Annonser från BloggPartner

Vi tippar melodifestivalen 2011

1. Populare - Erik Saade
Bra show och enkel låt, dock lite tönt-varning på låten, tror ändå att det är den som lyckas bäst i finalen i kväll. Tog även vägen direkt från sin deltävling till finalen, vilket gör att man vet att låten har ett stort publikstöd.

2. In The Club - Danny Saucedo
Enkel låt med snyggt nummer. Dock tror vi det är Saade som tar hem priset om flickidol. (Danny är fulare, haha!)

3. The King - The Playtones
Hört att den är väldigt populär bland mina och mina kompisars föräldrar, dock inte bland oss ungdomar kanske. Bonna-radion har spelat den flitigt senaste veckan och gjort att den blivit populär! Dessutom har dom fördel av att ha vunnit Dansbandskampen 1) folk är vana vid att rösta på dem 2) det går på samma kanal. ESC gillar annorlunda, så detta kanske är ett vinnande koncept trots allt? Eller blir vi hånade av resten av Europa..? Bra chans har de i alla fall!


4. Leaving Home - Nicke borg
Ritkigt bra låt! Dock ingen ESC -låt kanske, eftersom att det inte händer så mycket på scenen, vilket är synd, annars är den riktigt bra!

5. Oh My God! - The Moniker

Riktigt härlig låt som man bara blir glad av! Lätt att få på hjärnan och bra nummer med mycket färger. Favoritcitat ur texten;  "I can see myself in bed with you when I am sixtytwo". Dock tror inte jag att den kommer ha så bra chans på vinsten, eftersom att den tog vägen via andra chansen.6. I'm in love - Sanna Nielsen
Tråkigt nummer, dock en riktigt folkkär artist som kommit högt upp i Melodifestivalen tidigare år.


7. E det fel på mej - Linda Bengtzing
Linda är ju precis som Sanna; folkkär. Dock tycker jag att hennes tidigare låtar har varit bättre, denna är bara pinsam. Klädd i en sönderklippt kycklingdräkt som sjunger om någon fantasigubbe, nej, det går inte hem hos oss i alla fall.

8. 7 Days and 7 Nights - Brolle
Känns som ett lite misslyckat försök till att få en låt med riktigt tryck och gung i. Den blir bättre ju mer man lyssnar på den, men jag tror inte det är just Brolles låt man har kollats upp lite extra och lyssnat på de senaste veckorna.. Och om det inte är någon låt som fastnar direkt så är det ingen bra låt för ESC, tyvärr Brolle..

9. Me And My Drum - Swingfly
Härlig sommarlåt är väl det första man tänker på! Det andra man tänker på är; vad f*n gör en kille som inte ens bor i Sverige eller kan svenska i svenska melodifestivalen? Inte för att vara taskig, men har inte Sverige massor av egna duktiga artister som är värda att visas lite i TV? En tanke bara. Annars är det en låt som jag tror skulle antingen fetfloppa i ESC eller lyckas riktigt bra!

10. Spring för livet - Sara Varga
En låt som jag verkligen inte ville sätta längst ner på placeringslistan, men det blev så. För när röstningen är klar så är det från tittare och internationella juryn och av just juryn tror vi inte att den kommer få så mycket poäng, dels ingen show (det är ju iofs ingen showlåt men ändå), den är på svenska - många kommer därför inte förstå budskapet. Dessutom tog den vägen via andra chansen, vilket ger den ännu mindre teoretisk chans till att vinna. Annars en av de bättre låtarna enligt mig, eftersom att dess budskap känns genom TV-rutan så man nästan sitter hemma och ryser och tänker verkligen igenom över vad hon sjunger. Känns lite konstigt att sätta 4/5 på den som man tror lyckas sämst i finalen, men vi tippar ju dom vi tror ska vinna - i den ordningen - inte efter vilken vi tyckte va bäst! Fast det förstås, hon har ett fint namn också. ;)

Kommentarer
Postat av: Sara

Dubai var alldeles toppenbra, absolut ett ställe jag kommer åka till igen! :) :)

2011-03-12 @ 09:42:38
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Sara

Ja, det var det, rekommenderar verkligen att åka dit!! :)

2011-03-12 @ 09:52:47
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Maja <3

sv; Nice! Gud vad påhittigt att göra det! Får man härma? :P

2011-03-12 @ 10:09:14
URL: http://oehmaan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Varför bry sig så himla mycket om ESC? Vi vinner ju aldrig ändå, vi vill inte ens vinna! Bättre att rösta fram den låt VI tycker är bäst och skita i vad Europa tycker...

2011-03-12 @ 10:21:46
Postat av: aww

eric saade är sämst. .

2011-03-12 @ 19:12:49
URL: http://amandawahlgren.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara information?

Mail? (bara vi som ser)

Vad heter din blogg?

Din kommentar?

Trackback
Gratisbio - Gratis shopping [Reward]


Annonser från BloggPartner

www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!

Vinn 25.000 kr att shoppa för!

Annonser från BloggPartner