Annonser från BloggPartner

Lär känna oss - del 1 (av 3)

Vi har fått önskemål om att berätta om oss själva i ett inlägg, men vi delar upp det i tre, ett inlägg per person.
Sara:
Vart ska man börja..? Hm.. Jag är en tjej, som fyller 17 år i augusti och är hon med mössan på headern. Jag går första året på Naturvetenskapsprogrammet, och har valt inriktning naturvetenskap. Jag har nästan alltid haft lätt för mig i skolan och tyckte att natur skulle passa mig - vilket det verkligen gjorde! Jag har verkligen en jättebra klass och vi har alltid kul tillsammans.
På min fritid är jag konfirmationsledare för äventyrskonfirmander och spelar handboll. Nej, jag är inte religiös, tror på Jesus, läser bibeln varje kväll och kan alla brev utantill, det är inte det som det hela går ut på. Vi har inte vanliga konfirmationsgrupper utan alla är inriktade på olika teman, vilket är jätteroligt! till exempel så ska våran grupp åka på skidläger nästa helg! Handboll har jag spelat i 10 år och jag spelar oftast kant, men eftersom att jag är ganska lång (170 cm) så spelar jag även niometare ibland också.
På bloggen är jag väl mest känd som den som svarar på kommentarer, gillar att pyssla med design då och då och ansvarar för våra reklamintäkter. Mina inlägg brukar ingå i till exempel kategorierna: Allmänt, Musik/video, Sport, Tankar/Åsikter och Tips.
Det roligaste med bloggen är att spela in "munkyfilmer" eftersom att det är väldigt kul under inspelningarna och dessutom är dom rätt roliga att titta på sen, både för oss och förhoppningsvis även för er. Dock har vi inte hunnit med att göra någon på länge, men det får bli av snart! :D Dessutom är det väldigt kul att få så mycket bra respons på det vi gör, då tänker jag framförallt på julkalendern 2010. Många tyckte att den var väldigt rolig, vilket inte minst sytes på statistiken under december! Även i skolan har det varit folk som påpekat det. Kul att ni gillar det! :D
ett videoklipp från mig och A när vi va på julkonserten ;)
Jag kommer inte på så mycket mer om mig just nu. Om det är något ni undrar så är det bara att fråga! ;)
S♣

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara information?

Mail? (bara vi som ser)

Vad heter din blogg?

Din kommentar?

Trackback
Gratisbio - Gratis shopping [Reward]


Annonser från BloggPartner

www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!

Vinn 25.000 kr att shoppa för!

Annonser från BloggPartner