Annonser från BloggPartner

God mat i Gbg

Här kommer en liten uppdatering från storstaden. Vi är stuck here en natt till på grund av att tvätten blev inlåst i tvättstugan och den öppnar inte förrän sju imorgon. Det gör dock inte oss något - vi spenderar natten med alla säsonger av Vänner.
Hur har vi haft det tre nätter i Göteborg då? Jo, det har varit mycket nöje! Förutom att turistat oss och shoppat har vi åkt runt till random ställen och ätit massor. Göteborg är en väldigt bra matstad - vi har varit nöjda med allt vi stoppat i oss! Som restaurang har vi ätit indiskt på Maharani, sushi på Sushi Deluxe och crêpes på Sucré-Salé och alla tre rekommenderas starkt. "Hemma" har vi ätit Dim sum som är dumplings (degknyten) som äts som frukost (i Hong Kong) och imorse blev det en konstig mix av rester - pommes frites, grädde, pasta, kyckling, jordnötssmör, ärtor och aprikos. Vi har också ätit glass, donuts och grillat korv i Slottsskogen.
Ja, vi vet att ni är väldigt intresserade av vad vi ätit :). Här kommer i alla fall lite bilder från vår vistelse plus en video:A♥I

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara information?

Mail? (bara vi som ser)

Vad heter din blogg?

Din kommentar?

Trackback
Gratisbio - Gratis shopping [Reward]


Annonser från BloggPartner

www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!

Vinn 25.000 kr att shoppa för!

Annonser från BloggPartner