gjorde, Anonym, men det var säkert kul för dig!
Ha en fortsatt trevligt söndag folk! :)

Säsongpremiär av Solsidan!

Ikväll kl. 20 00 har efterlängtade Solsidan säsongpremiär! Jag kommer såklart kolla, så därför hade jag tänkt att fräsha upp mitt minne lite nu och kolla lite av de gamla avsnitten nu innan! ;)
Älskar verkligen serien, för man känner igen så himla väl! (framför allt personer som kanske bor i villa...?) Det gör det hela mycket roligare!
Så 20.00 på Tv4 ikväll!
S♣

3D-glasögon

Igår såg jag Tron Legacy i 3D och den var rätt jättedålig... Det var coola effekter och den började riktigt bra, men efter någon timme kunde jag nästan somna. Dessutom var 3D-glasögonen väldigt obekväma och fula. I Göteborg ser glasögonen ut som sådana där snygga Ray-Ban's men inte i här inte.
Snygga 3D-glasögon i Gbg:
Och ja...
Men det var kul ändå hihi.
Nu ska jag gå och gymma och bli biff. Taekwon-don börjar på måndag igen tjoho!
♥I

Fula "grenades" i Jersey Shore

Bruno Mars låt Grenade är väldigt bra, men varje gång jag hör den kan jag inte låta bli att tänka på Jersey Shore. När han sjunger "catch a grenade" tänker jag på killarna i serien och deras kamp med "granater" - alltså oattraktiva tjejer som dom försöker undvika. Det förstör låten ganska mycket för mig, för låttexten är ju fin men jag ser bara Mike och Pauly D framför mig...
Är jag den enda med dessa associationer? Haha
♥I

Choklad

Sitter hemma en snöig dag och smaskar på choklad! Gott gott. Käkar chokladstenar, själv tycker jag att det ser ut som riktiga stenar :P

A♥
Mister Tjock

Äntligen en produkt som inte kör med falsk marknadsföring:
SI♥

Vad säger du? Detta året ska vi ha rôtt!

Funderar starkt på denna bikini från H&M till sommaren! Jag har faktiskt aldrig haft en röd bikini, så jag tänkte satsa på något nytt!
Kände att det var ovärt att ta med underdelen eftersom att alla i stort sett ser likadana ut ;)

Hårda vägen till framgång

Denna eftermiddagen spenderas med mina skolböcker... Sånt är livet! Det ger ju reslutat i alla fall så jag får fortsätta att köra på så blir jag snart klar! Wiiieee! ;)

Logiskt

"Åh vad lycklig du måste vara när det är någon som älskar dig"
Älskar versionen: Plura - Logiskt
Efter att ha läst om Dantes och Vergilius resa (jord→helvete→himmel)...
Man måste ha upplevt Infernots mörka stunder, för att kunna uppskatta det fina och lyckliga

Hejdå Safari!

Nu säger jag hejdå till mitt älskade Safiari! Eller älskade och älskade... Det segar ju jätteofta, så jag kände att jag ville byta upp mig! Därför hälsar jag nu Google Chrome välkommen till min Mac ;) Dock skulle det inte förvåna mig om jag om ett tag kommer krypande tillbaka till Safari, vårt förhållande har ju ändå varat i ca 2 år. "Gammal kärlek rostar aldrig" ;)
S♣

Naturkunskap (!)

Nu har jag precis kommit hem från I, där jag skulle försöka hjälpa henne med Naturkunskapen... Dock var jag kanske inte till så stor hjälp men kul hade vi i alla fall!
Sen råkade vi spilla ut lite glass.
OMG! Så roligt att det blev ett utropstecken! ;)
S♣

Vinnare igen!

Hejsan!
Ville bara slänga in en sak som gjorde kvällen ett snäpp bättre!
Vi vann hos denna söta tjej!

Let's Dance

Nu gör jag som många andra i landet och tittar på Let's dance! :)
Bäst ikväll tyckte jag Alexander Ryback var, men min favorit är ändå Andreas Wesie. Man längtar efter att höra vad han ska säga i intervjun för man vet aldrig vad han kan få ur sig. Som ikväll:
Tony: "Jag tycker att du bör stänga munnen, det ser inte snyggt ut."
Senare:
Weise: "Jag förstår däremot inte varför Tony vill att jag ska ha stängd mun..."
Ja, denna Weise, redan folkkär, och som jag har sagt tidigare, den nya Måns Zelmerlöw! Det första Måns gjorde när han åkt ur Idol var att vinna Let's dance så... Än så länge stämmer det jag tror ;)
S♣

I am a Volcano

Sjukt härlig låt och söt musikvideo:
"Hey baby don't you know I'm in a band
And everyone who's in a band is dreaming cool
And I'll be cool for you if you want me to"

Jag tycker förresten att introt låter lite som Lena PHs "Det gör ont". Random haha...
♥I


Minnen! 2010

Minnen från 2010! Kan inte sluta att skratta när jag ser detta klippet, dock är det nog bara vi som fattar det roliga i klippet :P

A♥


Från massdöd till lite fågeldugg

Först regnade hela 5 000 fåglar ner i Arkansas, USA. Sedan föll ytterligare 500 döda fåglar ner i Louisiana, USA och nu har dessutom lilla Falköping råkat ut för det oförklarliga fågelregnet. Så himla kul, men äckligt! Haha... Fast synd om fåglarna och så såklart.

Läs mer om händelsen och tänkbara förklaringar här:
♥I

Fika!

Idag var det tänkt att ha en liten munkyfika, men idag hade tyvärr A blivit sjuk, så det fick bli en fika med bara mig och I.
Två bilder på I som jag tog från fikan:
S♣

Makeover

Jane ville göra om sin lillasyster Anna "to make her look like a fjortis"...
Såhär såg hon ut efter sminkning och tillrufsning av hår:
Jag tycker om den här bilden för hon ser verkligen olycklig ut, även fast vi har gjort henne så fin. Så står hon där med sin lilla klubba haha. Men måste tillägga att hon var väldigt glad hela tiden, men jag fick inte med det på kort.
♥I

Bankbesök

Nu har jag precis kommit hem från banken. Så i början av nästa vecka ska vi alltså börja tjäna pengar på vår blogg! Det är hur kul som helst, tycker jag! Synd bara att vi inte riktigt har tagit tag i det tidigare, men nu är det som det är. Det ska i alla fall bli grymt kul, och som ni kanske har märkt så finns det redan lite reklam här ;)

Göteborg

Är fortfarande i Göteborg, men imorn är det dags att återväna till den lilla staden Skövde, dock längtar jag tills jag får träffa I och S igen ^^ vi har mycket saker att snacka om ;)

Gillar ni bilden I och S? :P

A♥


Bästa reklamen mot mobbning

Kom lite random att tänka på denna reklamfilmen från Friends:
Riktigt bra är den! Kom nu ihåg att börja året med att vara snäll :)
♥I

London fireworks

För oss som inte hade så storslagna fyrverkerier kan detta vara roligt att titta på...
Kärvs nog en del förberedelser och noggrannhet för att få till det såhär bra, och framförallt massvis med raketer!
Man kan riktigt känna doften av kemikalierna från fyrverkerierna när man tittar på videon.
Det är en riktig folkfest, då över 200'000 personer samlas för att fira in det nya året. Trots några futtiga raketer blev i alla fall vårt nyårfirande riktigt lyckat. Bästa tänkbara avslutet på året och bästa början på 2011!
SI♥
Annonser från BloggPartner

www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!Annonser från BloggPartner