Annonser från BloggPartner

Svar på kommentar!

"Era kommentarer består ju till 98% av svar på kommentarer ni skrivit på andras bloggar! ;) Får känslan av att ni måste kommentera massor med andra bloggar för att få några kommentarer över huvud taget, haha ;)"

Svar: Hej anonym! Trevligt att vi kan kolla din blogg också! Fast nee.. ;) Vad roligt för dig att du tittar igenom alla våra kommentarer, det verkar som en rolig sysselsättning på en söndagseftermiddag! :) Räkna kommentarsstatistik på en söndag, verkar kul... Inte ens vi gör det, man kanske borde testa? Fast ne, känns rätt ovärt! ;) Och nej, vi kommenterar inte massor på andras bloggar för att desperat få kommentarer till våran blogg! Tyvärr är det inte så hemskt. Vi får kommentarer på våran blogg som vi sedan svarar på, i de flesta fall är det alltså andra som börjar kommentera på våran och vi är trevliga mot dessa läsare och svarar dem. Folk kommenterar på vår blogg - vi svarar dem - De svarar tillbaka - vi svarar igen osv... Svårt att fatta cirkelsystemet? Bloggvärlden är som ett stort community och vääääligt många bloggar har kommentarer som består av svar. För oss spelar det ingen roll om kommentarerna handlar om ett svar, eller om inläggen, vi uppskattar alla kommentarer! Men du, Anonym, kanske anser att det är ett problem..? Jag vet inte, tänker inte spekulera om det heller! :) Vi är alltså inte så üüüüüber desperata över att få kommentarer som du kanske tror, och det är inte 98 % som består av svar, det är typ 70:30 på den fronten, men om du vill så kan vi räkna ut exakta procenten om du nu är så intresserad över våran kommentarsstatistik ;) Jag vet inte vad du egentligen har för budskap med denna kommentar, men nej vi är inte desperata och vi är inte mobbade, vi har i alla fall en blogg som får kommentarer, till skillnad från vissa andra... Men det kändes nog skönt för dig, Anonym, att få lätta ditt hjärta och skriva av dig denna tunga börda om våra kommentarer, så tack för ditt uttalande, den var givande, lärorikt... ja, allt! ... ;) Vi har i alla fall inget problem med att folk kommenterar våran blogg med ett svar! :)
Jag får förresten en känsla över att du är underbart smart, snäll, trevlig och dessutom duktig på matte... Fast det är ju ganska svårt att spekulera i det med! ;) Det är roligt också att du står för vem du är o står för dina åsikter eftersom att du skriver in namnet Anonym, jag vet i alla fall ingen som heter det, men det kanske är något slags specialnamn? ;) Skämt och sido, det var ganska löjligt att kommentera som du gjorde, Anonym, men det var säkert kul för dig!
Ha en fortsatt trevligt söndag folk! :)

Kommentarer
Postat av: Shorty&Myzan [two in one]

bara bra :) själv då? kram

2011-01-16 @ 18:59:07
URL: http://shortyochmyzan.blogg.se/
Postat av: Amanda Rieem

Jag har köpt mina lappar på bokia :D eller om det var akademibokhandeln.. pluggar nån av er med lagboken?

2011-01-16 @ 19:10:27
URL: http://amandarieem.com
Postat av: YEEAH BITCH!!

hahaa! bra svart ;)

2011-01-16 @ 19:42:04
URL: http://karross.blogg.se/
Postat av: Amanda Rieem

aha okej! någon som ska plugga vidare sen då?

2011-01-16 @ 20:15:28
URL: http://amandarieem.com
Postat av: Johanna

Alltså så fånigt. Klart man svarar på kommentarer man får ? O.oSv: Härligt. Samma här:)

2011-01-16 @ 20:28:09
URL: http://barajagjohannaa.blogg.se/
Postat av: i

hahhahahhahahaha bäst svar xD

2011-01-17 @ 16:39:45
URL: http://munky.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara information?

Mail? (bara vi som ser)

Vad heter din blogg?

Din kommentar?

Trackback
Gratisbio - Gratis shopping [Reward]


Annonser från BloggPartner

www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!

Vinn 25.000 kr att shoppa för!

Annonser från BloggPartner